>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

szata graficzna stron bukmacherskich ankieta

czy wyglad strony/szata graficzna na stronie bukmachera ma dla ciebie znaczenie?

• tak

Głosy: 10 90,9%
  • nie

Głosy: 1 9,1%

• Wszyscy głosujący
    11
  • Poll closed .
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
tak z ciekawosci... czytam sobie opinie o bukmacherach i czesto przewija sie np. 'ladny wyglad strony' jako atut. nie interesuje mnie argumentacja... takze ta o tym, ze wszystko latwo mozna znalezc... ciekawi mnie czy powaznie dla kogos wyglad strony przeznaczonej do obstawiania meczow ma znaczenie.

Otrzymane punkty reputacji: +33
flashgor 166

flashgor

Użytkownik
Jedyne co mi sie nasuwa, to szata całoroczniaka - doskonała pod każdym względem. Czasy jak jeszcze tam hasalo... wielka tesknota mnie "obdziera" 😄 szkoda ze nie weszli na polski rynek - dzialo by sie..

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
To jeszcze zależy co rozumieć pod terminem "szata graficzna".
Bo jeśli chodzi o przejrzystość strony, intuicyjny wybór zdarzeń, płynność działania, szybkość ładowania to w moim odczuciu powyższe aspekty mają niebagatelne znaczenie.
Gdy wchodzę na stronę bukmachera, wyszukuję jakieś zdarzenie, a strona mieli piętnaście sekund zanim się otworzy albo próbuję znaleźć konkretne opcje bo wszystko jest kompletnie nieczytelne to owszem, jest to irytujące. Wolę postawić zdarzenie w pół minuty po kursie 1,90 aniżeli kombinować trzy razy dłużej, żeby zagrać po kursie 2.
Często zwykłe detale deklasują bukmachera w moich oczach. Nawet kiepska czcionka czy źle umiejscowiony kupon. Jeśli to wszystko podpiąć pod "szatę graficzną" to owszem, dla mnie ma spore znaczenie.

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
i tu sie z toba dziewczyno nie zgodze bo jak grasz za 1 zl to kurs @1.90 a @2 zadna roznica ale jak grasz kazdy zaklad za powiedzmy 1000 zl roznica jest kolosalna szczegolnie jak grasz kilkanascie takich zakladow w miesiacu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +37
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wolę postawić zdarzenie w pół minuty po kursie 1,90 aniżeli kombinować trzy razy dłużej, żeby zagrać po kursie 2.
W ramach nauki. Co do zasady wybieramy zawsze najlepszy kurs. Jak już będzie się to robić odruchowo można ewentualnie przy mniejszych kwotach zagrać tam gdzie jest niżej. Ja nawet stawkami 10zł sprawdzam wszystkie dostępne buki. Najgorsze jest to, że np. w STS się widzi kurs 2,00 po czym się wchodzi i dla ciebie jest już 1,90... Takie obniżanie kursu ze względu na gracza... Ale to tylko w STS. No i oczywiście limitowanie... Jak się chce zagrać naprawdę mocno i nie starcza buków z najwyższymi kursami sięga się czasami do tych z niższymi.

Otrzymane punkty reputacji: +41
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
mala proba, ale wyniki miej wiecej zachowuja proporcje wygrywajacych i przegrywajacych. dziekuje wszytkim, ktorzy oddali glosy. w prawdziwym kasynie dziala to tak, ze masz czuc sie przyjemnie a tam jest wech, smak, wzrok, sluch, dotyk i ciezej nad tym zapanowac. widac, ze wystarczy wzrok aby zaburzyc percepcje. ciekawy temat na prace magisterska z soclologii albo psychologii, ale pewnie juz ktos to opisal.

