>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NIE BĘDZIE REMISU!!!

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Pewne rzeczy sa nie do przewidzenia.

Jestesmy na najlepszej drodze do zwyciestwa Sheffield, po czym jeden kogucik decyduje sie na wjazd na pelnej szybkosci na nogi rywala, trzask bylo slychac bardzo dobrze, czerwona kartka i gramy w oslabieniu 60 minut.

Tam sie powinno skonczyc 1-3 a nie 1-1, tylko dzieki conajmniej dwom niesamowitym interwencjom bramkarza i obroncow skonczylo sie remisem, do tego sedzia nie zauwazyl reki w polu karnym Sheffield

Wyobrazacie sobie, co by bylo gdyby grali 11 na 11

Walsall uratowalo remis w 90 minucie po karnym w doliczonym czasie, ale mozna bylo handlowac.

Ogolnie nie bylo zle, do pierwszego kuponu zabraklo jednej bramki, Shrewsbury stracilo prowadzenie w 94 minucie, tylko Chelsea totalna pomylka. Kto zmiksowal inaczej moze trafil. Do tego mialem nosa, by opuscic Salford mimo ze sie oszczedzali w sobote, a moze to nie nos ;)

Nie bylo dane wczoraj wygrac, dwa kolejne dni to wiecej czasu i przyloze sie bardziej .Sporo kuponow konczy sie tak, ze brakuje jednego gola, ale ze chwilowo rozkrecam byznes nad analiza spedzam jeszcze nie tyle czasu co bym chcial. Ale wiekszych bledow nie widze. Kto chce, niech obejrzy sobie jakie cuda wyczynial bramkarz Fluminense, ze uratowali remis w tamtym meczu.

Tutaj zabraklo jednego gola do 825 funtow, a w kuponie numer 1 tez jednego gola do 300

bragantino.png
Ale kwestia czasu jest kiedy osaczymy bukmachera z taka bezczelna strategia gry, betfair do teraz ma problemy z wyplatami po tym jak pociagnalem ich w listopadzie, musialem stare konta na netellerze odkopywac i szukac danych bo szukaja pretekstu

Tak, ze grubsze wygrane przyjda, a granie codziennie sluzy podtrzymywaniu zainteresowania ligami angielskimi i 'siedzimy' w tym, nawet jesli przegramy jakies drobne. To jest nieoceniony pozytyw

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Jeszcze mna trzesie po wczorajszym meczu, a Tony Pulis z pewnoscia dusi dzis Liama Shawa po wczorajszym meczu, gdzie zabral druzynie dwa punkty swoim bezmyslnym zagraniem

Na dzis nie bedzie szalu, ale ten jeden typ wydaje sie na pierwszy rzut oka ....;)

Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Europy
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Benfica - Lech Poznań
Typ: Obie strzela TAK
Kurs: 1.66
Bukmacher: sts
Analiza:

Ogolna zasada mowi: 'kto obstawia lige Europejska bedzie jezdzil komunikacja miejska', ale Benfika nie potrafi grac na 0 z tylu. jedyny mecz, w ktorym wygrali do 0 byl mecz z potwonie oslabionym Standardem u siebie, tak poza tym to nawet Lech strzelil im dwie bramki.

Dziwie sie, ze nikt nie wzial tego zakladu, trzy razy przewijalem. Jakie jest podejscie Lecha do meczow?O ile jesli jeszcze ludzili sie, ze sa jakies szanse na awans to grali na 0 z tylu i moze cos da sie wdusic (z Rangersami), ale teraz szanse na awans wynosza 0.1% wiec pozostaje pokazac sie i zaskoczyc rywala na poczatku. Lech 10/12 ostatnich meczow obie druzyny strzelily gola, Rangersi bez problemu ladowali im dwa, nawet Lech w przegrnym meczu z Benfika zaladowal wa gole.

Do tego promocja Ishaka, zeby wypchnac go w lecie za wieksza sume, tak wiec o ile cos sie nie ugadali, to do niego beda szly prostopadle pilki. Lech sie budzi w lidze, a w Europie przegral ostatnio w dramatycznych okolicznosciach, sa podraznieni.

Ogolnie polskie druzyny jak juz gdzies jada w glosnych meczach w ppuchrach, jesli nawet przegrywaja jest zabawa.

