>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki Narciarskie 2020/21 - MŚ w Lotach w Planicy (10.12-13.12)

Status
Zamknięty.
A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Dziś u buka widniał typ min. TANDE top12 w zawodach. Nota 404.8 pkt dała mu dziś 11 miejsce ( drugi dzień konkursu) jednak buk wziął pod uwagę klasyfikację generalną i rozliczyl Tandego na 13 pozycji, sugerując że MŚ to jedne zawody. Tutaj ok,ale składające się z 4 serii rozdzielonych na dwa dni po dwa skoki. Typ czerwień,oczywiście zabrakło 0.1 do wygrania drobnych. Co o tym sądzicie? Ktoś miał podobnie?
Normalne. Większość bukmacherow dzis miala oferte na cale mistrzostwa. Trzeba dobrze czytac zapis

Otrzymane punkty reputacji: +3
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Przyznaje, skuteczność dzisiaj w moim wykonaniu wybitna. No ale cóż, nie zawsze scenariusz wchodzi. Jakbym miał grać drugi raz to samo to bym zagrał.

Tematy offtop zgodnie z prośbą usuwam. Nie mam problemu z krytyką, ale w tym dziale obowiązują pewne reguły. Zapraszam do mojego tematu, tam się można ponabijać jak to wyczyściłem fortunę ;)

Otrzymane punkty reputacji: +71
tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik
Przyznaje, skuteczność dzisiaj w moim wykonaniu wybitna. No ale cóż, nie zawsze scenariusz wchodzi. Jakbym miał grać drugi raz to samo to bym zagrał.

Tematy offtop zgodnie z prośbą usuwam. Nie mam problemu z krytyką, ale w tym dziale obowiązują pewne reguły. Zapraszam do mojego tematu, tam się można ponabijać jak to wyczyściłem fortunę ;)
Ja tam napisałem ten post odnośnie tego że wyczyściłeś Fortunę ale i wierz mi że nie było w tym żadnej złośliwości ani żadnego kozakowania z mojej strony tylko tak z żartów i nie masz się co gniewać i jak się czujesz urażony przez ze mnie to sorki. Bukmacherka to jest teraz bardzo ciężki chleb a wiem coś o tym bo siedzę w tym od 1996 roku i różne miałem kryzysy z bukami więc głowa do góry i rób swoje bo naprawdę cenię Cię za typy a że raz tak wychodzi a drugi raz tak to nic na to nie poradzimy. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +33
Lik 129,3K

Lik

Znawca - Skoki Narciarskie
Mała ściągawka dla wszystkich.

1. seria treningowa:
1. Norwegia: 582.7 pkt.
2. Niemcy: 546 pkt.
3. Polska: 532.4 pkt.

2. seria treningowa:
1. Niemcy: 576.5 pkt.
2. Norwegia: 575.8 pkt.
3. Polska: 567.7 pkt.

Kwalifikacje:
1. Niemcy: 831.3 pkt.
2. Norwegia: 825.9 pkt.
3. Polska: 820.3 pkt.

Seria próbna #1:
1. Norwegia: 642.9 pkt.
2. Polska: 624.4 pkt.
3. Niemcy: 608.6 pkt.

1. seria konkursowa:
1. Niemcy: 815.6 pkt.
2. Polska: 790 pkt.
3. Norwegia: 758.1 pkt.

2. seria konkursowa:
1. Niemcy: 826.4 pkt.
2. Polska & Norwegia: 808.8 pkt.

Seria próbna #2:
1. Norwegia: 606.5 pkt.
2. Polska: 590.7 pkt.
3. Niemcy: 534.7 pkt.

3. seria konkursowa:
1. Niemcy: 829.5 pkt.
2. Norwegia: 817 pkt.
3. Polska: 813.1 pkt.

4. seria konkursowa:
1. Niemcy: 823.6 pkt.
2. Norwegia: 821.3 pkt.
3. Polska: 772 pkt.

Czy ktoś jest w stanie odebrać złoty medal Niemcom? Czy Norwegowie są w stanie walczyć o obronę tytułu? Jak zaprezentuje się Tande (jeden ze skoków - 8. nota, a inny 19.) i Forfang (plasujący się w ten weekend głównie w 3. dziesiątce)? Czy Polacy skazani są "tylko" na brąz? Czy Kubacki przezwycięży swoje problemy? Zapraszam do kulturalnej dyskusji i podawania swoich propozycji na jutrzejszy konkurs.

