Witam, odkryłem błąd na stronie bet-at-home, przy wpłacie poprzez trustly przykładowo mBank oraz autoryzacji płatności poprzez autoryzacji jej w mobilnej aplikacji banku, jest możliwość po zleceniu wpłaty natychmiastowe anulowanie przelewu. W ten sposób pieniądze zostają na koncie ale również pojawiają się na stronie bet-at-home. Odkrylem to, bo mialem po prostu problem z wplata i troche kombinowałem. Zrobilem to na jakies 500zl teraz pytanie. Poniewaz mam pienadze na koncie ale na buku zlecilem wyplate 200zl ale 300zl przegralem czy na stronie po paru dniach pojawi sie bilans -300zl czy maja mozliwosc sciagniecia mi tej kwoty z konta bankowego? Jakie moga mnie spotkac konsekwencje tego czynu? Dodam, ze ten blad juz zglosilem do betathome. Odpowiedzieli "
Dziękujemy za przekazane informacje.
Środki przelewane za pośrednictwem serwisu Trustly są natychmiast księgowane na koncie gracza w formie kredytu. Samo zaksięgowanie przelewu może zająć 2 - 3 dni roboczych w zależności od banku.
Uprzejmie informujemy, że jeśli środki z wpłat zostały zaksięgowane na koncie gracza, a po określonym czasie nie wpłyną na nasz rachunek, konieczne jest ich późniejsze uregulowanie.
Jeśli ma Pan dodatkowe pytania, chętnie udzielimy na nie odpowiedzi.
Serdecznie pozdrawiamy,"
Teraz nasuwaja sie kolejne pytania. Jaki mam czas na uregulowanie rachunku na betathome? Co jesli go nie ureguluje? Nie rozumiem w ogole jakim prawem wplacajac w ten sposob pieniadze moge sie u nich w jakis tam sposob zadłużyć jest to dla mnie chore blad jest ewidentnie po ich stronie, trustly/bah czemu ja mam za niego odpowiadac?
Dziękujemy za przekazane informacje.
Środki przelewane za pośrednictwem serwisu Trustly są natychmiast księgowane na koncie gracza w formie kredytu. Samo zaksięgowanie przelewu może zająć 2 - 3 dni roboczych w zależności od banku.
Uprzejmie informujemy, że jeśli środki z wpłat zostały zaksięgowane na koncie gracza, a po określonym czasie nie wpłyną na nasz rachunek, konieczne jest ich późniejsze uregulowanie.
Jeśli ma Pan dodatkowe pytania, chętnie udzielimy na nie odpowiedzi.
Serdecznie pozdrawiamy,"
Teraz nasuwaja sie kolejne pytania. Jaki mam czas na uregulowanie rachunku na betathome? Co jesli go nie ureguluje? Nie rozumiem w ogole jakim prawem wplacajac w ten sposob pieniadze moge sie u nich w jakis tam sposob zadłużyć jest to dla mnie chore blad jest ewidentnie po ich stronie, trustly/bah czemu ja mam za niego odpowiadac?