Real - Legia 5-1
Borussia- Legia 8-4
Juventus - Lech 3-3
Man City -Lech 3-1
Fiorentina- Lech 1-2

Grad bramek, ale te jedna strzelaja.

Moze nawet i przegraja, ale spokojnie zaskocza rywala. Strzela pierwsi, a potem Adam Nawałka przez 70 minut.

Lech ma narzedzia, zeby strzelic bramke, o wygranej nie wspominam. Benfica nie jest Atletico Madryt, czesciej traca niz nie traca, Lech wystarczy ze zagra bez kompleksow, a nie ma juz nic do stracenia ibezie mial grozne sytuacje

Bencica - Lech 3-1
Post automatycznie złączony:

Popatrzcie i odpowiedcie mi jakim cudem tam sie skonczylo 1-1 nie 1-4 chocby

Sheffield Wednesday v Reading highlights - YouTube

U 0

Gość
Nie podalem kuponu i znowu jednego gola braklo do kuponu AKO 61.

Z niczego prawie weszlo, pomijajac Hoffenheim. Nawiasem mowiac plaga jednego meczu 0-0 trawi 1/3 moich kuponow

1607025301734.png

Teraz przezornie podam przed, zeby nie wypasc z rytmu:

1607025181766.png

U 0

Gość
Z tym meczem kartoflarzy to niestety juz przed meczem bylo po meczu

Pan wąski trener zadecydowal, ze zagraja rezerwy, bo oni sa gwiazdeczki, musza odpoczywac, nie beda szafowac silami na jakas lige europejska, przeciez oni sa do wyzszych celow no i wyszlo co wyszlo

Trzy godziny przed meczem nie wiadomo bylo, ze wystapi taki sklad, mogli sie pokazac ale zasciankowo buracka polityka zwyciezyla. Gratulacje, bedziecie zasciankiem pilkarskim na lata

1607053140481.png

Tylko co im to dalo, wylansowali jakas gwiazdeczke do sprzedania? Ciezko wyciagnac jakiolwiek pozytyw nawet oplacenie dziennikarzy zeby robili ochy achy nie pomoze bo tam nie bylo zadnego pozytywu.

Dzis tylko jeden mecz w Anglii i to trudny do typowania. Ani Barnsley nie jest takie slabe, ani Bournemouth mocne zeby bylo 2,15 na wyjezdzie na faworyta. Takie mecze wylozyly mi kilka ostatnich kuponow, koczylo sie na 0-0. Watford, Hoffenheim, Bragantino z nieodleglych przykladow. Te trzy kupony lacznie to srednia roczna pensja netto polska, no ale coz na szczescie sa grubsze meczyki.

Ale ciezko zeby grac jak nic nie ma. A jutro az za duzo, ale postaramy sie znalezc cos ciekawego

U 0

Gość
koncu jakies mecze w Anglii i cos trafiemy :)

Jeden z lepszych typow na dzis, kto sledzi angielskie ligi, ale czy typ dnia, moze znajdzie sie cos lepszego

League One Shrewsbury - Charlton, Shrewsbury 3 b365

U gospodarzy nowy trener Steve Coterill, duzy respekt dla niego i gra w ostatnich dwoch meczach wyglada dobrze o ile nie bardzo dobrze.

Ta druzyna nie jest zla i napewno nie zasluguje na miejsca typu 21sze, mieli dobrego trenera to go wywalili z powodu wojenek i naciskow zarzadu, teraz znowu jest dobry i powinni sie piac w gore.

W pucharze trzasneli Oxford City, amatorow, co prawda po dogrywce ale grali w okrojonym skladzie i sytuacji mieli ze 30

Kolejny mecz tu juz gralismy na wygrana, ale tylko na kuponie i dali sobie wydrzec wygrana w 94 minucie. Co ciekawe rywal przed nimi mial serie 5 wygranych, ale ani przez moment nie pachnialo szosta.

Dzis powinny byc trzy punkty.

W Charlton maja kiepskiego trenera i klapki na oczach ,do tego zafalszowane przypadkowym awansem do championship. Lee Bowyer to klasyczny imprezowicz za czasow pilkarskich i nie mial czasu ani ochoty poznac tajnikow taktyki i bedzie jedzony przz menadzerskich wyjadaczy. Niestety trenerka nie polega na tym ze bierzemy kogos kto byl dobrym pilkarzem i spedzil lata w klubie, to dwa powazne bledy w sztuce, no ale ze trzymaja sie w czolowce to jeszcze troche rozczarowan ich czeka. Wzieli menadzera spod budki z piwem to beda cierpiec.

