Ja tez bylem podwrazeniem gry Vitality meczu z Faze nieogladalem ale z Complexity i Fnatic tak gdzie naprawde dobrze grali no oprucz rpk.Na pewno wielu polskich kibiców e-sportu czeka z niecierpliwieniem na mecz NIP vs Sprout. Ponieważ w Sprout gra snatchie i dycha. Osobiście odpuszczę sobie obstawienie tego spotkania.
Pójdę w inne spotkanie o godzinie 13:00, mianowicie:
Vitality - mousesports
Byłem pod wrażeniem występów Francuzów na IEM New York do momentu meczu z Faze. Bo ekipa Niko obnażyła słabe punkty Vitality.
Mousesport natomiast fajnie spisali się podczas ESL Pro League. Wygrali tam miedzy innymi z Vitality ale oprocz tego z BIG i po mapie z Navi oraz Astralis. Myśle, że mogą dzisiaj powalczyć.
typ: mousesports
@2.01 fortuna
Tylko to ostani turniej Estaga w AstralisAstralis - Heroic
Typ: Astralis win @1.45 (STS)
Odpuszcze sobie inne mecze, bo pary są 50/50 wg mnie, natomiast Astralis ostatnio w gazie, Heroic odwrotnie, odkąd wygrali turniej, grają co raz to słabiej, pierwsze mecze na turniejach często przegrywają, a i z trenerem wciąż są problemy. Astralis gra co raz lepiej i Es3tag okazał się bardzo dobrym transferem. Gla1ve od jakiegoś czasu już znów prowadzi ten team od zwycięstwa do zwycięstwa. Map pool zdecydowanie pod Astralis, liczę na gładką wygraną i oczywiście wybieram bezpieczną opcję wygraną Astralis, natomiast warto za drobniejszą stawkę zagrać Astralis -1.5 @2.22 (STS).
No własnie widziałem ten mecz. Jeszcze go pograłem więc masakra. Na razie się jeszcze nie poddaje i coś pogram w tym turnieju, lecz z formą ostatnio u mnie kiepsko.P.S Vitalty wsumie latwo 2:0
Ja niejestem pewny Astralis Estag bedzie gral czy jakis standind?Ja dziś polecam Furię, Faze oraz Astralis - wszystkie drużyny w lepszej dyspozycji niż rywale
No cs dzis fajnie dal zarobicJa tez bylem podwrazeniem gry Vitality meczu z Faze nieogladalem ale z Complexity i Fnatic tak gdzie naprawde dobrze grali no oprucz rpk.
Byli faworytem do wygrania IEM mysle ze Faze trafilo na slbszy dzie francuzow.
Dzis powini wygrac z myszkami.
A tak pozym to jeszcze:
Big 1
Goodsent 1
Ģ2 1
Gram na Big bo niewierze ze Faze zagra taki drugi turniej podrzad jak na IMIE.
Faze to teraz takie Herotic raczej
Sorki oczywiscie mialo byc 2:0 dla VitalytyMousports - OG 2 @ 1.88
Biorac forme obu zedpolow ide tu wzespol mante.
W myszkach to natachwile cos tam gra to brynas ale sam niewygra.
W OG wszyscy rowno i sa w formie.
NiP - ENCE 1 @ 1.64
Endpoint - Herotic 0:2 @ 1.51
Tu niewidze innego wyniku jak 0:2 dla dunczykow sa zdecydowanie lepsi.
Vitalyty - Fnatic 0:2 @ 2.55
Patrzac to co robia francuzi i wjakiej sa formie to niewidze tu innego wyniku jak 2:0 choc fnatic moze powalczyc.
Ale biorac to co robi shox,apex czy misuta to niewidze innej opcji niz te 2:0.
Dlatych mniej odwaznych oczywiscie 1 po 1.57.
Godsent - Big 2 @ 1.34
Sprout - North 1 @ 1.51
eh to SproutMousports - OG 2 @ 1.88
Biorac forme obu zedpolow ide tu wzespol mante.
W myszkach to natachwile cos tam gra to brynas ale sam niewygra.
W OG wszyscy rowno i sa w formie.
NiP - ENCE 1 @ 1.64
Endpoint - Herotic 0:2 @ 1.51
Tu niewidze innego wyniku jak 0:2 dla dunczykow sa zdecydowanie lepsi.
Vitalyty - Fnatic 0:2 @ 2.55
Patrzac to co robia francuzi i wjakiej sa formie to niewidze tu innego wyniku jak 2:0 choc fnatic moze powalczyc.
Ale biorac to co robi shox,apex czy misuta to niewidze innej opcji niz te 2:0.
Dlatych mniej odwaznych oczywiscie 1 po 1.57.
Godsent - Big 2 @ 1.34
Sprout - North 1 @ 1.51
Post automatycznie złączony:
Sorki oczywiscie mialo byc 2:0 dla Vitalyty
A co myślisz o dzisiejszym meczu faze vs godsent ? Wg mnie mecz 50/50, godsent wczoraj solidnie się pokazało przeciwko big i mysle ze kursy Ok 2,70 są dobrym value, Ew. +1.5 mapyeh to Sprout
jeżeli o mnie chodzi to tez się zastanawiałem nad GODSENT ale ja gram AKO więc gram bezpieczniejszą opcję, czyli że ugrają przynajmniej jedną mapę.A co myślisz o dzisiejszym meczu faze vs godsent ? Wg mnie mecz 50/50, godsent wczoraj solidnie się pokazało przeciwko big i mysle ze kursy Ok 2,70 są dobrym value, Ew. +1.5 mapy
Husarz co do Herotic to powini wygrac ale ztym 2:0 tobym uwazal zwlaszcza jak bedzie vertigo.jeżeli o mnie chodzi to tez się zastanawiałem nad GODSENT ale ja gram AKO więc gram bezpieczniejszą opcję, czyli że ugrają przynajmniej jedną mapę.
Do tego dołożyłbym wygraną NIPu ze Sprout. Myśle, że Szwedzi nie dadzą się już drugi raz zaskoczyć przez ekipe snatchiego. Dobrze, że pierwszy mecz odpuściłem ale dzisiaj ide w strone NIPu.
Heroic to dla mnie spory faworyt. Powinni wygrać to spotkanie i biore ich win do AKO. Jak ktoś gra single to polecam nawet 2:0.
No a mecz OG vs fnatic to dla mnie loteria. To będzie juz trzeci mecz pomiędzy tymi drużynami w przeciągu tygodnia. Jak dla mnie bardzo wyrównane ekipy i najpewniej było by postawić na over 2.5 map ale ja to sobie odpuszczam.
Reasumując:
NIP + Heroic + GODSENT handicap (+1,5) mapy
@3.43 eWinner
Jak masz takie przeczucie to graj. Ale to chyba spore ryzyko, mimo wszystko jest to final. Zalezy jakie beda 3 pierwsze mapy, jezeli bedzie w nich inferno to moze byc szansa dla 100tPanowie Furia dziś 3:0 co myślicie? Poza dd2 który będzie zbanowany nie widzę mapy na której 100t jest w stanie ugrać przy obecnej formie Furii