Zaraz znowu pewnie będą krytykowali jak nie będzie wchodziło jak wczoraj, a sami nic nie napiszą, tylko odświeżają forum w poszukiwaniu czegoś.. Żałosne to jest. Ostatnie moje dwa typy na Lige Narodów, moim zdaniem perełki, oczywiscie ze względu na zawyżone kursy:
Armenia wygra grupe 3.00 @totalbet
Armenia żeby wygrać grupe potrzebuje wygranej z Maceodnią. Odrazu napisze, że mecz bedzie rozgrywany na Cyprze. Można zagrać win Ormian, ale kurs na wygranie grupy jest delikatnie większy.
W pierwszym meczu Ormianie mieli przewagę, tutaj będzie dostępny gracz Hoffenheim, wiec plus do typu.
Jednak nie to jest najważniejszą informacją, a braki u gości:
„Elif Elmas has also been ruled out for the Armenia game with a thigh muscle injury. He did not make the trip to Cyprus.
So, no Pandev, Elmas, Bardhi, Ademi, Alioski, Dimitrievski, Nikolov and Spirovski on Wednesday.”
Macedonia bedzie bez 8 podstawowych graczy! Już ostatnio grając w lepszym składzie dwukrotnie z Estonią miała problemy. Po kursie 3.00 ja to biore, pewnie poleci.
Turcja wygra grupe 7.00 @totalbet
Buki nie potrafią liczyć więc korzystam z tego. Zaczyne, ze zeby Turcja wygrała swoja grupe musi wejśc takie coś:
Serbia-
Rosja 1x
Węgry- Turcja 2
Za takiego dubelka dostaniemy około 3.50, a tutaj mamy kurs 7 !!!!
Co więcej ?
Kadre Węgier opuścił Gulasci, Orban, Szalai i Salai, a więc 4 podstawowych, a zaraz najwieksze gwiazdy obok Szaboszlaia. Turcy tutaj napewno moga powalczyć o wygraną, do tego gdzieś wyczytałem, że drugi trener Węgier z covidem. Rossi (1 trener) juz wczesniej nie mogl wystapic na lawce.
Serbowie zawodzą, wiem o tym, ale na mecz z
Rosja mysle, ze sie zmobilizują i ten chociaz remis ugrają. Kadre mają mega, szkoda, ze nikt tego nie ogarnia.
Rosja będzie bez 3 podstawowych graczy, ktorzy beda pauzowali za kartki...
Semenov, Zobnin i Kudryashov.