Ja czasami zaglądam na vprognoze.ru jak się zarejestrujesz to będziesz widział typy najbardziej skutecznych użytkowników. Są też analizy. Warto czasem też zerknąć na ihockey.bet/prognoz/khl co prawda to nie forum, ale chłopak pisze ciekawe dłuższe analizy i czasami pomagają wybrać typ. Poza tym to na championat.ru w zakładce СТАВКИ można znaleźć fajne analizy no i jest kilku gości godnych uwagi na Blogabet.jest moze jakies rosyjskie forum o typac khl???znacie takowe???nie zebym mowil ze to jest zle, bardzo czesto czerpie wiedze i typy nie tylko w hokeju...wielki dzieki...szukalemu wujka G. ale jakos nie bmoge znalesc...z gory dzieki za info...
Ciekawe, bo forma i H2H przemawia raczej za gośćmi. Zbyt dużych ruchów kursów nie było bo w momencie wystawienia kursów przez bukmacherów były na poziomie 1,6 - 4,5 więc albo kurs źle oszacowany albo jakiś insider.Mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu kurs na Nove Zamky z Trenczynem wynosi aż 4.75 ??
https://s5.sir.sportradar.com/fortuna2/${lang}/match/m29532108
Słabo w przewadze jak na jedną z najlepszych drużyn pod tym względem. Może jakoś im się poszczęściJokerit dzisiaj mnie absolutnie nie przekonuje i wynik póki co zasłużony dla Vityazia. Myślę, że drużyna z Podolska dowiezie zwycięstwo
nawet nie można powiedzieć, że trochę zabrakło szczęścia, bo szczęścia wyjątkowo dopisuje w obronie tym razemSłabo w przewadze jak na jedną z najlepszych drużyn pod tym względem. Może jakoś im się poszczęści