A my nieraz zarobmy na porazkach Charltonu bo mnostwo druzyn wie jak ich ugryzc i zna ich slabosci, nawet ja.

Dopiero co dostali w dziob od Burton, ktore tez maja trenera zapchajdziure i cieniuja zamiast grac o awans z tym skladem, Shrewsbury ma o wiele lepszego trenera nz Burton i Charlton i tylko troche gorszych zawodnikow niz Burton. Do tego jest swiezosc, forma i mentalnosc

Shrewsbury - Charlton 2-1

U 0

Gość
No i takie mecze sa mi potrzebne :)

Ale po meczu okaze sie czy potrzebne sa po to, zeby nie pracowac, czy tez po to, zeby nie popasc w samouwielbienie po duzych wygranych jesli przegram.

Jak myslicie, ktory z tych przypadkow zajdzie za trzy godziny?

Wszystko po10 j

1. Bolton - Port Vale, Port Vale 3,16 pin
2. Łamak Do przerwy/caly mecz Bolton/Port Vale 35 bet at home
3. Do przerwy/caly mecz Port Vale/Port Vale 5,80 betfair
4. Dokladny wynik 0-1 10,5 betfair
5. Dokladny wynik 1-2 13 betfair
6. Zwyiestwo gosci i wynik wiekszy niz 3-3 czyi 0-4 1-4 2-4 5-7 itp 32 betfair

Ten ostatni zaklad gdyby sytuacja wymknela sie spod kontroli i bylo tak

1607176704182.png

W nastepnym tygodniu przyjrze sie uwazniej, o co chodzi w Port Vale, sytuacje Boltonu dobrze znam

wlasciwie ten mecz wyczerpuje temat na dzis, ale mozejakis kupon skleje, sporo meczow

Po prostu wale na Port Vale :)

U 0

Gość
Do przerwy 1-3. Odkreca? Moze puscic za cala wygrana ewentualna na Bolton? To by oznaczalo kilkamiesieczne wakacje :)

1607183266018.png

Mam nadzieje jednak ze czwarta bramka dla Port Vale zaraz po przerwie przesadzi ze niepotrzebnie sie martwimy

D 12

diamentowy

Użytkownik
No i takie mecze sa mi potrzebne :)

Ale po meczu okaze sie czy potrzebne sa po to, zeby nie pracowac, czy tez po to, zeby nie popasc w samouwielbienie po duzych wygranych jesli przegram.

Jak myslicie, ktory z tych przypadkow zajdzie za trzy godziny?

Wszystko po10 j

1. Bolton - Port Vale, Port Vale 3,16 pin
2. Łamak Do przerwy/caly mecz Bolton/Port Vale 35 bet at home
3. Do przerwy/caly mecz Port Vale/Port Vale 5,80 betfair
4. Dokladny wynik 0-1 10,5 betfair
5. Dokladny wynik 1-2 13 betfair
6. Zwyiestwo gosci i wynik wiekszy niz 3-3 czyi 0-4 1-4 2-4 5-7 itp 32 betfair

Ten ostatni zaklad gdyby sytuacja wymknela sie spod kontroli i bylo tak

Pokaż załącznik 5411

W nastepnym tygodniu przyjrze sie uwazniej, o co chodzi w Port Vale, sytuacje Boltonu dobrze znam

wlasciwie ten mecz wyczerpuje temat na dzis, ale mozejakis kupon skleje, sporo meczow

Po prostu wale na Port Vale :)
No popacz 1-3 po pierwszej połowie a nie zagrałem nie wiem jak ty to robisz ale zacznę cię dokładniej czytać z angielskiej nie ma tu lepszego od ciebie ,ale z pracy raczej nie mogę się zwolnić bukmacherka to cienki lód.

No popacz 1-3 po pierwszej połowie a nie zagrałem nie wiem jak ty to robisz ale zacznę cię dokładniej czytać z angielskiej nie ma tu lepszego od ciebie ,ale z pracy raczej nie mogę się zwolnić bukmacherka to cienki lód.
połączyłeś wiedzę z psychologią i super ci to wychodzi wielki szacunek.