Komplet składów reprezentacji na niedzielny konkurs drużynowy MŚwL
MŚwL w Planicy: Karl Geiger ze złotem, trzech Polaków w dziesiątce
Konkurs drużynowy w Planicy bez Stefana Krafta
Timi Zajc wykluczony z reprezentacji Słowenii! Peter Prevc rusza na ratunek drużynie

Otrzymane punkty reputacji: +28
maniek81 427,5K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Norwegia - Polska 1 1.52 STS

Niby nasza drużyna równiejsza, ale...

Jutro dojdzie presja. Nie wiadomo jak poradzi sobie z nią Andrzej. Indywidualnie skakał na luzie, bo nikt od niego nic nie oczekiwał. Teraz będzie ważną częścią układanki. W konkursie indywidualnym w czwartym skoku już poszło trochę słabiej, bo gdzieś w głowie siedziało, że może być top10. Drugi element, to Dawid. Jego forma tutaj pikuje w dół. I obawiam się, że może to być spowodowane plecami. Niby nie chcą o tym głośno mówić, niby jest lepiej, ale ze skoku na skok jest coraz słabiej. Piotrek skacze solidnie i równo. Kamil niby dobrze, ale też może przytrafić się średni skok. Poza tym jeśli wziąć wszystkie serie pod uwagę, to w większości z nich Norwegowie byli lepsi. W 1 serii konkursu, gdzie Nasi mieli największą przewagę, to Granerud trafił fatalnie z warunkami. W czwartej Norwegowie już nas mocno przeskoczyli. Granerud robi tu mega różnicę. Johansson skacze porównywalnie do Piotrka. Tande się rozkręca. Najsłabsze ogniwo Forfang, ale te 200m w każdym że skoków osiąga. Tak, więc reasumując wychodzi mi, że Norwegowie jutro będą wyżej od nas.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5
tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Japonia - Słowenia 2 @2.40 Betsson

Drużyny, które będą walczyły maksymalnie o 4 miejsce , jeśli nie wydarzy się nic nieprawdopodobnego, bo o medale bić się będą Niemcy, Norwedzy oraz Polacy. Dziś Betsson znowu zaszalał z kursem, bo na innych stronach wygląda to bardziej wyrównanie. Mimo afery z Zajcem, zwolnieniem trenera, słabiutkiej formy praktycznie całej drużyny, myślę, że dziś chłopaki dadzą z siebie wszystko, w końcu skaczą u siebie, i na konkurs drużynowy zawsze się spinali. Moim zdaniem oprócz Laniska, który rywalizuje z Y. Sato, to każdy powinien być lepszy od Japończyka, nawet Peter Prevc, który daleki jest od swojej optymalnej formy. Jeśli nie będzie dmuchało mocno z tyłu skoczni, jeśli pojawi się nawet delikatny wiatr pod narty, który Słoweńcy potrafią wykorzystać, to mogą odlecieć rywalom na trochę pkt i w ostateczności być wyżej na koniec konkursu.

Hayboeck - Sato.Y 1 @1.65 (pkt cały konkurs) Fortuna

Pierwszy raz w kierunku Hayboecka, a dlaczego? Nie będzie dużej presji jak do tej pory, gdzie w głowie była walka o medal indywidualny, bo Austria jako drużyna nie będzie dziś walczyła o medale, więc najlepszy z Austriaków powinien dziś latać na luzie. Skąd taki wysoki kurs , może dlatego, że wczoraj Sato skoczył swoje maksimum, gdzie jego rywal zawalił drugi skok i w ostateczności przegrał wczoraj parę pkt z Japończykiem. Jednak dziś powinno wszystko wrócić do normy , bo Hayboeck w Planicy czuje się naprawdę bardzo dobrze i w niektórych skokach dorównywał nawet samemu Geigerowi.

