>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trump vs Harris - wybory prezydenckie w USA

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Czy coś się stało znaczącego w sprawie liczenia w Georgia ?? No bo nie widzę żadnej dużej zmiany w liczbach a na Fortunie kurs na Trumpa zrósł do 3,00 w ciągu kilku minut .
nic sie nie stalo.

Trump’s lead in Georgia shrank to 13,540 votes on Thursday afternoon. The secretary of state said that about 50,000 votes now remain uncounted. chathman, fulton i clayton zostaly bidenowi. nie jestem pewien, ale ktores z tych 3 juz wjechalo z glosami tyko nie wiem w jakim stopniu i to chyba bylo cos kolo 4-5 tys. jak krew z nosa leci teraz chyba 200 glosow doszlo heh

michal-pietryga 0

michal-pietryga

Użytkownik
nic sie nie stalo.

Trump’s lead in Georgia shrank to 13,540 votes on Thursday afternoon. The secretary of state said that about 50,000 votes now remain uncounted. chathman, fulton i clayton zostaly bidenowi. nie jestem pewien, ale ktores z tych 3 juz wjechalo z glosami tyko nie wiem w jakim stopniu i to chyba bylo cos kolo 4-5 tys. jak krew z nosa leci teraz chyba 200 glosow doszlo heh
Aktualny kurs na zwycięstwo D.Trumpa w Georgii to 3,35 ( Fortuna ) ,

Georgia election official: 47,277 ballots still outstanding #Elections2020

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
dolozylem za 500 po 3,25 brutto w fortunie georgia dla trumpa, ale to moja osobista decyzja. 3590 glosow z hrabstwa burke gdzie minilalnie wygrywa trump a 100 glosow wiecej dostal w tych 3590 biden czyli niewiele. licze, ze trump to obroni.

T 17,7K

Thomas2324

Użytkownik
W fortunie na Trumpa jest 3.3 w Georgie i wydaję się, że jest to spore value. Według mnie warto zagrać. Zostało około 45tys głosów a Trump ma przewagę niecałe 13tys. Jeremy Diamond na twitter pisze, że Biden ma małe szansę na wygraną w tym Stanie musiałby zdobyć 65% głosów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
W fortunie na Trumpa jest 3.3 w Georgie i wydaję się, że jest to spore value. Według mnie warto zagrać. Zostało około 45tys głosów a Trump ma przewagę niecałe 13tys. Jeremy Diamond na twitter pisze, że Biden ma małe szansę na wygraną w tym Stanie musiałby zdobyć 65% głosów.
Gdzieś usłyszałem albo wyczytałem, że w korespondecyjnych 70% jest na Bidena, a 30% na Trumpa, ale chodziło o Pensylwanię, ale może to też dotyczyć Georgii...
Post automatycznie złączony:

dolozylem za 500 po 3,25 brutto w fortunie georgia dla trumpa, ale to moja osobista decyzja. 3590 glosow z hrabstwa burke gdzie minilalnie wygrywa trump a 100 glosow wiecej dostal w tych 3590 biden czyli niewiele. licze, ze trump to obroni.
Bardzo ci życzę powodzenia bo nic mnie tak nie cieszy jak ludzie są lepsi niż analitycy buków kasujących olbrzymią kasę, ale... mogą wiedzieć coś czego ty nie wiesz albo jednak Trump nie obroni... Z 2 strony w polityce jak mnie uczy doświadczenie - buki robią błędy, ale to w pre... Nigdy nie wiedziałem żadnych betów politycznych na live... aż do teraz :)

Trzymam kciuki żeby ci się udało... i innym co to pograją

Otrzymane punkty reputacji: +107
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Gdzieś usłyszałem albo wyczytałem, że w korespondecyjnych 70% jest na Bidena, a 30% na Trumpa, ale chodziło o Pensylwanię, ale może to też dotyczyć Georgii...

