Przepraszam bo może nie znam się na podawaniu typów w tym dziale, ale pierwotnie podałeś typ:
Salernitana vs. ASD Spezia Calcio i typ na czystą 1 argumentując, że gospodarze o nic nie grają, a goście o awans do play-off. Pamiętam bo typ sam analizowałem i miałem go pograć... I taki typ był chyba gdzieś do popołudnia albo wieczora, a potem zmieniłeś na to co jest tutaj... Ja wiem, że można zmienić typ, ale powiedzmy w ciągu 20 min i wtedy to jakoś uzasadnić, ale do tej 18 czy nawet 15 to od 12 sporo ludzi mogło pograć, dzisiaj wchodzą i nie widzą typu...
To tylko takie pytanie techniczne, bez urazy... Może w tym dziale można robić takie rzeczy... Dlatego pytam...
A przy okazji dodam, że jak grałem poprzedni mecz Benevento w poprzedniej kolejce pomyślałem sobie, że w ostatniej to oni na pewno wygrają... Zapomniałem o tym bo nie mam czasu na bukmacherkę
ale słusznie myślałem... Dlaczego ? Otóż w ostatnich kolejkach bardzo często zespoły chcą pozostawić po sobie dobre wrażenie i dla kibiców i dla samych siebie na przyszły sezon... To jest czynnik psychologiczny... Benevento mogło i wygrać we wcześniejszej kolejce i teraz bo to zespół z ogromną przewagą nad resztą
Serie B... O przedostatniej kolejce nikt nie pamięta więc po co mieli się męczyć + dobre "układy" z tym z kim grali, ale w ostatniej kolejce i to po wcześniejszej przegranej... Jasne, że powinienem to napisać przed meczem, ale wyłączyłem komputer i nic sam nie grałem tu bo zapomniałem, ale piszę to na przyszłość, żeby ktoś zapamiętał... Oczywiście jak jest jasny układ między drużynami to i ostatnia kolejka nie przeszkodzi, ale tu widocznie nie było, albo poszła za duża masówka na gospodarzy bo kursy spadły z 1,82 na 1,67 więc pewno poszła więc i mógł być wyciek i Benek zagrał na przekór...