cuadrado12
Użytkownik
2xBVB - Hertha:
Czerwona kartka w meczu @5.50
Karny w meczu @3
b365
2xBVB - Hertha:
Czerwona kartka w meczu @5.50
Karny w meczu @3
b365
1:0
No i pięknie to zrobiliGram na Indije 4.75
Po tym jak zrezygnowano z podziału na grupy Cukaricki tak naprawdę o nic nie grają. Miejsce na podium praktycznie poza zasięgiem więc mogą skupić się na pucharze gdzie są już w półfinale. Dzisiaj wychodzą na mecz rezerwami. Nie wiem jak wygląda kwestia spadków. Jeżeli spadają trzy zespoły (prawdopodobnie tak jest) to Indija ma o co grać.
Edit. Jak ogłosili składy kursy lecą na łeb na szyję. Godzinę temu stawiłem po 5.75 parę minut temu jak pisałem tego posta było 4.75, a już jest tylko 3.85
Łamak jak nic wyszedł2x prowadzić i w pape.
Ja liczyłem na wałek czyli 2 po dużym kursieŁamak jak nic wyszedł
Długo kazali czekać0:1Gwangju Fc strzeli
@2.34
2:0 prowadzą można kontrować lub brać ładnego cashaWczoraj Indija zrobiła to co ma zrobić. Dzisiaj dalej brnę w serbską Superligę i stawiam na Rad 8.49
Sprawdziłem tabelę na stronie ligi i wychodzi na to że spadają dwie drużyny. Rad ma 7 punktów straty do Indiji i 3 mecze do końca sezonu. Niby sytuacja ciężka ale nie tragiczna bo w następnej kolejce grają z Vozdovacem a Indija z Vojvodiną która walczy o wicemistrzostwo. Także Rad wygrywając dzisiaj z Radnickami i w następnej kolejce z Vozdovacem powinien mieć przed ostatnią serią gier tylko jeden punkt straty do bezpośredniego rywala w walce o utrzymanie.