Bardzo ci życzę powodzenia bo nic mnie tak nie cieszy jak ludzie są lepsi niż analitycy buków kasujących olbrzymią kasę, ale... mogą wiedzieć coś czego ty nie wiesz albo jednak Trump nie obroni... Z 2 strony w polityce jak mnie uczy doświadczenie - buki robią błędy, ale to w pre... Nigdy nie wiedziałem żadnych betów politycznych na live... aż do teraz :)

Trzymam kciuki żeby ci się udało... i innym co to pograją
78 w pensylwanii jest. w georgii jest w miare rowno;

Biden2,053,66652.1%
Trump1,849,39146.9

na moje obroni, ale moge sie mylic. sporo glosow z clayton i fulton poszlo a na moje to tam najwiecej zyskiwal biden. i przewaga z 18,5 spadla do 12,7 a z 10k glosow w tych dwoch hrabstwach poszlo tak z tego co mi swita czyli roznica nie jest taka olbrzymia.
oczywiscie, ze moga wiedziec wiecej niz ja baaa nawet powinni xd zostalo mniej niz 44tys. glosow zobaczymy co bedzie.

michal-pietryga 0

michal-pietryga

Użytkownik

Biden2,053,66652.1%
Trump1,849,39146.9

na moje obroni, ale moge sie mylic. sporo glosow z clayton i fulton poszlo a na moje to tam najwiecej zyskiwal biden. i przewaga z 18,5 spadla do 12,7 a z 10k glosow w tych dwoch hrabstwach poszlo tak z tego co mi swita czyli roznica nie jest taka olbrzymia.
oczywiscie, ze moga wiedziec wiecej niz ja baaa nawet powinni xd zostalo mniej niz 44tys. glosow zobaczymy co bedzie.

Widzę , że teraz e Georgii wpadł jakiś bardziej pro-Biden pakiet głosów bo przybyło mu za jednym razem ino kilka tysięcy głosów a dokładniej 4705 na Bidena a na Trumpa tylko 1457 , czyli zyskał netto okolo 3 250 no ale zobaczymy jak to pójdzie dalej .... Aktualna przewaga Donalda Trumpa to niecałe 10 tys. głosów.

Ostatnia edycja:
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Widzę , że teraz e Georgii wpadł jakiś bardziej pro-Biden pakiet głosów bo przybyło mu za jednym razem ino kilka tysięcy głosów a dokładniej 4705 na Bidena a na Trumpa tylko 1457 , czyli zyskał netto okolo 3 250 no ale zobaczymy jak to pójdzie dalej .... Aktualna przewaga Donalda Trumpa to niecałe 10 tys. głosów.
Teraz wszystkie głosy są pro-Biden, bo teraz do przeliczenia zostały tylko głosy korespondencyjne, a w tych głosach Biden ma przewagę 65-35 licząc bardzo zachowawczo, bo realnie to jest 80-20. Po prostu przez pocztę głosowali głownie Demokraci którzy nie wierzą w spiski z pandemią i dlatego taki sposób głosowania wybrali. Od początku było wiadomo że Trump na początku będzie miał dużą przewagę, bo najpierw zliczane są głosy oddane w punktach wyborczych, a dopiero po zakończeniu głosowania osobistego podliczanego będą głosy pocztowe. Wszyscy to wiedzieli od początku a nawet od paru lat. Wszyscy tylko nie prezydent USA i stąd ten płacz jak gimbaza, "przecież jeszcze wczoraj prowadziłem po podliczeniu 30% głosów, czemu mi jeszcze nie przyznali tych stanów?"

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik

Biden2,053,66652.1%
Trump1,849,39146.9

Źle to wygląda... Kurs 4,30 na Trumpa i 1,19 na Bidena

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
to co wpadlo to bylo z fulton albo clayton gdzie biden ma 7-3 i 8-2. teraz wpadlo 10tys glosow z chathman albo wiecej, bo maja ponad 98 procent policzonych a mieli chyba 87 i 17tys niepoliczonych. zostalo clayton gdzie jest chyba 6tys glosow i 85-14 dla bidena oraz floyd gdzie jest mniej wiecej 5tys glosow i 70-28 dla trumpa. reszta to resztki z poszczegolnych hrabstw.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Teraz wszystkie głosy są pro-Biden, bo teraz do przeliczenia zostały tylko głosy korespondencyjne, a w tych głosach Biden ma przewagę 65-35 licząc bardzo zachowawczo, bo realnie to jest 80-20
Właśnie to zauważyłem od jakiegoś czasu rośnie liczba głosów prawie tylko po stronie Bidena .
W takim razie nie dziwię się wątpliwościom Trumpa ani trochę. Baardzo ale to baaaardzo podejrzane jest ... Ta dysproporcja nie jest realna moim zdaniem.
Na jego miejscu reagowałbym tak samo.

