WAŻNE!!!
Nastąpiła zmiana regulaminu, zmianie uległ 1 punkt oraz cztery zostały dodane. Zmiana dotyczy sposobu wybierania analiz przez Was, dotychczas w pierwszej fazie od 3 do 5 dnia danego miesiąca głosowała komisja, czyli Załoga, następnie analizy, które uzyskały punkty szły pod głosowanie wszystkich i od 6 do 10 każdego miesiąca każdy mógł napisać post z 5 propozycjami najlepszych analiz według niego, każdej przyznawał punkty, na koniec zliczałem te punkty, sumowałem z punktami moderatorów i tak wyłaniała się najlepsza
trójka, od tego miesiąca wprowadzamy do konkursu ankietę, mamy przede wszystkim nadzieję, że taka anonimowość zwiększy frekwencję, ponieważ nie każdy chciał pisać post ze swoimi typami, teraz po prostu zagłosuje w ankiecie, ale po kolei, początek jest bez zmian, czyli ze wszystkich zgłoszonych propozycji komisja przyznaje punkty 5 analizom (najlepsza 5 pkt, druga 4 itd), następnie wszystkie punkty są sumowane i 5 najwyżej ocenionych analiz wchodzi do finału. Na finał będzie oczywiście utworzony nowy temat ze wspomnianą ankietą, w ankiecie będziecie mogli oddać od 1 do 3 głosów w zależności ile ankiet będziecie chcieli uhonorować. Ankieta będzie trwała tak jak zawsze od 6 do 10 dnia danego miesiąca. Jeszcze jedna ważna zmiana do wyłonienia zwycięzcy będą brane tylko punkty uzyskane w ankiecie, nie będą tak jak dotychczas sumowane z punktami przyznanymi w pierwszej fazie przez moderatorów oraz, żeby nikt nie sugerował się typami innych osób wyniki będą widoczne dopiero po oddaniu swoich głosów. W razie pytań jestem do dyspozycji.