Ostatnia edycja:
U 0

Gość
1607184574587.png

Nie pogniewalbym sie jak by ten kkupon tez jeszcze wszedl

1607184771060.png

Nie nadazam za aktualizacja

1607184836722.png

U 0

Gość
Brawo dla Sghrewsbury za walke do konca

Tak to jest wchodzi jeszcze niespodziewwanie kuponik trudny ako 60. Ten drugi to tez nie jakas kompromitacja

1607187399275.png

U 0

Gość
Wlasciwie po taki mezu mozna spokojnie wylaczyc komputer i jechac na wakacje.

Ciekawe kiedy nastepny taki mecz sie pojawi, ale nie ma presji

Nie bojmy sie tego powiedziec, koncertowa ustawka. Bolton potrzebuje kasy wiec dzis tez dorobili.

a co z Premiership? Na oko dwie dwojki czyli Leeds i Man Utd ale tam nie ma jakiegos alarmu

Tym niemniej Chelsea bym uwazal, ale dzis zarobiony jestem po szyje wiec moze tylko obejrzymy?

A moze łamaki? Oryginalne jednak typy to:

west Ham - Man Utd 2-3

Chelsea - Leeds 0-1

Ok zagralismy tak w betfair:

1. West Ham 3-2 40
2. West Ham wygrana i wynik wyzszy niz 3-3 czyli strzela cztery gole conajmniej 32
3. Leeds wygrana i wynik yzszy niz 3-3 42
4. Leeds 3-2 46
5. RB Leipzig wygrana i wynik wyzszy niz 3-3 25
6. RB Leipzig wygra 3-2 36

W Monachium bedzie grad bramek, zobaczymy jak to sie skonczy. Niby goscie oszczedzaja sie na LM, ale skoro media to akcentuja, moze wzieli kase jak od firm szczepionkowych zeby siac badziewna propagande?

West Ham tez mi sie widzi duzo bramek, rezerwowy bramkarz United i West Ham nie slynie ze szczelnej obrony

Chelsea - Leeds akurat tu mi sie widzi malo goli, ale pachnie wygrana Leeds

Ale w tym sezonie sa zwariowane mecze typu Aston Villa, Liverpool moze druzyny maja nakazane zeby tak grac, aby podtrzymac zainteresowanie liga.

wiec Leeds, West Ham i Redbull po wygrana 7-2

U 0

Gość
Info z lig brazylijskich

1607191524027.png

tez macie tak ze na streamach Eleven Sports 1 jak jest jakis naprawde glony mecz to tedy nie dziala?

Na szczescie sa BT port Sky Sport i Bein Sport ale zenada panowie czy tam stremerzy z Eleven

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Info z lig brazylijskich

Pokaż załącznik 5420

tez macie tak ze na streamach Eleven Sports 1 jak jest jakis naprawde glony mecz to tedy nie dziala?

Na szczescie sa BT port Sky Sport i Bein Sport ale zenada panowie czy tam stremerzy z Eleven
kolego dzięki za info, myślę że tutaj opcja, że w drugiej połowie padnie więcej goli niż w pierwszej jest do gry, pierwszą zamurują, a w drugiej pójdą na noże, wziąłem to sobie pozdro

U 0

Gość
Leeds 1-0 nasi

Czyzby dwie dwojki w Anglii

Wlaskie sky pokazywal statystyki Bielsy na wyjazdach. Gdzie strzelili pierwsi wygrali wszystkie 25 meczow!

Bardzo dobry mecz polecam ogladac bedzie mnostwo sytuacji

Szkoda ze Red Bull siadl bylo tak blisko kolejnej sporej wygranej

U 0

Gość
Bolton - Port Vale, to nie byl przypadkowy wybor, ja juz przed meczem wiedzialem, ze wygraja goscie, a Wy? Oby wiecej takich :)

Ale tak sie rozstrzelali, ze w koncu ktos im sie przyjrzy. Poki co przyjrzyjmy sie my

Bramkarz Boltonu rece w kieszeni caly mecz, do tego reakcje spoznione jakby mial cos podane. Czy tylko ja odnosze takie wrazenie?

