Aktualnie wodze,ze sts ma live z tych spotkancytat z dnia 23 marca 2020 08:35 przez przestrzalninjadzien dobry czy ma ktos live do Liga Pro. Regular Season. Tver, Russia te mecze hokejowe 3x10minut co teraz leca. na ich stronie i kanale youtube tylko powtorki nie ma transmisji online albo tego nie dostrzegam.
Kaprizov nie może zagrać w Play off .Informacja w roosters ogłoszonych .I jak? Udało się obejrzeć płomienie z Oilersami? Orientuje się ktoś czy Kaprizov już teraz będzie grał dla Wild czy dopiero od kolejnego sezonu?
No początek faktycznie na ostro. Swego czasu w etoto były zakłady na ilość strzałów różnych graczy. Nie wiem jak to obecnie wygląda.3 minuty nie minęły a już była bramka, pierwsza kara i bitka, niezły początek
Orientuje się ktoś z Was czy jest w PL jakiś buk oferujący zakłady tego typu jak strzały na bramkę, kary itp. ?
Widzę że w etoto nadal to jestNo początek faktycznie na ostro. Swego czasu w etoto były zakłady na ilość strzałów różnych graczy. Nie wiem jak to obecnie wygląda.
No tak, chyba tylko dla poszczególnych graczy a tak ogólnie nie ma. Niestety u nas jest bieda z zakładami. Ile w fortunie trzeba było czekać żeby były jakieś inne handi niż 1.5. ogólnie porazkaNo tak etoto jeszcze najszybciej bo oni kopiują od ruska, ale teraz na następny mecz Oilers są tylko strzały ale konkretnych zawodników i nic więcej, albo źle patrzę. Niemniej liczyłem chociaż na betlic bo on ma fajne specjale na piłkę, ale też bieda. Reszta gigantów to już totalny marazm w ofercie.
Pod którą kategorią na uni znajdę strzały ogólną, i poszczególnych drużyn i kary? bo nie widzędaj sobie spokój z tymi polskimi bukami... sezon regulars nie rozliczyli mi... Unibet oferuje zaklady na takie selekcje
Chociaż podczas MŚ ale nie pamiętam teraz czy rok temu czy dwa, to fortuna miała właśnie celne i kary. Tyle dobrego.No tak, chyba tylko dla poszczególnych graczy a tak ogólnie nie ma. Niestety u nas jest bieda z zakładami. Ile w fortunie trzeba było czekać żeby były jakieś inne handi niż 1.5. ogólnie porazka