Dudek i Vaculik to pewnie zawodnicy na 12+, ale co dalej? Cała reszta może się pogubić. Hampel to jednak duże wzmocnienie, imo przy takich dziwnych przygotowaniach do sezonu doświadczenie tu może być kluczowe. Juniorzy Zielonki również nie błyszczą. Dla mnie to już taki mecz 40/60, więc oczywiste, że 3,3 trzeba łapać. U siebie będą mocni, myślę podobnie jak w sezonie 2017. Wiadomo, wtedy Woryna na juniorce, ale jako seniorzy Szombierski czy Baliński.Wzmocnienie na pewno, ale czy takie, które pozwoli zwyciężyć ?
Co przemawia za Rybnikiem ? Na pewno możliwość przygotowania i dopasowywania się do toru przez 2 tygodnie. Hampel ok. Może pewna nieprzewidywalność i zlekceważenie beniaminka (przykład Motoru z zeszłego sezonu).
Przeciw Rybnikowi ? Jednak słaby skład jak na standardy ekstraligowe. Bardzo słabi juniorzy, którzy więcej niż 1-2 pkt nie dorzucą do dorobku drużyny.
Zobaczymy jak będą zmieniać się kursy i czy Hampel rzeczywiście przyjdzie. Jestem gotów zagrać na Zielonkę, jeśli kurs wzrośnie.
Pospieszyłem się trochę, tytuł w PS sugerował, że to kwestia godzin. Ale tak jak napisał gelo - nie za bardzo ma gdzie iść, tym bardziej, że w innych zespołach (Wrocław, Częstochowa, Grudziądz) składy pozamykane. Na moje oko to zostaje ZG, ale to do walki z Lindbackiem o skład. Lublin odpada - straty z braku kibiców raczej ograniczają budżet. Jest jeszcze Gorzów, do walki z Thomsenem i Kasprzakiem, ale z racji na te kilka lat w ZG tę opcję odrzucam. Niby Toruń się zgłasza, ale z punktu widzenia Hampela nie ma to żadnego sensu.Jaro nie jest jeszcze potwierdzony w Rybniku z tego co mi wiadomo , Rodzyn7 masz już info, że podpisał ?
Nikt nie bierze, bo to się nie klei pod żadnym względem. Na pewno z Apatora ofertę ma, po co miałby iść do innego klubu? Jedynie dla $$$, a gdzieś dostanie więcej? Szczerze wątpię. Budżety pozamykane, jeszcze okrojone przez brak kibiców, ja tego nie kupuję.Nikt z Was nie bierze pod uwagę sytuacji gdzie Jaro laduje w 1 lidze i pomaga komuś pogonic Apator z super faworyta
Hampel ma propozycję z Bydgoszczy.
Co do przyszłego awansu Apatora. Jak wyliczyłeś te 90% ? Tyle samo mieli %, że się utrzymają w poprzednim sezonie ? Czy 99 ?
Jesteś pewien? Polonia nie obniżyła stawek swoim zawodnikom, budżet pewnie napięty, o awans bić się chyba nikt nie chce, utrzymanie przy Lokomotiwie powinno być w miarę spokojnie. Trochę to nie ma sensu, chyba że Kanclerz chce zrobić prezent kibicom na 100-lecie klubu.Hampel ma propozycję z Bydgoszczy.
Co do przyszłego awansu Apatora. Jak wyliczyłeś te 90% ? Tyle samo mieli %, że się utrzymają w poprzednim sezonie ? Czy 99 ?
To info pojawia się na kilku portalach, więc mozliwe, ze cos w tym jest - czytałem nawet jakies forum kibiców Polonii gdzie io tym wspominająJesteś pewien? Polonia nie obniżyła stawek swoim zawodnikom, budżet pewnie napięty, o awans bić się chyba nikt nie chce, utrzymanie przy Lokomotiwie powinno być w miarę spokojnie. Trochę to nie ma sensu, chyba że Kanclerz chce zrobić prezent kibicom na 100-lecie klubu.
No proszę, jednak Hampel w Lublinie. Ciekawe, czyżby rósł nam kandydat do PO?
A ja niestety mam drogą nauczkę, bo Rybnik może tego nie wykręcić u siebie.
Oj nie bądź taki pewny ten sezon może byc baaardzo dziwny niestety.. sam postawie juz w 1 kolejce na Lublin bo niespodzianki mogą być a mają solidną ekipkęCzyli Paweł Miesiąc coś powaznego z tego wynika - dziwne, ze tak sciemniaja z tym info
Ciekawe kto wyłozył hajs - "Perła" ? Wynika z tego, ze Jarek ma opcję 1+1 - dobrze , zycze mu jak najlepiej io uważam , że to całkiem dobre rozwiązanie i mozna wszędzie grac jeszcze Lublin
Widzi ktos może długoterminówkę Lublin-Rybnik choc za 1,25 netto ?? Chętnie zastawię chatę
a możesz mi napisać co z Drabikiem? bo nie śledziłem ostatnio i nie wiem czy moze jechac czy zawieszonyAdrian nie pojedzie Paweł prawdopodobnie albo ze stłuczonymi żebrami bodaj - nie jestem pewny ale Lublin-Row 1 długotermin dałbym ok 95% szans na 1
a możesz mi napisać co z Drabikiem? bo nie śledziłem ostatnio i nie wiem czy moze jechac czy zawieszony