Otrzymane punkty reputacji: +33
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
mala proba, ale wyniki miej wiecej zachowuja proporcje wygrywajacych i przegrywajacych. dziekuje wszytkim, ktorzy oddali glosy. w prawdziwym kasynie dziala to tak, ze masz czuc sie przyjemnie a tam jest wech, smak, wzrok, sluch, dotyk i ciezej nad tym zapanowac. widac, ze wystarczy wzrok aby zaburzyc percepcje. ciekawy temat na prace magisterska z soclologii albo psychologii, ale pewnie juz ktos to opisal.
i tu masz niestety racje piekna czytelna szata graficzna jestpotrzebna ludzia ktorzy wchadzac na strone buka nie wiedza co maja zagrac i musza szukac szukac patrzec i szukac i zawsze doszukaja jakies cos jeszcze a potem jak to bywa kuku zdarzen sie nie szuka u buka do buka sie wchodzi zeby zagrac wybrane przez nas zdarzenie wchodze wiem gdzie btts 5 sekund i po zabawie

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
i tu masz niestety racje piekna czytelna szata graficzna jestpotrzebna ludzia ktorzy wchadzac na strone buka nie wiedza co maja zagrac i musza szukac szukac patrzec i szukac i zawsze doszukaja jakies cos jeszcze a potem jak to bywa kuku zdarzen sie nie szuka u buka do buka sie wchodzi zeby zagrac wybrane przez nas zdarzenie wchodze wiem gdzie btts 5 sekund i po zabawie
w marketach pieczywo ustawia sie na wejsciu specjalnie to taki bukmacher, ktory jest stricte nastawiony na zysk a zysk to porazka klientow... tez ustawia po swojemu wszystko aby ludzie dobrze sie czuli przegrywajac pieniadze.
Post automatycznie złączony:

w marketach pieczywo ustawia sie na wejsciu specjalnie to taki bukmacher, ktory jest stricte nastawiony na zysk a zysk to porazka klientow... tez ustawia po swojemu wszystko aby ludzie dobrze sie czuli przegrywajac pieniadze.

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Post automatycznie złączony:

[/QUOT
wytlumacz to tym 90.9% bo ja juz ladnych parenascie lat sie w te klocki bawie i poczatki tez mialem jak te 90.9% pozdrowienia dla myslacego kolego

Otrzymane punkty reputacji: +5
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
...masz czuc sie przyjemnie a tam jest wech, smak, wzrok, sluch, dotyk i ciezej nad tym zapanowac. widac, ze wystarczy wzrok aby zaburzyc percepcje...
Ameryki, miły kolego, nie odkryłeś. :) Tak to wygląda z naszą świadomością. Mamy zmysły, które niestety prawie zawsze zaburzają czyste widzenie.
Założę się, że Tobie również "ciężej zapanować" na widok zgrabnej, seksownej pani aniżeli patrząc na 80-letnią staruszkę.
"Masz czuć się przyjemnie", po to masz wzrok, słuch, węch i tak dalej.
Każdy z nas w każdej chwili ma daleko zaburzoną percepcję i niestety aby się tego wyzbyć często nie wystarczają długie lata praktyki.

"Sześć zmysłów i sześć przedmiotów ich percepcji, łączy się ze sobą, dając początek sześciu rodzajom świadomości. Spotkanie oka i przedmiotu widzenia oznacza kontakt i wytwarza świadomość wzroku. Spotkanie ucha i dźwięku oznacza kontakt i wytwarza świadomość dźwięku..." I tak dalej. (Jack Kerouac "Żywot Buddy")

Tak zacytowałam Kerouac bo idealnie mi się wpasowało odnośnie Twojego wpisu na temat postrzegania bodźców i wiążących się z nimi reakcji. Reagujemy pozytywnie na coś co jest "ładne" i negatywnie na "brzydkie". Uśmiechamy się gdy coś jest słodkie, krzywimy gdy odczuwamy gorycz.
Nie potrafimy inaczej. I chociaż wydaje się to logiczne, nie jest tak do końca. Tak to działa dosłownie w każdej dziedzinie życia, również w przyziemnej bukmacherce. Temat rzeka.

A odnośnie pieczywa to widać, że rzadko robisz zakupy ;) Pieczywo ustawia się przeważnie na samym końcu obiektu aby chcąc kupić kilka bułek klient musiał przejść przez uginające się regały z promocjami. I wychodzisz z bułeczkami oraz pełnym koszykiem "okazji" ;)

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Ameryki, miły kolego, nie odkryłeś. :) Tak to wygląda z naszą świadomością. Mamy zmysły, które niestety prawie zawsze zaburzają czyste widzenie.
Założę się, że Tobie również "ciężej zapanować" na widok zgrabnej, seksownej pani aniżeli patrząc na 80-letnią staruszkę.
"Masz czuć się przyjemnie", po to masz wzrok, słuch, węch i tak dalej.
Każdy z nas w każdej chwili ma daleko zaburzoną percepcję i niestety aby się tego wyzbyć często nie wystarczają długie lata praktyki.

"Sześć zmysłów i sześć przedmiotów ich percepcji, łączy się ze sobą, dając początek sześciu rodzajom świadomości. Spotkanie oka i przedmiotu widzenia oznacza kontakt i wytwarza świadomość wzroku. Spotkanie ucha i dźwięku oznacza kontakt i wytwarza świadomość dźwięku..." I tak dalej. (Jack Kerouac "Żywot Buddy")

Tak zacytowałam Kerouac bo idealnie mi się wpasowało odnośnie Twojego wpisu na temat postrzegania bodźców i wiążących się z nimi reakcji. Reagujemy pozytywnie na coś co jest "ładne" i negatywnie na "brzydkie". Uśmiechamy się gdy coś jest słodkie, krzywimy gdy odczuwamy gorycz.
Nie potrafimy inaczej. I chociaż wydaje się to logiczne, nie jest tak do końca. Tak to działa dosłownie w każdej dziedzinie życia, również w przyziemnej bukmacherce. Temat rzeka.

A odnośnie pieczywa to widać, że rzadko robisz zakupy ;) Pieczywo ustawia się przeważnie na samym końcu obiektu aby chcąc kupić kilka bułek klient musiał przejść przez uginające się regały z promocjami. I wychodzisz z bułeczkami oraz pełnym koszykiem "okazji" ;)
przegralabys, mam autyzm, zespol aspergera... i jeszcze jedno schorzenie dzieki ktoremu troche inaczej postrzegam swiat. ja potrafie inaczej niz wszyscy myslec i dziele sie swoimi przemysleniami. to proste jest wystarczy skupic sie na celu i tyle. nie ma w tym zadnej filozofii. jak ktos ma inny cel niz zarabianie pieniedzy na bukmacherce w okreslonym czasie to nie powinien wiazac z tym wiekszych nadziei niz endorfiny podczas wygrywania co jakis czas. no rzadko robie zakupy, glowie w netto a tam pieczywo jest przy wejsciu. ale masz racje przewaznie ustawia sie na koncu.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
przegralabys, mam autyzm, zespol aspergera... i jeszcze jedno schorzenie dzieki ktoremu troche inaczej postrzegam swiat.
Tak, wiem, kiedyś już wspominałeś i przykro mi z tego powodu. Na szczęście jak się domyślam, nie są to dolegliwości mocno ingerujące w Twoje postrzeganie i codzienne życie. Nie przegrałabym ani nie wygrała, to żadna filozofia, pisząc powyższy post w zasadzie potwierdziłam Twój wpis czyli zgadzam się, że nasze życie w zdecydowanej większości przypadków jest uzależnione od zmysłów i nie chce być inaczej.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Tak, wiem, kiedyś już wspominałeś i przykro mi z tego powodu. Na szczęście jak się domyślam, nie są to dolegliwości mocno ingerujące w Twoje postrzeganie i codzienne życie. Nie przegrałabym ani nie wygrała, to żadna filozofia, pisząc powyższy post w zasadzie potwierdziłam Twój wpis czyli zgadzam się, że nasze życie w zdecydowanej większości przypadków jest uzależnione od zmysłów i nie chce być inaczej.
czemu przykro? jak powiedzial kosmolot dzieciol 'w slowie niepelnosprawny zawiera sie slowo sprawny'. i pokazal, ze z jednym skrzydlem mozna latac rownie dobrze a nawet lepiej niz z dwoma ;) akurat mocno ingeruja w postrzeganie i codzienne zycie 🙃 ale traktuje to raczej jako dar niz wade.

Otrzymane punkty reputacji: +40
Do góry Bottom