Bez tytułu.jpg

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +32
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Austria - Japonia 1 4.00 forbet
Według mnie kurs mocno przesadzony. Potencjał obu zespołów jest zbliżony. Kahofer nie musi być wcale gorszy od Nakamury, czy też Schlizii od Keiichi. Kobayashi to cień zawodnika z poprzednich sezonów i o ile swoimi skokami może wypracować przewagę to Hayboeck jest w stanie ją zniwelować. Kurs mega przesadzony. To konkurs drużynowy i uważam że Gregor jak i Philipp zaprezentują się dużo lepiej niż w zawodach indywidualnych.

Edit. Kursik spada już 3.55 a w unibecie tylko 2.40
Sierota austriacka się osrała w pierwszym skoku. Gdyby nie fatalny skok byłaby duża szansa powodzenia typu

Ostatnia edycja:
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Typ 1: Niemcy wygrają zawody, kurs 1,95 forbet, stawka: 5/10
Typ 2: Niemcy wygrają + Norwegia lepsza od Polski, kurs 2,92 forbet, stawka 2/10

Przez ostatnie dwa dni stawiałem na Geigera więc konsekwentnie idę w Niemców. Trzy posty wyżej kolega Lik Lik wrzucił już statystyki. Ja dodam tylko od siebie, ponownie, że Geiger mobilizuje się przede wszystkim na ważne skoki (a nie jakieś serie próbne czy treningi). Idąc tym tropem możecie zauważyć, że Niemcy byli najlepsi w każdej z czterech serii konkursowych, oraz kwalifikacjach.
Granerud wczoraj wyraźnie był załamany po przegranej z Geigerem. Jak to wpłynie na niego? Myślę, że ta para zaprezentuje się na zbliżonym poziomie (wczoraj +4,1pkt dla NOR) i nawet jeżeli Geiger nieco straci to Eisenbichler odrobi z Johanssonem (wczoraj +4pkt dla GER). Schmid powinien skakać solidnie po około 210-215m więc trochę straci do Tande (wczoraj +26,5pkt dla NOR). Po tych trzech parach kreśli mi się przewaga Norwegii, jednak ich szanse przekreślić powinien Forfang, który skacze fatalnie w Planicy. Wystąpi on w parze z Paschke, który wczoraj wygrał z nim o 41,4pkt.

Zreszą Paschke w każdej z czterech serii wyraźnie mu odskakiwał: 1.seria, 2.seria, 3.seria, 4.seria, punkty
1607848406497.png

Jeżeli chodzi o Polaków to nie wierzę w dobry występ Kubackiego, wyraźnie ma problemy (kontuzja pleców, z każdym skokiem coraz bliższe skoki) i Granerud go zdeklasuje (wczoraj +90,5pkt dla NOR). Stoch z Johanssonem też powinien nieco stracić (wczoraj +20,1pkt dla NOR). Żyła z Tande może nieco odrobić (wczoraj +15,3pkt dla POL) a Stękała będzie lepszy od słabego Forfanga (wczoraj +42,1pkt dla POL) ale nie starczy to żeby odrobić stratę Dawida.

Typ 3: Prevc P. lepszy od Forfanga w zawodach, kurs 2,7 forbet, stawka 2/10

O Forfangu już pisałem. Peter Prevc mimo, że nie skakał w zawodach indywidualnych, na treningach w czwartek osiągał 212,5m i 205,5m. Wyniki Forfanga w konkursie macie powyżej. Dla mnie ta para powinna mieć równe szanse. Widzę value więc próbuję.

Typ 4: Schmid lepszy od Kubackiego w zawodach, kurs 2,7 forbet, stawka 2/10

O Dawidzie już też wspominałem. Schmid prezentuje się bardzo równo. Dla mnie jest delikatnym faworytem w tej parze.

