U
0
Usunięty użytkownik 172363
Gość
To nie błąd w kursie to świadome robienie ludzi w hu... Ale tylko niepoważne buki tak postępują
STS? Nie załamuj mnie od ponad roku mam w tej patologi konto usunięte na stałe, złodzieje i tyle. Kiedyś grałem na bet at home, mam konto na unibet ale zostałem na totalbet bo dobrze mi się na nim gra, niema podatku od 3 zdarzeń, dodatkowe bonusy od większej ilości zdarzeń. A że gram 3 mecze na kupon i nie operuje wielkimi stawkami dla mnie to wystarcza w zupełności.Machlak nie załamuj nas. Przecież unibet to obecnie na polskim rynku jeden z lepszych, wśród tych "non legal". Najlepsza opcja z tych prostszych, tzn. bez vpn-ów i kont robionych na stryjka w Wielkiej Brytanii... No ale jak ktoś woli polskie bagienko i np. STS, to czemu nie..
Pewnie chodzi ci o 1dywizje irańskiego basketu... no wczoraj unibet poszalał.Ja vojda nie dostałem, złapałem dwa razy value przed meczem i w czasie przerwy.W czasie przerwy zrobili takiego byczora z kursem że zagrałem odrazu cztery zakłady ale vojda nie dostałem.A dzisiaj 200zeta darmowy zakład wpadło, nie wiem za co i skąd ale wpadłoMoim zdaniem value bo w iforbet były mało różniące się kursy (na start 2.75 w uni, coś ponad 2 w iforbecie ). Przy prowadzeniu ponad 10 punktami zespołu na który zagrałem był kurs w granicah 1.30 Przy minimalnym prowadzeniu w przerwie meczu kursy były wyrównane. Więc te 2.75 na początku moim zdaniem było prawidłowe. Prędze powiedziałbym że to iforbet zaniżył kurs przed startem meczu.
W innym meczu zagrałem błąd to zrobili zwrot i o to nie miałem pretensji. Bo tam akurat dali kurs 7 na mega faworyta.
Grałem dzisiaj jeszcze inny mecz z irańskiego kosza to jeden zakład z kursem 2.70 rozliczyli jako wygrany a kolejny taki sam zawarty minutę później z kursem 3.00 jako zwrot. Powód: oczyswisty błąd w kursie/linii
STS? Nie załamuj mnie od ponad roku mam w tej patologi konto usunięte na stałe, złodzieje i tyle. Kiedyś grałem na bet at home, mam konto na unibet ale zostałem na totalbet bo dobrze mi się na nim gra, niema podatku od 3 zdarzeń, dodatkowe bonusy od większej ilości zdarzeń. A że gram 3 mecze na kupon i nie operuje wielkimi stawkami dla mnie to wystarcza w zupełności.
jestes totalnym laikiem i graczem, ktory gra by jak najmniej przegrac wiec nie powinienes sie obiektywnie wypowiadac na temat bukmacherow.
opiekuna klienta ? co to znaczyBardziej o obrot chodzi. Ja dostalem swojego opiekuna klienta i co jakis czas cos mi wpada ciekawego z bonusu.
Po prostu ma swojego anioła stróża!opiekuna klienta ? co to znaczy
Poprostu jest złotym klientem bo ma duże obroty i więcej kasy zostawia u buka niż wypłaca. Tacy klienci są najbardziej przez buków cenieni i często dostają rangi vipa, opiekunów, lepsze promocje itpopiekuna klienta ? co to znaczy
Odwrotnie wystawili kursy a Ty próbowałeś to wykorzystać. Czasami zwrot robią po kilku minutach,a czasami po meczu. Już to u nich przerabiałem.klasyk, jak już było +30 to zwrot, jakby AGH dostawał w plecy to na bank by czekali do końca i prawdopodobnie rozliczyli jako przegraną.Dla mnie to jest złodziejski, kombinatorski buk.Mimo, że gram u nich już kupe lat to od jakiś 2lat kombinują po całości.
Ja się zalogowałem bez problemu terazWitam możecie się zalogować na unibet30 przez komórkę ????
Przez laptopa nie mam problemów a przez komórkę nie da rady. Strona się ładuje mogę sprawdzić jakie są mecze i kursy ale zalogować już nie. Macie też taki problem??? Sieć Orange.
Zainstaluj sobie "DNS Changer" i problem powinien sie rozwiazac.Witam możecie się zalogować na unibet30 przez komórkę ????
Przez laptopa nie mam problemów a przez komórkę nie da rady. Strona się ładuje mogę sprawdzić jakie są mecze i kursy ale zalogować już nie. Macie też taki problem??? Sieć Orange.