Lublin -10,5 @1,8
Pedersen under 9,5 @2
Lampart over 5 @1,85
Lublin -16,5 @2,9
Betclic
wszystko na plus, ale z oczywistych względów nie rozliczam, mam nadzieję, że tak jak ja chociaż połapaliście Motor na live
Nie lubię dawać jednocześnie typów na zawodników i linie, bo zwykle jedno pokrywa się z drugim, ale spróbuję, bo wydaje mi się, że jest tu spory potencjał. Zacznę od końca - Lampart po kiepskim początku wydaje się coraz szybszy, ostatnio w Grudziądzu wszystkich juniorów objeżdżał jak chciał. Tutaj ma 3 na wejście w juniorskim, potem ma 2x Buczka, Miesiąca i Turowskiego. Generalnie ja się nie zdziwię, jak będzie miał już 6 punktów po dwóch biegach, przy słabo spisującym się miesiącu jest szansa, że wskoczy z RZ.
Nicki dalej mnie nie przekonuje, wolny był już na SECu w Bydgoszczy, fatalny występ we Wrocławiu i do tego sądząc po defektach również problemy ze sprzętem (chyba, że po prostu już nie chciało mu się jeździć). Tutaj dochodzi jeszcze tor, który na pewno nie będzie mu leżał - niby ostatnio zrobił tu 10 punktów, ale Lublin był personalnie słabszy, a i Nicki jest coraz starszy i takie tory będą coraz mniej mu pasowały. Do tego jeszcze biegi ma ciężkie, bo wygląda to tak:
Grisza, Zagar, Przemo (2 punkty będą sukcesem)
Zagar, Hampel, Buczek (1 punkt raczej pewny, być może 2)
Michelsen, Buczek, Lampart (2 punkty? Lampart w zeszłym roku go objechał
)
Miesiąc, Artiom, Michelsen (1-2 punkty? Raczej 1)
Sukcesem więc będzie 7 punktów w 4 startach, moim zdaniem Nicki zrobi maks 6. Zależnie jak szybko zostanie zmieniony Buczek, być może nie pojedzie w 14. Nawet jeśli pojedzie, to dostanie tam np. Hampel-Zagar, czyli znowu pod górkę, RT za Buczka/Przema w 9 czy 11 biegu nie za bardzo poprawia sytuację. Generalnie w 5 na moje oko nie ma szans na zrobienie dwucyfrówki z RT może, ale i to wąpliwe. Pobieram na
Betclicu, gdzie liczą wszystkie starty, ale dają wyższy kurs.
No i po tym co napisałem tym na Lublin. Tak jak wspomniałem, Nicki nie przekonuje, Przemo jest chimeryczny, juniorka jest maksymalnie na punkt w tym meczu, Buczek na wyjazdach nie istnieje. Zostaje dwójka Bjerre-Artiom, która pewnie będzie ciągnęła ten wózek, ale ile oni są w stanie wyciągnąć? Nie widzę Artioma robiącego komplet na takiej stawce, może te 15 w 6 ujedzie, z 13 dorzuci Bjerre, dalej jest 20 punktów zapasu (doliczam punkt juniorki) dla trójki Nicki-Buczek-Przemo. Buczek jak dorzuci 2 to będzie dobrze, czyli ktoś z dwójki Nicki-Przemo musi zrobić dwucyfrówkę. No nie widzę tego po prostu, Lublin w gazie, jak im się dobrze mecz ułoży to może skończyć się pogromem.
Zresztą wystarczy porównać z innymi bukami - kursy zawyżone.
EDIT: sorki, nie do pogrania, analiza przygotowana godzinę wcześniej, ale czekałem aż może jeden buk wystawi, ale nie wystawił i sam nei zdążyłem na
betclicu pograć, bo o 20:25 zablokowali, a hajs wpłacony...
Może ktoś
live połapie.