Ostatnia edycja:
lukas88 493,9K

lukas88

Forum VIP
Moim zdaniem kurs na wygrana Niemców w Forbecie to super opcja, bo po 1,60 szkoda grać, zbyt duże ryzyko. Natomiast co do rywalizacji na linii Polska- Norwegia to w życiu nie zainwestowałbym złotówki na zespół, który mimo że jest faworytem buków ale ma w składzie Tande i Forfanga. Oni w indywidualnych zawodach nie potrafili spiąć tyłka żeby oddać chociaż dwa solidne skoki, a tutaj dochodzi presja odpowiedzialności za zespół i uważam że przy kursie 1,50 ryzyko odpalenia się zapalnika w głowie któregoś z nich może pogrzebać temat. Statystyka statystyką ale nie kupuję typu na Norwegów, zdecydowanie wolę zagrać za nieco mniejszą stawkę Polska w Top2 po 2,25 w Fortunie. Uważam że Kamila i Piotrka stać na dwa naprawdę równe skoki, Kamil już limit pecha w mojej ocenie tutaj wykorzystał, Pjoter z kolei zawsze mega się mobilizuje na drużynę i skacze naprawdę fajnie. W skokach Kamila jak dla mnie jest mega rezerwa, uważam że stać go bez problemu na dwa równe, solidne (może nie wybitne) skoki, 2 x 210 i będzie dobrze. Najbardziej obawiałbym się Andrzeja i jak poradzi sobie z presją, aczkolwiek osiągnął wielki sukces meldując się w TOP 10 indywidualnie i powinien polecieć "na fali".
U Norwegów Granerud, który zdeklasuje polaków, z kolei Piotrek i Kamil powinni skoczyć na poziomie Johanssona, a Andrzej z Dawidem w moje ocenie sa w stanie mocno odlecieć Tande i Forfangowi.

Jak dla mnie:
Niemcy V @1,95 Forbet 7/10
Polska Top 2 @ 2,25 Fortuna 5/10

Otrzymane punkty reputacji: +13
Lik 129,3K

Lik

Znawca - Skoki Narciarskie
KONKURS DRUŻYNOWY

Niemcy, V -> @1.85, Betclic

Myślę, że na ten temat c1amak c1amak powiedział już wszystko.
W 6 z 9 rozegranych serii w ten weekend najlepsi byli podopieczni Horngachera (w 1 z tych serii Eisenbichler całkowicie odpuścił skok), co przedstawiłem tutaj.
Bardzo fajny kurs wisi jeszcze tylko w Betclicu. Mi się udało w nocy złapać na Totolotku po @1.90. Każdy inny wynik to będzie duża niespodzianka.

Kubacki vs Schmid -> @2.70, forBET

Tutaj również zgadzam się z c1amak c1amak.

Miejsca, które zajmowali w 4. konkursowych seriach:
Kubacki: 10, 11, 14, 28
Schmid: 11, 12, 16, 13

Ostatecznie młody Niemiec uplasował się 1. pozycję wyżej od Kubackiego (767.7 pkt. vs 754.4 pkt.). Zadecydował o tym przede wszystkim bardzo słaby skok Polaka w 4. serii.
Kubacki ma problemy z plecami i jego dzisiejszy występ to spora zagadka. Warto także zwrócić uwagę na to, że Schmid będzie startował w 1. grupie zawodników, natomiast Kubacki w 4. Niewykluczona jest sytuacja, że w takim przypadku Niemiec będzie skakał z wyższej belki.
Za mniejszą stawkę idę w stronę Schmida.

MŚwL w Planicy: Konkurs drużynowy na zakończenie mistrzostw (lista startowa)
Protokół FIS z wynikami konkursu
MŚwL w Planicy: Karl Geiger ze złotem, trzech Polaków w dziesiątce