To dzis Bolton dostal specjalna sesje reningowa niedzielna dodatkowa :) Ale znajac zycie pija sa zarobieni na maxa

Dzis pytanie czy Liverpool odpusci punkty Wolverhampton za jote tudziez limit pecha Wolverhampton w meczach z nim sie wyczerpie.

Ale im wiecej im glosniej o tym mowimy, tym mniejsza szansa ze oddadza im punkty

U 0

Gość
Szykuje sie sporo bramek w Liverpoolu

1. Powyzej 2,5 1,67 William Hill
2. Łamak Wolves do przerwy - Liverpool mecz 24 betfair
3. Łamak Liverpool do przerwy / Wolves mecz 55 betfair
4 .Do przerwy/caly mecz Wolves/Wolves 11,5 betfair
5. Wolves wygra iwyni kwiekszy niz 3-3 55 betfair
6. Wolves wygrana 5,9 betfair

U 0

Gość
Connor Coady kret w druzynie, ciekawe ile mu Liverpool zaplacil zeby zrobic takie bledy.

Ale to przeciez nie byla ustawka w ostatniej chwili, tylko typ zyczeniowy, podany duzo przed czasem, a z tych jak wiadomo jestem tragiczny

Wczoraj tradycyjnie kupilem gazety pilkarskie. The Football League i Non League - wychodza w niedziele, warto przebrnac, jak jeszcze bede mial czas czytac to wyniki beda lepsze

Zarechotalem, jak zobaczylem to

1607315071251.png

Teraz jak widze 3-6 ogarnia mnie niekontrolowany smiech. Kto tu byl w sobote, ten wie o co chodzi

A mowiac powaznie to ligi od 7 w dol zadecydowaly, ze nie wznawiaja sezonu poki co i wszystkie ponizej 6 ligi raczej nie zagraja do konca grudnia.

Nie uwazacie, ze struktura pilkarska w Anglii jest do kitu? Kupujac albo tworzac nowa druzyne trzeba sie przebijac na szczyt dobre 10 lat. wystarczyloby 4-5 poziomow. Taki Salford ilez juz lat sie przebijaja a sa dopiero na czwartym poziomie, Forest Green to samo

W Brazylii mamy 4 poziomy, a kraj o wiele bardziej rozwiniety pilkarsko i liczniejszy, nie jadacy na sciaganiu talentow i pasozytowaniu

Uwazam ze powinni to ujednolicic, 4 poziomy wystarczy a nie 11-13. Byloby o wiele ciekawiej

Taki Red Bull by kupil albo stworzyl druzyne praktycznie zaraz gdyby byly cztery poziomy, a tak musza wchodzic i przejmowac kluby.

Na dzis

typ podamy pozniej, wiec jesst zdecydowanie wieksza szansa ze wejdzie. I jutro jest bardzo ciekawy mecz z Championship. Zdecydowanie jestem przekonany i powinno wejsc. Media juz robia nagonke na ten jutrzejszy mecz, co dobrze wrozy, a za wczesne trabienie moze tylk ozaszkodzic wiec cisza....pieniadze lubia cisze

Jak bede mial wolna chwile i nic nie bedzie gralo, napisze z czego to wynika ,ze typy podane duzo wczesniej nie wchodza a 'last minute' zyleta.

I to bedzie jedna z madrzejsych wypowiedzi tutaj o ile nie na calym forum. Kto to zrozumie i zastosuje w praktyce, a nawet jesli o tym nie wie, a to stosuje, bedzie mial wieksza szanse na wygrana u bukmacherow ;0.

Wiec skup sie 'bolek' ;)

U 0

Gość
Hello

wczoraj nie bylo typu tutaj, ktos zagral znakomity typ na Southampton. Ja zmienilem na 'Southampton do przerwy' i typ przegrany, ale tutaj na 0

Ale mozna bylo spokojnie zakladac, ze rusza na nich od poczatku i przejada sie pod nich jak walec. Niestety jakis mozg zaczal tanczyc balet w polu karnym

1607405422211.png

Tak to wygladalo, zawodnik z przodu. I oczywiscie pilka trafila w te uniesiona do gory reke. Tony Pulis by go zamordowal

Dzis meczow na tyle, ze znajdzie sie miejmy nadzieje i jakis fajny kupon i ustawka. Na dodatek jest mecz w Championship, o ktorym staje sie glosno w mediach i bynajmniej nie chodzi tutaj o analize sportowych szans poszczegolnych zespolow. Czy polityczna poprawnosc przelozy sie na wynik?