PS w Georgii też już wiadomo że Trump na 100 % przegra , stawianie na niego to pewna strata kasy.
Wystarczy popatrzeć jak te liczby się zmieniają i wszystko jasne he he.

Ostatnia edycja:
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Właśnie to zauważyłem od jakiegoś czasu rośnie liczba głosów prawie tylko po stronie Bidena .
W takim razie nie dziwię się wątpliwościom Trumpa ani trochę. Baardzo ale to baaaardzo podejrzane jest ... Ta dysproporcja nie jest realna moim zdaniem.

PS w Georgii też już wiadomo że Trump na 100 % przegra , stawianie na niego to pewna strata kasy.
Populizm i wszystkie teorie spiskowe rodzą się z IGNORANCJI i NIEWIEDZY i nie chodzi tylko o te wybory ! To, że rosną głosy lawinowo tylko jednej stronie może być spowodowane tysiącem czynników, a najprostszy jest taki, że z jakiś okręgów komisje mogą przekazywać po prostu tylko jedne głosy, a potem inne w jakiś blokach. Mogą też być sprawy technicznie ! Jak można na takiej podstawie wyciągać jakieś wnioski ? A to, że Trump to jest kawał chama i ignoranta, który ZROBI WSZYSTKO aby nie przegrać to wiadomo od 4 lat ! Nie twierdzę na 100%, że mam rację bo bym był sam takim ignorantem bo wykluczyć nieprawidłowości nie można, ale trzeba być ostrożnym w ferowaniu twierdzeń o fałszerstwach ! Na przedmieściach żyją najczęściej biali niezamożni lub czarni niezamożni i jak najbardziej możliwe, że tysiącami oddają głosy wyłącznie na Bidena...

Nawet z godnością przegrywać nie potrafi... Historia oceni go jako jednego z najgorszych Prezydentów USA.. Ja dotąd lubiłem wszystkich Prezydentów USA i republikanów i demokratów... Lubiłem Busha i jednego i drugiego jak się nawet z nich śmiali, oczywiście Reagana, ale to co wyprawiał, a szczególnie teraz wyprawia Trump tak w sprawie COVID jak i innych to nawet PiS nie wyprawia bo robi obostrzenia i próbuje zahamować pandemię, a nie jak Trump się śmieje z osób noszących maski ! Najgorszy Prezydent USA ever ! Nie zdziwię się jak po zakończeniu prezydentury jeszcze się okaże, że popełnił jakieś przestępstwa i będą go ścigali, może dlatego tak panicznie się boi odejść. Podobno jego przemówienie z 1 w nocy czasu polskiego zdjęły z anteny największe amerykańskie, stacje telewizyjne...

Wyglada to wyśmienicie. :) odpoczatku pisałem zeby atakować bidena
Przecież ja też pograłem Bidena, ale ogólnie... Pisałem tylko o Georgii i z perspektywy kolegi co to pograł !
Zanim się coś napisze warto poczytać CAŁY TEMAT.

edit// w Pensylwanii różnica już tylko 0,4% z 90%, w Georgii różnica 1775 głosów z 99% komisji w Newadzie wciąż przewaga Bidena 0,9% z 84% komisji

Ostatnia edycja:
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
tak z innej bajki przypuszczam ze wygra ten Biden ale czy to dobrze? Trampek jest antysystemowy chyba 1 raz prezydent usa nie wywolal zadnej wojny a ten stary ciwok kto wie kogo ma za plecami bo sam ledwo na nogach stoi

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
tak z innej bajki przypuszczam ze wygra ten Biden ale czy to dobrze? Trampek jest antysystemowy chyba 1 raz prezydent usa nie wywolal zadnej wojny a ten stary ciwok kto wie kogo ma za plecami bo sam ledwo na nogach stoi
Akurat z naszej perspektywy to lepiej żeby wywołał wojnę lub lepiej powiedzieć w niej uczestniczył bo najczęściej USA brały udział w wojnach, ale ich nie wywoływały... W każdym razie jak USA będzie pełniła rolę "strażnika" to takie ruskie się 100 razy zastanowią zanim napadną na Ukrainę albo Polskę... Z perspektywy Amerykanina oczywiście lepiej żeby nie uczestniczyli w wojnach, ale ty chyba mieszkasz u nas, a nie w USA ? Nie kojarzę żebyś coś pisał, że tam mieszkasz.