Ostatnia edycja:
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Po wczorajszym kompletnie nie trafionym scenariuszu na poprawę Polaków, dzisiaj pewnie po raz kolejny narażę się grając w kierunku Polski :) Tym bardziej, że raczej wszyscy grają przeciwko. Moja koncepcja na ten konkurs już od czasów Wisły zakładała wygraną Polski. Wczoraj w obawie przed spadkiem kursów grałem na poprawę Polaków już wczoraj. Poprawy nie było, kupony nie weszły, ale za to kurs się utrzymał na satysfakcjonującym mnie poziomie, więc próbuje. Oczywiście nie jest to scenariusz super prawdopodobny, ale uważam, że realny. Póki co cały plan psuje kontuzja Dawida, ale wierze, że jest on w stanie się spiąć na drużynę i skoczyć swoje najlepsze skoki tutaj. To już powinno wystarczyć do pokonania Norwegów przy takich samych skokach jak dotychczas pozostałej trójki. Aby pokonać Niemców trzeba coś więcej. Po pierwsze trzeba w końcu radości po skoku Kamila. Stać go na to. Nie lata tu najgorzej, ale cały czas to nie jest to. Stać go na poprawę chociaż te 5m, które mogą być kluczowe. Andrzej musi skoczyć to co w 1 i 3 serii konkursu indywidualnego. Wierze, że on akurat wytrzyma to psychicznie i skoczy dwa najlepsze skoki odskakując Paschkemu robiąc przewagę. No i Piotrek - on ma tendencje na drużyne się skupić i pokazać zupełnie inne oblicze. Jak będzie jak wczoraj to będzie już ok, ale tu liczę na sensacyjny wręcz wynik Piotrka. Jak wszystkie 4 czynniki zadziałają, typ jest do pokrycia. Jak któryś odpadnie będzie potrzebna pomoc ze strony Niemców. Schmid ma tendecje wychodzić z taką pomocną ręką. Do tej pory skaka bezbłędnie, ale pewnego poziomu przeskoczyć nie może. Liczę na jakiś spóźniony skok i wyraźy spadek w klasyfikacji indywidualnej Niemca. Geiger też indywidual na 120%. Może choicąz 2-3metry dzisiaj będzie gorzej i to już może wystarczyć. No i tykająca bomba Markus. W próbnych postraszył to upadkiem to 180m. Może czas na konkurs? JUż wczoraj odstawał poziomem od TOP2, a jeszcze w czwartek wydawał się murowanym kandydatem do mistrzostwa. Zatem wkrada się regres i niepewność. Także Niemcy też mają miejsce na pogorszkę. Norwegowie? W zasadzie brak poprawy Forfanga i Tandego względem indywiudala już mi wystarcza. Mam obawy, że jakaś poprawa tych dwóch Panów wystąpi. Mimo wszystko jednak nie boje się odważniej zagrać przeciwko Norwegom bo Ci w ostatnich 2 latach mieli tyle wpadek w drużynówce, że liczę na kolejną. Także z powyższego opisu takie typy:

Polska wygra @ 5,50 @ forbet
Norwegia - Polska 2 @ 2,55 @ forbet

Ponadto liczę na jakieś próby wyjścia z honorem Słoweńców. Lanisek ma potencjał oddać dwa takie skoki jak w 4 serii. Domen przeważnie niedziele na mamutach ma najlepszą. A i Pavlovcic tutaj sprawiał lepsze wrażenie chociażby w czwartek niż wczoraj, także też liczę na poprawę. Jak Pero nic nie zawali to Japonia jest do ogrania:

JPN - SLO 2 @ 1,95 @ betx

Jak już jesteśmy przy Japonii to jest tu potencjał na gorszy wynik Y.Sato. jest to zawodnik znany z nieprawdopodobnej chimeryczności. Jak w sb jest 15 to w nd może wygrać. Jak po sobocie jest faworytem do podium to w nd nie wchodzi do 2 serii. Tutaj jak na razie 4 wręcz bliźniacze skoki. Będę w mocnym szoku jak po dzisiaj będzie miał 6/6 w równych dobrych próbach. Uważam, że choć jeden skok dzisiaj będzie miał słabszy co już może spowodować spadek w klasyfikacji przy dobrej postawie Słoweńców. I tak na prawdę nawet dla Austriaków Japonia jest w zasięgu. Hayboeck dzisiaj może nastukać punktów które sporo dadą. Pozostali też może 2-3m dalej skoczą w ramach mobilizacji drużynowej i typ ma jakieś tam szanse wejścia a kursy przesadzone:

JPN - AUT 2 @ 3,60 @ betx

Z typów indywidualnych idę w stronę wspomnianego Hayboecka. Jak pisałem wcześniej ma on formę na medal indywidualny tutaj co potwierdzał w treningach jak i w dwóch próbach konkursówym. Jak również pisałem, jak wchodzi do gry walka o medale to Hayboecka może zawieźć głowa. I tak też się stało. Dzisiaj jest 0 presji, brak szans na medal, może się nacieszyć lotami bez presji i nawet bycie najlepszym zawodnikiem dziś indywidualnie mnie nie zdziwi. Choć tutaj uważałbym na Graneruda, którego stać na jeszcze więcej niż wczoraj w serii 4, ale kurs 10 na STS za drobne można spróbować pograć. O ile wygrana Hayboecka jest ryzykowna, o tyle podium już jak najbardziej nie. Tak jak pisałem o Niemcach, Geiger może 2-3m gorzej wypaść, Markus coś zawalić, więc przy dobrych skokach Austriaka top3 indywidualnie jak najbardziej w zasięgu:

