kacper091097
Typer Ligi Mistrzów
To prawda, że granie o reputę nie jest dla większości zachętą, ale na przykład ja bawię się i w takich konkursach, bo czasami są konkursy, w których o końcowej pozycji w przypadku tej samej liczby punktów może zadecydować liczba punktów reputacji. Oczywiście konkursy, w których jest do wygrania hajs są zdecydowanie chętniej typowane, ale nie zmienia to faktu, że i te na reputę mają swoich wiernych fanówSerio, już mnie administrator kiedyś za to opie...., ale zapytam retorycznie raz jeszcze.
Jaki jest sens podawac swoje propozycje nie dolaczajac punktu 21 (screen kuponu) i 22 (analiza). Przeciez to jest na starcie 8 punktow w plecy w porownaniu z uzytkownikami, ktorzy to dolaczaja, wiec nie ma szans na zwyciestwo w takim konkursie
5 pkt za screen kuponu u bukmachera, co jest trzecia najwyzej punktowana opcja w konkursie i nazywanie tego "opcja dodatkowa" to juz lepiej zostawic bez komentarza, bo to jedna z "najwazniejszych opcji", ktora trzeba zawrzec, by myslec o wygranej w takim konkursie.
Gdyby byl to konkurs pad patronatem bukmachera lub przy takim konkursie byl jeszcze jakis profit od wspomnianego bukmachera (np.jakis voucher), to jeszcze mialoby sens, ale tu do wygrania sa "punkty reputacji", ktore nadaje forum.
Tak ja wiem, ze ja wiecznie mam problem, ale czy tylko ja widze w tym kompletny brak rozsadku to bym nie przesądzał.
Milej zabawy w kazdym razie.
Co do braku screena i analizy w tym konkursie to wcale nie jest to takie złe jakby się wydawało, bo samo prawidłowe wytypowanie wyniku czy nawet samego zwycięzcy może dać Ci przewagę nad niektórymi użytkownikami. Tutaj jest też łącznie sporo jednak punktów do zdobycia. A zobacz w takim konkursie KSW. Jak tam nie dasz analizy czy kuponu to tak naprawdę nie ma po co to typować rozstrzygnięć w walkach, bo tego za diabła nie odrobisz.