G
0
gubernator_nh
Gość
Rozliczone i wyplacilem zysk plus wklad na ta frekwencjePisalem do nich. Czekaja na oficjalne info od PKW
Rozliczone i wyplacilem zysk plus wklad na ta frekwencjePisalem do nich. Czekaja na oficjalne info od PKW
Kolego chyba nie doczytałeś że betclic jest teraz "polskim" bukmacherem. Więc gramy u niego legalnie z podatkiem, a także wypłacamy w pełni bez obaw na konto bankowe, czy jakąkolwiek inną opcją. Bukmacher jest w pełni legalny w Polsce, więc można bez obaw wypłacać każdą metodą.Cześć, mam do Was dwa pytania...
na jakie rzeczy polityczne czy inne poza wyborami warto jest zwracać uwagę ,żeby sobie dorobić?
Powiem Wam,że przyglądałem się typom na piłkę nożną i raz się wygrywa, drugi raz przegrywa, słabo w ciul.
Jeśli chodzi o walki typu ksw to też róznie bywa bo czasami same oczywistości a czasami niespodzianki.
Potem widzie się ludzi grających "pewniaka" za grubo z piłki po kursie 1.4 pln i topią gruby hajs (ja też tak robiłem kiedyś)
Teraz wpadłem na wybory, popatrzyłem pomyślałem i zagrałem frekwencję bo zwycięstwa się bałem . Oczywista oczywistość to dla mnie było tylko kwestia była jak duża frekwencja będzie (które linie wejdą) i weszły nawet największe hardory) ich nie grałem) akurat).
swoje zarobiłem i zastanawiam się co poza sportem można analizować,żeby miało to sens.
druga sprawa... bardziej na priv pewnie. Chcę z betclic wypłacić kilka k. jakoś na jakieś zagraniczne konto można ? albo jakiś bankomat czy inne btc. ?
Betsson rozliczył.Rozliczyli Wam u jakiegoś buka już wynik wyborów? Protokoły na PKW od wczoraj wiszą z oficjalnymi wynikami.
Nie masz chłopie nawet pojęcia, że to sygnatura. Idź swoje spiskowe teorie toczyć wśród znajomych.paga ja rozumiem, że się tak bardzo cieszysz, że wygrał twój idealny Prezydent, że 5 razy bez żadnego związku cytujesz mnie kiedy pisałem, że wygra Trzask i NIESTETY się pomyliłem, ale... to trochę dziecinne... Każdy wie kto wygrał, każdy wie, że moja prognoza się nie sprawdziła, ale niesprawdzających się prognoz/betów na tym forum są tysiące... Napisałem to ale nie grałem czystego zwycięstwa i to było raczej NIESTETY życzeniowe myślenie... Jak chcesz być obiektywny zacytuj moje wszystkie bety jakie tu podawałem i są rozliczone na plus. Dziękuję...
Nie było co samemu wymyślać... Były sondaże, analizy przepływu elektoratów, sondaże na frekwencję... Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale buki, na całe dla nas szczęście, co wybory robią takie rzeczy... Pamiętam 5 lat temu pamiętne referendum Komora w czasie kampanii żeby zdobyć wyborców Kukiza gdzie poszło na nie jakieś 5% ludzi.... Hahaha a linie zaczynały się po najwyższych kursach jak mnie pamięć nie zawodzi od 10-15%.... oczywiście na under...co do frekwencji to pierwsza wychylila sie fortuna dajac linie 65,5 co bylo poruszone w tym temacie. ludzie ja zrzucili do 63,5 bo mysleli ze wyborcy holowni nie pojda na wybory i w ogole nikomu sie nie bedzie chcialo... co 5 lat sytuacja sie powtarza i co 5 lat w 2 turze jest wyzsza frekwencja. chyba tylko raz byla nizsza.
nie wiem czy tutaj pisalem na jednej z pierwszych stron, ze kandydatura holowni nie jest po to aby wygral a po to aby kandydat po mial z czego zbierac glosy niezdecydowanych wyborcow w 2 turze.
Zabawne co piszesz, bo mi typ na mecz Borussia Dortmund-PSG wypominałeś przez kilka dni... Kolegę nazywasz dziecinnym, a w stosunku do mnie zachowałeś się jeszcze gorzej.paga ja rozumiem, że się tak bardzo cieszysz, że wygrał twój idealny Prezydent, że 5 razy bez żadnego związku cytujesz mnie kiedy pisałem, że wygra Trzask i NIESTETY się pomyliłem, ale... to trochę dziecinne... Każdy wie kto wygrał, każdy wie, że moja prognoza się nie sprawdziła, ale niesprawdzających się prognoz/betów na tym forum są tysiące... Napisałem to ale nie grałem czystego zwycięstwa i to było raczej NIESTETY życzeniowe myślenie... Jak chcesz być obiektywny zacytuj moje wszystkie bety jakie tu podawałem i są rozliczone na plus. Dziękuję...
Jak masz coś do mnie to pisz na priv a nie zaśmiecaj forum swoimi osobistymi wycieczkami... Niewiele osób to interesuje...Zabawne co piszesz, bo mi typ na mecz Borussia Dortmund-PSG wypominałeś przez kilka dni... Kolegę nazywasz dziecinnym, a w stosunku do mnie zachowałeś się jeszcze gorzej.
Do tego pamiętam, że jak paga podał typ na Dudę, to go wyzywałeś od słabych typerów tylko dlatego, że dał taki typ. Po fakcie oczywiście nie przeprosiłeś, nie stać cię na odrobinę przyzwoitości. Śmieszny jesteś z tym swoim zachowaniem i jeszcze śmiesz wypisywać wzniosłe teksty o tolerancji jak sam nie masz z tolerancją NIC wspólnego.
Bo zawsze odpowiadam ? Bo zawsze mam argumenty ? Bo dyskutanci oprócz wycieczek personalnych nie mają nic więcej do zaproponowania ? Bo umiem przeprosić jak się pomylę a inni nie ? Bo czytają moje wypowiedzi po łebkach albo cytują wypowiedzi wyrwane z kontekstu ?Ja mam wrażenie, że z Tobą @
adamo80
wielu userów ma problem, zastanawiam się czym jest to spowodowane.....
jak tak czytam to forum raz częściej raz rzadziej
Akurat myślę, że elektorat, który na niego głosował czyli 60+ wybaczyłby mu to i nic by to nie zmieniło... Zresztą odpowiadał przyzwoicie...To może pogdybamy jeszcze trochę w tym temacie, bo ciekawa rzecz wyszła dziś w nocy.
Zgadzam się z tezą postawioną przez prawicowy profil "Żelazna logika" - gdyby to nagranie wyszło tydzień wcześniej, mielibyśmy w kraju innego prezydenta.
I to byłby w moim mniemaniu prawdziwy game changer
Gdyby ktoś był nie w temacie - dwóch jutuberów z Rosji zadzwoniło do Andrzeja Dudy podając się jako sekretarz ONZ, ten im uwierzył, resztę zobaczcie sami... Obiektywnie patrząc spora kompromitacja.