kintergarten
Użytkownik
A co tam się w Jekaterynburgu stało ?
Edit : już grają
Edit : już grają
Ostatnia edycja:
Też byłem zdziwiony ich decyzją, ale tak to jest jak swoi ludzie sędziują wiadomo, że korona itd, ale kilku z innej nacji mogli się postarać jakoś ściągnąć do Kanady, nawet z USAAle oszustwo przy czwartym golu dla Kanady. Czas sie skonczył , był pokazany zegar a krążka nie było w sieci , dopiero jak było zero na zegarze to krazek mijał linie bramki a gola uznali. To jakas porazka, przeciez Kanadyjczycy strzela jeszcze kilka ale po co sie pasy wpierdalają, nie podoba mi sie to.
Zobaczcie sobie jak bedziecie mieli okazje
Czy skróty są gdzieś dostępne? Z chęcią zobaczyłbym tę sytuacjęZegary są równe, nie wiem jaką bajke wcisneli sedziowie trenerowi i dla picu zegar cofniety do 0,2 na podkładke ze gol w czasie. No wiele juz widziałem ale takie rzeczy. Dzis bramkarz szwedzki trzymał rekawice z krążkiem za linia bramkowa ale gola Czechom nie uznali
Od następnego meczu już w komplecie będąSzkoda Niemców że Covid ich dopadł i jest ich 14. Ledwo na nogach się trzymają....
Narazie słabo wygląda, brak pomysłów na atak w ogóle a Brynas napakowame po przerwie jakby na koksach jechali