Ale srodek tygodnia to wieksze ryzyko. Zelazni faworyci lubia sie meczyc, czego doswiadczylismy w zeszlym tygodniu, wtorkowe i srodowe mecze maja wieksza nieprzewidywalnosc

Tak ze jak mowie, wczoraj oczywiscie Southampton, a dzis jedna z druzyn Championship. Ciekawe czy black life matters wplyna na nich zeby oddali punkty i sie ugna. Bo sportowo nie maja wielkich szans. Kto inteligentny to sie domysli

No i dzis 200 milionow do wygrania po raz kolejny, moze skupimy sie na cyferkach
1607405239131.png

Ale to chyba odwraca nieco uwage od przewidywalnej pilki, nie sadzicie?

U 0

Gość
- Czesc Tony

- Czesc szefie no co tamco tam?

- sluchaj jest taka sprawa mze byscie cos wygrali wreszcie? Ja sie do was przymierzam i gdyby nie ustawka w nizszych ligach bylibyscie moim typem dnia po smakowitym kursie. Zaczeliscie dobrze ,ale potem znowu w plecy...

- Daj spokoj chlopie sam mam tego dosc, jak nie jakis chloptas wyskoczy po czerwona, to rywal zabawi sie w rzeznikow a sedzia puszcza oko i jest co jest

- to ile mam czekac na pierwsza wygrana, moze w koncu dzis? Huddersfield skonczylo sie gdy odszedl Dawid Wagner, do tego poprzedni wlasiciel sprzedal druzyne jakiemus golodupcowi i teraz ciaza na nich dlugi. Z tej maki chleba nie bedzie. Na dodatek mieli dobrego nastepce, to tez mial dosc i poszedl .Woli losowac kulki w telewizji na puchar.

- Tak, co nieco wiem o niesprawiedliwym traktowaniu trenera.

- No widzisz, po tym jak cie potraktowal iw Crystal Palace zaloze sie ze zyczysz im jak najgorzej, Steve Parish to najwieksza gnida w premiership.

- Mow mi jeszcze

- To co pozbieracie sie dzisiaj? Macie ciniasow jakich malo, zrob ze wreszcie cos, nie wiem, powiedz chlopakom jak ktorys zarobi czerwona kartke niech przebeignie dookola 3 razy kule ziemska. Na sedziow wplywu nie mamy, ale do cholery macie cale 90 minut zeby udowodnic swoja wartosc, gdzie im tam skladem do was. Przeciez Carvalhal z tym skladem zrobil dwa razy play offy o ile sie nie myle. Nie pamietam zebyscie mieli jakies oslabienia a od tego czasu przyszlo jeszcze paru ciekawych zawodnikow.

- Ja to wszystko wiem chlopie, ale co mam zrobic no widzisz co jest. Czy to ja mam przebrac sie za jedenastu i grac za kazdego z nich naraz?

- Mowie ci Tony obserwuje Championship od lat i jak nie skroicie tych leszczy, to ja juz nie wiem kiedy cos wygracie. A ciebie tutaj sciagneli, zebys o play offy walczyl a nie paletal sie w ogonie tabeli. I tak sporo sie nawygrywali, co prawda opitolili praktycznie samych slabeuszy albo druzyny w kryzysie, ale maja poduske i mysla ze sa bezpieczni. Musicie w koncu odpalic! Dobra to ja puszczam was, nie wiem czy ostatni raz, ale blagam zagrajcie swoje, postarajcie sie nie tylko przeszkadzac rywalowi, ale cos skonstruujcie. Z Reading tak ladnie zaczeliscie.

- OK, wiesz jestesmy po jednej stronie, jak juz przyjdzie pierwsza wygrana t obedzie z gorki. W styczniu dojda nowi zawodnicy i bedzie zupelnie inny nastroj.

- No to gramy, trzymaj sie stary i powodzenia dzis.

- Narazie kompanie

Hudderfield - Sheffield Wednesday, Sheffield 3,10 bwin, 10j

Sheffield i powyzej 2,5 gola 4,9 fortuna, 10j

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom