Ale nie zagracie tego na zywo, nawet na gieldach, powodzenia kto znajdzie, zachowanie bukmacherow wskazuje ze tam nie bedzie przypadkowego zwyciezcy, tylko goscie wygraja
Kiedys wiecej uchyle rabka tajemnicy jak rozpoznac ustawiony mecz, ale to bardzo dochodowa wiedza wiec nie wiem czy tak predko
Zobaczymy co tam emodza. Pewnie sie skonczy 0-1
A co do Anglii
Portsmouth jak qwiadomo wygrana mial w kieszeni w zeszla sobote, nawet jakby nie wszli na boisku, Ipswich sami by sobie kopneli samobojczego gola.
A Hull tez zaczal sie bawic w dzienw wynii, jakby zachecal ludzi do obstawiania na nich irracjonalna licznba wygranych i zaczeli odwalac.
Wiec mamy tutaj wa wykluczajace sie trendy, pewnei sie skonczy remisem
Zobaczymy. Do przrwy Avranches - Villefranche 0-1.
I tak ma byc.
Tutaj nie ma wiekszych mozliwosci, w drugiej polowie zagraja to co Polska - Japonia w Rosji 2018.
Ma ktos stream do tego meczu albo moze na zywo mozna gdzies obstawiac?
Mam watpliwosci czy on jest w ogole rozgrywany, czy tylko cyferki na livescorze ktos zmienia na takie jaka maja byc
Albo moze ktos siedziw tym Avranches niech da znac co jest grane
Naprawde trener Sheffield United nie wpadl na pomysl zeby sie podac do dymisji? Ile jeszcze maja meczow przegrac? Myslalem ze jak dzis wroce przeczytam ze poszedl po rozum do glowy
Pieniadze z zaoszczeedzonych na wyplatach u zawodnikow Sheffield widocznie poszly na kupienie tego meczu, w miedzyczasie sie dogadali
Dlatego najlepiej jest typowac na pol godziny przed meczami, nie ma zadnego kombinowania w miedzyczasie, nawet jak jest to mozemy przejrzec tych przebrzdlych ustawkowiczow
Tym niemniej chyba wychodzimy obronna reka, jakies 80% typow wchodzi ( w tym jedna czworka w systemie), w tym typ o kursie ponad 4 na Oldham
Jeden kupon u mnie wszedl (City, Brentford, Middlesbrough) a drugi zabraklo jednego gola
Ale i tak jestem zadowolony
12. Everton - Arsenal, Arsenal 2,73 pin 10j
13. Arsenal -1,5 gola 6,02 pin 10j
14. Do przerwy i caly mecz Arsenal/Arsenal 5,1 betfair 10j
15. Łamak Everton/Arsenal 34 betfair 10j
16. Bayer - Bayern Bayer 3,75 betfair 10j
Krotko mowiac na ile znam Premiership i uklady panujace w niej Everton nie ma dzis szans na wygrana
Zachowanie wlodarzy Arsenalu, ktorzy jeszcze nie wykopali tego gnypka z lawki trenerskiej wskazuje, ze albo sa totalnymi matołami, albo wiedza ze nadejda lepsze czasy i ktos im pomoze, no bo chyba nie Arteta ich wyciagnei z tego doł.
Kolejna porazka evertonu, nie pierwsza, kiedy oczywistoscia wydaje sie wygrana. Cofnijmy sie do meczu z Manchesterem United, Ole Gunar solskjaer wisial na stryczku tez i bylo chyba 1-3
Niby nci dwa razy, ale dzis to samo
Everton - Arsenal 1-3
Post automatycznie złączony:
Zobaczymy co za sily dzis pomagaja Arsenalowi. Niby nic nie wskazuje, ze powinni wgrac, prawda?
A jednak.
Mecz juz za 12 minut, kamery calego swiata skierowane na Goodison Park
Premiership podobno nie ustawia sie meczow, bo tyle kamer, absolutnie niemozliwe
Zobaczymy, hehe, co tam wmodza.
Jak myslicie malpie zachowanie bramkarza czy obroncy Evertonu? Cofna sie do glbokiej defensywy po strzeleniu gola? Czerwona kartka? Karny
Szalenie ciekawy mecz.
Co jak co, ale Arteta gral 4 lata w Evertonie, mozliwe ze ma jakies dojscie
Ja powiem jedno.
Jesli ktos chce grac na Everton, apeluje, nie graj. Nie ma takiej opcji. A nawet jak Everton wygra, jeszcze sobie odbijesz nieraz
niby powazny klub azatrudniaja chlopca do podawania pilek jako trenera. Czasme tak jest ze kasiasty wlasciciel a nie ma zielonego pjecia o zarzadzaniu. Az przegladne stare gazety zeby zobaczyc kto lobbowal za tym chlopacem po zawodowce i wrozyl ze bedzie sukces
Ale wybaczam, sporo zarobilem na nich w przeszlosci, takze na wygranych z Manchesterem czy City
Wczorajsze mecze?
Typow rano nie bylo do opracowania, wiec calodniowa wycieczka.