Hayboeck 1-3 indywidualnie @ 3,00 @ STS

Korzystając z powyższej rozpiski można też wyłowić kilka ciekawych kursów, szczególnie w betx:

Y.Sato - Żyła 2 @ 2,20 @ betx
Stoch - Stękała 2 @ 3,20 @ betx
Eisenbichler - Hayboeck 2 @ 2,95 @ betx
P.Prevc - Nakamura 2 @ 2,30 @ betx
Pavlovcic - Aschenwald 1 & Hayboeck - Y.Sato 1@ 2,64 @ betx

Oby dzisiaj koncepcja się lepiej sprawdziła :)

D 0

doubledouble

Gość
Rosja v Finlandia 1 @1,46 + Słowenia v Austria 1 @1,30 totolotek

ako: 1,67 bez podatku

Prezent ze strony buka, wszędzie kursy na tę parę w okolicach @1,05. Mankow, Sadrejew bardzo fajne loty, dużo lepsze wyniki aniżeli Kytosaho i Nousiainen. Nazarov także wydaje się pewniejszy niż Maatta. No i na koniec Klimow dołoży Aalto. Oczywiście to są skoki, w dodatku letalnica, wystarczy jakiś podmuch i bula aczkolwiek warunki mają być stabilne. Nie ma co gadać - potężne value.

Słoweńcy zawodzą, jednak myślę że paradoksalnie dymisja Bertoncelja wyjdzie im na dobre.

Domen v Aschenwald - Potencjał jakim dysponuje najmłodszy Prevc jest znany, w indywidualnych zawodach nieco poniżej oczekiwań bo przecież w treningach latał dalej. Aschenwald bez błysku na Velikance. Pewnie skoczą podobnie, para z lekkim wskazaniem na Prevca.

Pero v Schliri - W treningach Peter dwukrotnie lepszy, choć różnice minimalne - łącznie wygrał obie serie o 1,9 pkt. Będzie jednak bardziej świeży także spodziewam się jego wygranej w tej rywalizacji.

Pavlovcic v Kahofer - Tutaj Słoweniec powinien nadrobić sporo, Kahofer w próbnych 192 i 196,5m, Pavlovcicia stać na regularne loty w okolicach 210-215m.

Lanisek v Hayboeck - To co Pero i zwłaszcza Pavlovcic powinni nadrobić - Lanisek musi utrzymać. Wczoraj w końcu odpalił, zwłaszcza drugi lot znakomity. Hayboeck zadziwiająca dyspozycja aczkolwiek jakby nieco przygasł, ostatni skok w jego wykonaniu niezbyt udany.

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
T 4,5K

tofik015

Użytkownik
Jak dla mnie to największe rezerwy do poprawy swoich skoków w porównaniu do tych 4 serii konkursu mają Norwegowie a szczególnie Tande i Forfang. Oprócz pierwszej serii w której strata Norwegów była duża to w następnych 3 wcale tak wiele punktów nie tracili do Niemców. Przykładowo Tande w serii próbnej i kwalifikacjach zajmował nawet 5 miejsce a Forfang również oddawał trochę lepsze skoki w treningach czy serii próbnej niż w konkursie czyli stać ich na lepsze skoki. Natomiast Niemcy raczej nie mają już miejsca na poprawę i osiągnęli już limit w konkursie oprócz może Eisenbichlera ale równie dobrze znany jest z tego, że może skok zepsuć. Ja wcale nie jestem tak mocno przekonany w stronę Niemców i po dobrym kursie, myślę, że można spróbować zagrać wygraną Norwegii. Jeśli się zepną i zmotywują to spokojnie o zwycięstwo powalczą a nie jest powiedziane też, że Niemcom gorsza próba się nie trafi

Norwegia wygra @3,75 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +107
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
W unibecie po pierwszym skoku drugiej serii było 1.90
Myślałem że po skoku Forfanga przewaga wzrośnie i uda się przyłożyć solidnie po dobrym kursie na Niemców.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom