No troche ciezko bylo ostatnio zarobic. Istna plaga remisow.
Tottenham - remis
Stockport - remis
Shrewsbry - remis
Liverpool - remis
Brighton - remis
Nawet Blyth - najwieksze dziady z lig amatorskich - zremisowaly
Czyzby dzis koniec tej plagi remisow? Dzis 3 mecze o kursach 4-5, do tego ligi amatorskie wiec cos tam znajdzie sie smakowitego
A to co sedziowie wyprawiaja osobny rozdzial. Moze nie tyle korupcja ale slepota i nieudacznictwo. To nie do pomyslenia zeby takie paralityki sedziowaly w najlepszej lidze podobno. trzyma sie mafia jak w Polsce czy Hiszpanii. Zenada
Mecz Brightonu najciekawszy. Ale obrona tragedia
BBC Match of the Day 2 – Week 15 | 27/12/2020 (highlightsfootball.net)
Byla zdaje sie taka sprawa ze ktos sie utrzymal w Premiership o punkt dzieki decyzji sedziego.
Niby Torquay superfaworytem ale czy to 5-1 w sobote nie bylo zaproszeniem do stawiania i utapiania? Odpowiedz wkrotce.
No i gdzie jest League 1 i League 2? Kase chca a grac nima komu?
Doncaster zdaje sie dwa zakazenia wczoraj i juz jutro mecz? Wydawalo mi sie ze obowiazkowo sie przeklada mecze na dwa tygodnie w przod.
Przegladam sobie gazety tam redaktorzy co pisza to chyba na jakiejs orgii sa stad takie artykuly. The Sun typowal mecz Ipswich z Northampton w sobote, ktory wiadomo ze sie nie odbedzie bylo od jakiegos tygodnia a ci zyja w swoim swiecie.
Ok do rzeczy. Dzis powinny byc dobre typy z nizszych lig i ciekawe mecze z Premiership przynajmniej na bramki, przynajmniej Chelsea. Po tym wałku z Arsenalem sie powinni obudzic
PS ciekawa opinia o meczu Chelsea z Arsenalem. Przychylam sie do niej. Gosc widac ze sie zna na pilce lepiej ode mnie
' jakoś nie mogę uwierzyć w nagłą zapaść Chelsea. A trener też właściwie nabrał wody w usta i walnął coś jak babcia pod kościołem a nie fachowiec i stary wyjadacz piłkarski. Wedłg mnie wytłumaczenie jest proste: piłkarze obu zespołów znają się pewnie jak stare konie. Jedni chcieli pomóć drugim.
Przynajmniej kilku mogło się zmówić żeby osłabić skuuteczność i dali młodzikom z Arsenalu wygrać żeby odbili się od dna. Chelsea niewiele na tym traci.
Teraz pewnie wszystko wróci do normy. Lampard wstawi Giroud (który i tak akurat ma świetną formę i pewnie nie chciał jako były piłkarz Arsenalu robić rzezi niewiniątek, albo trener nie chciał....). Werner nagle dostanie przypływu skuteczności, tak jak i Pulisic. A młode ogierki z Arsenalu podbudowane adrenaliną wygranej z topowym zespołem, zaczną może bardziej skutecznie czarować.
Psychika jest ważna, bo przecież Arsenal zaczynał ten sezon jako jeden z najlepszych w swojej historii, nie wiem co było powodem tego późniejszego załamania, tylko zespół i trener wiedzą co psuje atmosferę, może trener popuścił dyscyplinę a po czerwonych kartkach zaczęły się pretensje, etc., nie wiem, ale na młodych taka wygrana może mieć uspokajający i uskrzydlający wpływ. Czego im życzę, choć sam jestem fanem Chelsea. '
Cos konowałki rano byly spiete na cwiczeniach zauwazyl ktos?