J
0
jabkiemnad
Użytkownik
juz dziala
Mam dokładnie to samo. W nocy anulowali mi wypłatę, piszą do mnie to samo, Revolut tez. Zleciłem drugi raz i teraz, gdzie zawsze po 2 godzinach automatycznie akceptowali wypłatę i była od razu na Revolucie, to teraz nadal jest oczekujaca. Nie wiem co robić.czy ktos jeszcze ma problem z wyplatami z uni na karte revolut? od wczoraj uni anuluje wyplate, support uni mowi ze to revolut ja odrzuca, revolut mowi ze oni nawet jej nie widza i nic do nich nie dochodzi...
Grasz tam bez podatku, co jest równoznaczne z tym, że nie jest on legalizacyjny w Naszym kraju, ale w przyszłości powinno się to zmienić. Metoda wpłaty do Unibetu przez EcoPayz, wypłata analogiczna. Ta metoda jest sprawdzona i najbardziej wiarygodna. Trustly to podeśrednik, dokładnie coś jak DotPay i Payu, natomiast nie zostawiałbym śladu na koncie bankowym. Unibet ma to do siebie, że w przypadku wpłaty prze Trustly, musisz tę samą metodę wybrać do podjęcia środków z konta. Tak więc wystrzegajs iten bukmacher jest u nas legalny? jak chce wpłacić z konta bankowego żeby mieć od razu kaske to jakiej metody najlepiej użyć? widzę tutaj Trustly i EcoPay to jest jak dotpay czy Payu?
nie trzeba tutaj dodatkowej weryfikacji żeby w pełni korzystać z konta? bo po rejetracji nigdzie nie widzę żeby było to wymagane
Były wczoraj problemy z Unibetem, więc to może jest wpływ na podjęcie wypłat. Podejrzewam, że dziś wieczorem powinno być wszystko w porządku. Natomiast jeżeli są to pokaźne sumy, to radziłbym rozbić je na na przykład 4-5 transzy i sprawdzić czy zadziała. Ostatnia próba to wpłata dowolnej sumy metodą, którą chcecie wypłacić, zawrzeć dowolny zakład i ponownie zlecić wypłatę.czy ktos jeszcze ma problem z wyplatami z uni na karte revolut? od wczoraj uni anuluje wyplate, support uni mowi ze to revolut ja odrzuca, revolut mowi ze oni nawet jej nie widza i nic do nich nie dochodzi...
Działa Ci już?czy ktos jeszcze ma problem z wyplatami z uni na karte revolut? od wczoraj uni anuluje wyplate, support uni mowi ze to revolut ja odrzuca, revolut mowi ze oni nawet jej nie widza i nic do nich nie dochodzi...
Działa, tylko przeskoczyła cyferka na 26 i jeszcze automatycznie nie przekierowujePanowie działa wam Unibet?
Nie było problemów. Z ING obecnie czeka się około jednego dnia roboczego i oczywiście dostaje się trochę mniej hajsu wynikającego z różnic kursowych po zmianie waluty z euro na złotówki.Panowie, wypłacaliscie z unibeta normalnym przelewem do zwykłego polskiego banku, np. ING? Ile to zajmuje i czy nie było później żadnych problemów z wiadomych względów?
To po co ustawiles walute na euro jak wyplacasz zlotowkami?Nie było problemów. Z ING obecnie czeka się około jednego dnia roboczego i oczywiście dostaje się trochę mniej hajsu wynikającego z różnic kursowych po zmianie waluty z euro na złotówki.
Unibet nie realizuje przelewow w PLN na konto bankowe.To po co ustawiles walute na euro jak wyplacasz zlotowkami?
Realizuje przez Trustly. Ja tak u nich wyplacam.Unibet nie realizuje przelewow w PLN na konto bankowe.
Faktycznie przez Trustly jest w PLN. Jak sie wybierze po prostu przelew bankowy to przewalutowuje.Realizuje przez Trustly. Ja tak u nich wyplacam.