bo tak zrobil... nie przyjma mu wiecej niz 5k depozytu bez weryfikacji konta, wiec wczesniej mu zweryfikowali a potem byl update dokumentow. zalozcie sobie konto u dowolnego bukmachera i sprobujcie wplacic jednorazowo wiecej niz 5k bez weryfikacji...Właśnie analizuje i się zastanawiam czy umyślnie tego nie zrobiłeś a teraz szukasz winnych.
takze chyba sie zgadza co napisalem. konto bylo zweryfikowane na starych dokumentach, dlatego byla mozliwosc wplacania takich kwot.dni to po pierwsze powinni dokładnie sprawdzić konto gracza (mnie) i zablokować konto ponieważ ważność dowodu minęła 30.03.2020r a zakłady były przyjęte w okresie 07.06.2020r - 14.06.2020r gdy zgłosiłem sprawę i okazałem ważny dowód i meldunek (szczerze nie wiedziałem że konto jest na starych dokumentach)
Powtórzę swoje pytanieAha nie zrobiłem tego umyślnie dowód stracił ważność 30.03.2020 a po wpłaceniu części zauważyłem to i zgłosiłem oni odrazu zweryfikowali pomyślnie na nowo konto ale ich o to nie prosiłem dokument mieli tylko do wyjaśnienia sprawy a mamy RODO i gdy ich się spytałem dlaczego tak zrobili to twierdzą że błąd systemu konto dalej na złych danych a oni dalej przyjmowali zakłady oraz nie zareagowali na dwie prośby o bezzwłoczną dożywotnią blokadę konta ... teraz milczą.
Raczej nie ma szans żeby bukmacher zweryfikował konto nieaktualnym dokumentem czy też zbyt starym rachunkiem (potwierdzeniem adresu z ostatnich 3 miesięcy) dlatego o to pytam.Czy w momencie jak za pierwszym razem weryfikowałeś konto starym dowodem to jego ważności już minęła ?
Mam wszystkie maile też dostali pismo że dowód stracił ważność i opis całej sprawy na piśmie pocztą tradycyjną i dalej przyjmowali zakłady na stary dowód i stary meldunek też napisałem o to by zablokowali mi konto dożywotnio bezzwłocznie z powodem takim że przegrywam wszystkie pieniądze podałem login i hasło niestety tego nie zrobili a mnie dalej "ciągło"i wtopiłem dalej i dostali takie maile 19.06 i 22.06 i niestety dalej konto otwarte a dane dalej stare, a dostałem maila 18.06 że konto zweryfikowane a danych nie zmienili powtarzam się teraz to 0 odpowiedzi jakiejkolwiek czy to na maila wysłanego na REKLAMACJE, POMOC, MARKETING tak traktują klienta który wywalił prawie 4 stówy a i ani jednego bonusa czy cashbacka. Jeśli jest jakiś prawnik i pomoże napisać kilka pism to od uzyskanej kwoty proponuje 25% .Podstawą jest to czy masz jakikolwiek dowód na to, że prowadziłeś z nimi korespondencje żeby zamknęli Ci konto ponieważ jestes uzależniony od hazardu - wklej wymianę maili wtedy mozliwe, że ktoś będzie Ci mógł pomóc . Jesli takowej wymiany maili nie posiadasz - całe te dwie strony mądrych rad nie mają żadnego sensu . Brak weryfikacji konta lub weryfikacja niewaznym dokumentem nie jest żadnym problemem dla bukmachera.
Taka niewazna weryfikacja byłaby tylko i wyłącznie problemem dla Ciebie gdybyś wygrywał i próbował wypłacac pieniądze.
Musze tez przyznac , ze będe bardzo mile zaskoczony jeśli pokażesz takową wymianę maili ) Bo to , że wkleiłeś depozyty w niczym kompletnie Ci nie pomoże.
PoZdro
Co tak naskakujecie na ta osobe, ze na forum chce sie czegos dowiedziec? Moze ktos tu mial podobna sytuacje i jak sie okaze, ze takich osob bylo kilka i nikt nawet przy pomocy sadu nie odzyskal srodkow, to po co ma ladowac kolejna kase na adwokata? Pojdzie, przedstawi sytuacje i uslyszy "oczywiscie podejmiemy sie sprawy, uwazamy, ze sa pan szanse, sprawa jest trudna, wiec bedzie to kosztowalo odpowiednio wiecej itd" - przeciez w przypadku przegranej adwokat nie zwroci kasy, wiec jaki sens mialby w mowieniu, ze szanse sa znikome? Opcja jest tylko zaprzyjazniony prawnik, ktory oceni czy jest sens probowac walczyc i wtedy mozna isc juz do kancelarii, ktora moze jakies doswiadczenie w temacie ma. Tez nie piszcie, ze za napisanie pisma ktos bierze 10 000zl bo to jest bajka, nawet w renomowanych warszawskich kancelariach, az tak nie zdzieraja.
10tys za pismo ? kolego w którym świecie żyjesz? Miałem wiele spraw Sądowych i 10k to za całą sprawę średnio biorą adwokaci 8-10 w Krakowie ale ja szukam tutaj odpowiedzi czy ktoś miał podobny przypadek i przedewszystkim kontaktu do zarządu iforbet lub jakiegoś kontaktu gdzie mógłbym napisać ale nie do jakiś placówek od uzależnień bo według mnie tam mi nie zwrócą pieniędzy chociaż tych które przyjeli gdy próbowałem 2x zablokować konto poza tym zauważcie że każdy buk ma opcje na stronie do blokady a iforbet niema.
Ja jestem..., ale na to jestem za słaby... Przejdź się po kancelariach adwokackich... Szkoda czasu na słanie pism do buka, a sam możesz jeszcze sobie zaszkodzić... Weź adwokata i on ci powie co robić... Za 15% od 300 tyś powinieneś kogoś znaleźć... Choć cywiliści są drodzy, ale ta sprawa to też wyzwanie bo to nie spór o miedzę za lasem...Konto dalej na starych nieważnych danych pisałem by odpowiedzieli na parę prostych pytań wysłałem na piśmie a oni olewają i czy w takim razie nie mam racji? Mi się wydaje że mam wysyłam załączając screeny to jak nie odpisują wysyłam ponownie to automatycznie dostaję maila "ticket ponownie otwarty" czyli specjalnie nie odpisują pisałem na każdy mail i nic a chyba mam prawo do wyjaśnień sami złamali swój regulamin. Jeśli jest tu jakiś prawnik możemy się umówić na 15%.Dodam że prawie każdy buk ma w opcjach samo wykluczenie a u nich niema. O to pytania na któr Pokaż załącznik 995 e unikają odpowiedzi: