>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Hokejowy Chat

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
A już miałem pisać, że Lokomotiv dał się ograć jak amatorzy 😅 Amur zagrał dobry mecz. Szkoda tej przegranej w ostatniej minucie.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Win Loko zasłużony, pierwszą tercje powinni wygrać 0-4, robili co chcieli, fakt słupek ich uratował, w drugiej przy 0-3 niepotrzebnie zaczęli bronić, że trzecia też już dobra, ale trzeba popracować bo jak prowadzą to dają czasem prezent rywalowi

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Cześć Panowie, nie mogę nigdzie znaleźć tego typu z jakąś analizą a ja nie znam się na hokeju, jednak mój wzrok przyciągnął dziś mecz Vaxjo ze Szwecji, czy ktoś mógłby parę zdań od siebie dorzucić czy lepiej odpuścić temat? ew. Lulea 1X też myślałem do AKO :)

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Cześć Panowie, nie mogę nigdzie znaleźć tego typu z jakąś analizą a ja nie znam się na hokeju, jednak mój wzrok przyciągnął dziś mecz Vaxjo ze Szwecji, czy ktoś mógłby parę zdań od siebie dorzucić czy lepiej odpuścić temat? ew. Lulea 1X też myślałem do AKO :)
Zajrzyj do tematu SHL. Tam suomi suomi dzisiaj pisał na temat dzisiejszych spotkań.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja osobiście zagrałem Lulea z x, skład mają mocny i wg mnie wchodzą na wyższe obroty, ostatnia ich porażka po meczu w którym z gry mieli więcej ale taki sport, wynik nie odzwierciedla gry. Vaxio gra z Osksrshamm które kto wie czy dziś nie przełamie pasma porażek. Łatwo nie będzie ale myślę że lulea w rt nie przegra

Otrzymane punkty reputacji: +15
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Odnośnie Lulea widziałem i chyba wezmę tę Luleę ale to Vaxjo jakoś mi tak chodzi, że to wezmą w regulaminowym :D
Nie chcę Ci odradzać grania w kierunku Vaxjo, ale pamiętaj, że to derby Smalandii. Gracze Hallama są w dobrej formie i teoretycznie powinni sobie poradzić z Oskar, ale kurs zniechęca, a poza tym w derbach różnie może być. Statystycznie Vaxjo miażdży gości, ale tym bym sie nie sugerował.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Nie wierzę, ale mnie dzisiaj pech prześladuje! Lokomotiv w ostatnich sekundach gol. Podolsk w ostatnich sekundach gol. Już się ja żaden plus dzisiaj nie nastawiam :p

M 24,2K

marekp67

Użytkownik
Nie wierzę, ale mnie dzisiaj pech prześladuje! Lokomotiv w ostatnich sekundach gol. Podolsk w ostatnich sekundach gol. Już się ja żaden plus dzisiaj nie nastawiam :p
Faktycznie śledziłem oba mecze. Nie patrz na to. Jestem pod Twoim wrażeniem. To tylko sekundy. Tego nie przewidzisz.

Otrzymane punkty reputacji: +125
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Nie chcę Ci odradzać grania w kierunku Vaxjo, ale pamiętaj, że to derby Smalandii. Gracze Hallama są w dobrej formie i teoretycznie powinni sobie poradzić z Oskar, ale kurs zniechęca, a poza tym w derbach różnie może być. Statystycznie Vaxjo miażdży gości, ale tym bym sie nie sugerował.
Trzeba było grać Vaxjo jak chciałem bez tej Lulei xD

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Trzeba było grać Vaxjo jak chciałem bez tej Lulei xD
:) To dlaczego nie zagrałeś ? Sam decydujesz co wsadzasz na kupon. Lulea była dość wyraźnym "faworytem" ale takie rzeczy zdarzają się w hokeju. Wszyscy chcielibyśmy wiedzieć, jak skończy się dane spotkanie...zanim się zacznie :) ale to ciężka sprawa :)
Na podstawie wiedzy staramy się doradzać jak najlepiej, ale logika i hokej nie zawsze idą w parze.

Otrzymane punkty reputacji: +63
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
:) To dlaczego nie zagrałeś ? Sam decydujesz co wsadzasz na kupon. Lulea była dość wyraźnym "faworytem" ale takie rzeczy zdarzają się w hokeju. Wszyscy chcielibyśmy wiedzieć, jak skończy się dane spotkanie...zanim się zacznie :) ale to ciężka sprawa :)
Na podstawie wiedzy staramy się doradzać jak najlepiej, ale logika i hokej nie zawsze idą w parze.
Spokojnie - zwykłe biadolenie gdzie mądry Polak po szkodzie, dzięki Wam za porady co grać ale jak mówisz logika ogólnie w bukmacherce nie zawsze idzie w parze z typowaniem ;) w żadnym wypadku to nie było skierowane w Waszą strone ;)

suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Spokojnie - zwykłe biadolenie gdzie mądry Polak po szkodzie, dzięki Wam za porady co grać ale jak mówisz logika ogólnie w bukmacherce nie zawsze idzie w parze z typowaniem ;) w żadnym wypadku to nie było skierowane w Waszą strone ;)
Jestem spokojny :)
To nie pierwszy i nie ostatni kupon, który poszedł na makulaturę.
Lulea położyła wczoraj wiele kuponów i pewnie niektórzy się zastanawiają co się stało (?)...
W każdej dyscyplinie coś/ktoś czasem robi nas w konia, jak to w sporcie. Temat uważam za zamknięty. Jedziemy dalej.
Miłego.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Sergei Shumakov—>Avto. Może w Jekaterynburgu odnajdzie formę i być może jeśli pojawi się nowy trener tez znajdzie na niego sposób.
Forme to miał , niestety długo trwał konflikt na linii zawodnik-Hartley i to doprowadziło do tego co widzimy. Oby nie z deszczu pod ryne bo znów pod skrzydła kanadyjczyka.
Avto opuszczą Sexton i Platt

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Bailen w 18. minucie setka do pustaka :( Traktor z każdą minutą lepszy, może złamią

Edit. kara meczu dla Polygalova i po sprawie

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom