Gdzie taka linia na posiadanie Hiszpanów?
Gdzie taka linia na posiadanie Hiszpanów?
Holandia u47,5% posiadania piłki @1,75 W 1xbet.
Jak dla mnie powinno być gładko. Z Włochami Holendrzy u siebie mieli 43% na wyjeździe 45%
Hiszpania z Niemcami na wyjeździe 57%. Tu wystarczy 53% by zakład wszedł.
Linia jest źle wystawiona bo handi jest -12 na Hiszpanów więc powinno być 44,5 na Holandię ale widocznie ktoś słabo liczy u ruskow. To już nie pierwszy raz . Nic tylko korzystać.
To dopiero parodia westernu.. Hehe
Wlasnie teraz widzę. Jak szedłem spać to nawet tam było 44. Liczyłem się z delikatną korekta a tu takie coś. Inne livescore pokazują 45. Nie wiem kto to liczył ale Hiszpania miała przewagę. Nauczka by towarzyskich nie ogrywać bo inne statystyki też się różnią.49% miała Holandia. Na stronie uefa.com można sprawdzić Pokaż załącznik 4795
jak to możliwe, że oficjalna UEFA pokazuje 49% Holendrów, gdzie wszędzie znaleźć można 45%?Wlasnie teraz widzę. Jak szedłem spać to nawet tam było 44. Liczyłem się z delikatną korekta a tu takie coś. Inne livescore pokazują 45. Nie wiem kto to liczył ale Hiszpania miała przewagę. Nauczka by towarzyskich nie ogrywać bo inne statystyki też się różnią.
ja wiem jak to mozliwe... bukmacherzy przy posiadaniu pilki licza np. czas wyrzucania z autu, czas rozegrania rzutu wolnego, roznego itp. jako posiadanie pilki danej druzyny. byc moze uefa liczy realny czas posiadania tej pilki podczas gry stad te roznice. ewentualnie jest odwrotnie i to auty, rozne, wolne wlicza uefa do posiadania stad te rozbieznosci.
Trudno jednoznacznie powiedzieć. Też liczę na bramki. Potencjał ofensywny jest duży po obydwu stronach tylko czy stawka meczu nie sprawi że będą do końca grać zachowawczoWarto over 1,5 w Chinach grać? Bo nie oglądam, a według flashscora to nie za dużo sie tam dzieje.