Brighton - Sheffield? Nie bylo co grac,szczegolnie samemu ciezko cos wymyslec
Tottenham - Leicester? Obie druzyny nie maja szans na mistrza
Manchester - Leeds? Tu ominal mnie Manchester -1,5. Swoja droga trener Leeds w taki mwieku zeby takie porazki osiagal? C odrugi mecz dostaja trzema, czterema golami w plecy
No i chyba z West Brom bedzie klapa z tym trenerem. Gosc siedzial w pantoflach ze 3 lata, na dodatek ma sporo za uszami a druzyna jest cienka i nieporozumienie w lidze wiec czarno to widze. West Brom spadnie, w ogole nie wiem skad sie wzieli w Premiership. Porownajcie z Fulham, ktore punktuje co mecz. Burnley to samo. Spadac wioska do 2 ligi i nie pokazywac sie bez wydania 250 milionow bo wstyd.
Dzis juz cos zagramy ,co wicej bedzie to cos senownego
Burnley - Wolverhampton. NIE BEDZIE REMISU. A co bedzie? Odpowiedz w swoim czasie
Tutaj salon caly dzien wiedzial, ze remisu nie bedzie, a kto wygra to dowiedzielismy sie na godzine przed meczen
Ciekawe ile kasy dostali Wolves za wystawienie jakichs 19letnich Owuso Odukambow w meczu Premiership bo tacy glupi napewno nie sa
Dzis dwa mecze i dwa bardzo fajne typy, jeden powinien minimum wejsc, ale podam na krotk oprzed meczami, bo oba powinny wejsc
Na dlugo przed meczem nie ma sensu, bo moga sie w miedzyczasie dogadac.
Jestem przekonany, ze Coventry zostalo w sobote zmotywowane finansowo, zeby odpuscic z Sheffield. Juz przed meczem byl owiadomo, ze typ na Coventry do kosza
Jutro napewno nie popelnimy tego bledu. Do trgo jak znajde gazete, analiza sytuacji w pewnej druzynie, ktora wlasnie jutro gra. I powinna wygrac
Tutaj salon caly dzien wiedzial, ze remisu nie bedzie, a kto wygra to dowiedzielismy sie na godzine przed meczen
Ciekawe ile kasy dostali Wolves za wystawienie jakichs 19letnich Owuso Odukambow w meczu Premiership bo tacy glupi napewno nie sa
Dzis dwa mecze i dwa bardzo fajne typy, jeden powinien minimum wejsc, ale podam na krotk oprzed meczami, bo oba powinny wejsc
Na dlugo przed meczem nie ma sensu, bo moga sie w miedzyczasie dogadac.
Jestem przekonany, ze Coventry zostalo w sobote zmotywowane finansowo, zeby odpuscic z Sheffield. Juz przed meczem byl owiadomo, ze typ na Coventry do kosza
Jutro napewno nie popelnimy tego bledu. Do trgo jak znajde gazete, analiza sytuacji w pewnej druzynie, ktora wlasnie jutro gra. I powinna wygrac
Witaj po bolesnej sobocie dałem sobię spokój od grania ale gratuluję super typu lubię czytać twoje przemyślenia mam już swoje lata ale nie przepuszczałem że w angielskiej piłce tak to wygląda życzę dalszych owocnych typów Tomek.
Poprawka dzis bardzo fajne trzy mecze i oby trzy weszly. Ale nie ustawki, choc ta Brazylia....hm. Bardzo duza szansa wejscia
Znalazlem ten artykul Graysona i Bradford i jakos nie przemawia on domnie. Bardziej kweka ze jak mu nie szlo to go wywalili, ot tesknota za rajem utraconym.
A to byl swego czasu gwiazdor menadzerki angielskiej, za czasow Leeds wydawalo sie ze bedzie selekcjonerem kadry. a skonczyl w Bradford. To o czyms swiadczy. Pewnie pije rowno, choc az tak zle jak McAllister nie wyglada
I to wlasnie Bradford jest druzyna, ktorej sie przygladamy. Tydzien temu doszlo do zwolnienia trenera i bardzo slusznie, nie dosc ze spadali po rowni pochylej to cieniowali nawet w 4 lidze. A powinni bic sie o awans do Championship przynajmniej
Nie mowie, ze obecny sklad jest na tyle mocny, ale bez jaj zeby drzeli o utrzymanie w League 2. No bez jaj
Po wyrzuceniu trenera 4 punkt w dwoch meczach. Dzis graja z takimi ogorami, ze powinno byc 7 punktow w trzech.
2. System 4 z 6, kszda czworka po 5 jednostek, a zatem 75j lacznie.
Wlasciwie 70 bo jest bonus.
Do wygrania prawie 2000 j.
Trzy typy sa dosc mocne, czwarty powinien wejsc sila rozpedu.
Wlasciwie jedna czworka zwraca stawke z nawiazka.
Jesli bedzie piatka to juz bedzie pieknie.
Kto sie boi moze grac systemem 3 z 6, a nawet 2 z 6 ale to bardzo zanizy wygrane jesli wejdzie wiekszosc, generalnie jak czujesz sie pewny graj wieksze kombinacje, jesli chcesz ograniczyc ryzyko i wygrane graj mniejsze.
Do tej pory gralem chyba 5 razy systemem i zawsze nie wchodzil jeden mecz, ale 4 z 5 wystarczylo by stawka zwrocila sie kilkukrotnie
Kto sie boi moze grac systemem 3 z 6, a nawet 2 z 6 ale to bardzo zanizy wygrane jesli wejdzie wiekszosc, generalnie jak czujesz sie pewny graj wieksze kombinacje, jesli chcesz ograniczyc ryzyko i wygrane graj mniejsze.
Do tej pory gralem chyba 5 razy systemem i zawsze nie wchodzil jeden mecz, ale 4 z 5 wystarczylo by stawka zwrocila sie kilkukrotnie