>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Hokejowy Chat

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Hrubec sprawia wrażenie jakby nie radził sobie z presją gry w czołowym zespole. Pierwsze mecze w Avangardzie dobre, ale ostatnio mimo otrzymywanych szans nie prezentuje zbyt wysokiego poziomu. Można grać przeciwko Avangardowi jeśli Simon będzie w bramce w najbliższej przyszłości.

Remis Kunluna mnie raczej nie dziwi, ale zastanawiam się co się dzieje ze Spartakiem. Jedenaście bramek straconych w dwóch meczach? Oglądał ktoś? Widziałem pierwsza tercję i grali całkiem dobrze.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja poszedłem w strone Minska i mnie też przejechali
Finy tylko overka mi dali 5,5 chociaż to dobre
a na północ poszedłem nie na wygrane tylko na overki
over 1 tercja 1,5 i cały mecz over 5,5 w Niemcy -Szwajcarja
zOBACZYMY CZY SIE Odkuje na nocke czy znowu mnie przekręcą
Mam wolne to moge siedzieć teraz
Oby weszło bo tylko Virtuale mi dają zyski z HOKEJA i to fajne , tylko zawodzą mnie 1 tercje 1,5
Pozdrawiam i Miłej zabawy w Sylwestra to już za 4 min

fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Wygrane face offy po pierwszej tercji 14 Ufa 1 Avto robi wrażenie 😂 oglądam mecz i 50/50. Avto miało już trzy razy grę w przewadze i głównie temu zawdzięczają przewagę strzałów. Fajne Oddsy się robią na btts ([email protected]), ale póki co dalej tylko oglądam :)
*Edit po drugiej tercji*
cieszę się, że nie pobrałem tych oddsow i dalej oglądałem 😂 nadal 0-0

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Oj nie służy Kazachom nadmierna ostrość w grze. Jak nie wprowadzą dyscypliny w drugiej tercji to mogą się pożegnać z potrzebnymi punktami.

T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Jak się nie obudzą w 3 tercji, to mecz się sam nie wygra. Przypomina się casus Szwedów z U20. Szybkie 2-0 a potem..

Edit: A to w Rydze bramkarz miał być tym słabym ogniwem..

Ostatnia edycja:
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Ta.. Garipov wpuścił trzy, na trzecią tercję wszedł Yeromienko i puścił 2 w 15 sekund.. A gra w obronie też o pomstę woła.

kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Dynamo w świątecznym letargu , a i ta Ryga mocno do przodu gra mam na kuponie 3,5 gola dynamo i jeszcze punktu jaskina brakuje moze wrzucą coś. Ogółem ja Dynamo wjeżdza w ich tercje to Ryga nie wie co sie dzieje tylko problem jest taki że Dynamo coś na hamulcu ręcznym dziś

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dynamo w świątecznym letargu , a i ta Ryga mocno do przodu gra mam na kuponie 3,5 gola dynamo moze wrzucą coś
To masz już trafione, ja jeszcze punkt Jaskina chociaż bo win w rt ciężko będzie wyciągnąć
Post automatycznie złączony:

Ta.. Garipov wpuścił trzy, na trzecią tercję wszedł Yeromienko i puścił 2 w 15 sekund.. A gra w obronie też o pomstę woła.
To ciężko o dobry wynik jak bramka leży

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ogląda ktoś co tam się dzieje w Rydze?
Dynamo myślało, że na stojąco mecz wygra, tyle czystych sytuacji dla Ryżan, że nie starczy palców u nogi, grają może na 50% swoich umiejętności, ale cieszy walcząca Ryga, oby w przyszłym sezonie chociaż trochę nawiązali do sukcesów Żubrów z tej kampanii, kolejna ekipa spoza Rosji by się liczyła

Otrzymane punkty reputacji: +72
Do góry Bottom