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
ani tam ani u was hehe a czasy sie chyba zmienily i prym tak naprawde graja Chiny ktore kompletnie nie boja sie ameryki juz kazdy tak naprawde sie z nimi nie liczy nawet niemiaszki ich wyprosily a zato durny pis ich zaprosil bedzie im placil i jeszcze nie podlegaja polskiemu prawu to juz jest chore i nie licz na to ze te 4 tys w razie w wystraszy putina hahaha

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Akurat z naszej perspektywy to lepiej żeby wywołał wojnę lub lepiej powiedzieć w niej uczestniczył bo najczęściej USA brały udział w wojnach, ale ich nie wywoływały... W każdym razie jak USA będzie pełniła rolę "strażnika" to takie ruskie się 100 razy zastanowią zanim napadną na Ukrainę albo Polskę... Z perspektywy Amerykanina oczywiście lepiej żeby nie uczestniczyli w wojnach, ale ty chyba mieszkasz u nas, a nie w USA ? Nie kojarzę żebyś coś pisał, że tam mieszkasz.
nie rób sobie jaj, USA jest krajem który wywołał najwięcej wojen - oczywiście na terytoriach zagranicznych, a nie swoich.

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

A ja się jednak dziwię.

Trump od miesięcy, w każdym wystąpieniu, na każdym wiecu nawoływał swoich wyborców żeby nie korzystali z korespondencyjnego głosowania, tylko osobistego w punkcie wyborczym. No to go posłuchali, a teraz się chłop dziwi czemu w korespondencyjnych przewagę ma Biden... Bo tego się domagałeś, Donnie! Głosy oddane osobiście zawsze były w pierwszej kolejności podliczane, w niektórych stanach głosy przez pocztę nawet nie mogły być rozpoczęte podliczanie do momentu zamknięcia lokali.

Na prawdę nie wiem czego on się spodziewał. Jego wyborcy go posłuchali, zrobili tak jak chciał, olali wirusa i poszli głosować osobiście. Coraz bardziej to wygląda pt: "jeśli w jakimś stanie ja wygrałem to wszystko było ok, za to tam gdzie Biden wygrał to sfałszowane." W ten sposób można by kwestionować wyniki 2016, bo tam Trump wygrywał jeszcze mniejszą liczbą głosów niż Biden teraz.
Tego nie wie nikt, ale może będzie ciut mniej nieprzewidywalności? Może "President lie detector" obniży się poniżej linii 60 kłamstw / dzień? Pewności nie ma, ale szanse są.

Co by nie było, to kraj jest przełamany na pół nawet bardziej niż Polska. Biden, co zapowiedział, jesli wygra to będzie Prezydentem na jedną kadencję (ze względy na wiek itd), potem znowu cyrk z prawyborami się zacznie w obu partiach. Czyli będzie ciekawie.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
jakie kursy byly o tej godzinie? chwile po polnocy zniknely z fortuny, wisialy gdzies jeszcze?

Teraz wszystkie głosy są pro-Biden, bo teraz do przeliczenia zostały tylko głosy korespondencyjne, a w tych głosach Biden ma przewagę 65-35 licząc bardzo zachowawczo, bo realnie to jest 80-20. Po prostu przez pocztę głosowali głownie Demokraci którzy nie wierzą w spiski z pandemią i dlatego taki sposób głosowania wybrali.
poprosze o potwierdzenie informacji, ze w georgii tez tak bylo.

1604657459956.png

to w georgii karty do glosowania i procent glosow jaki uzyskali poszczegolni kandydaci. glosy stacjonarne to okolo 1 milion.

Przecież ja też pograłem Bidena, ale ogólnie... Pisałem tylko o Georgii i z perspektywy kolegi co to pograł !
Zanim się coś napisze warto poczytać CAŁY TEMAT.
e tam cos nie tak bylo ze splywajacymi glosami. dla mnie z danych dostepnych trump wygrywal, ale jak splywaly glosy z hrabstw gdzie trump mial duza przewage to i tak tracil albo roznica byla niewielka chociaz glosy korespondencyjne to tylko 6pp przewagi bidena. kto wie moze po protestach sie znajdzie 5 tys kart xd w koncu w nocy w pensylwanii jakies znalezli xd to tylko zabawa - za prawdziwe pieniadze, zeby nie bylo - i ja pisze co ja gram i dlaczego... tak czy siak po moich wpisach kursy z 2,5 na 2,1 i z 3,25 na 2,75 i wnioski na przyszlosc mam.

Do góry Bottom