Z
2,5K
zajazdowicz
Użytkownik
2 trenerem Arki został Maciej Kądziorek, ostatnio Raków. Specjalista od SFG
Podobnie jak do tej pory, 30. kolejka zostanie przeprowadzona w formie multiligi. Mecze odbędą się 14 czerwca w niedzielę. Również kolejki 36. i 37. będą rozgrywane w tej formie – po cztery mecze jednego dnia w każdej grupie.
I bardzo dobrze w Polsce może się jeszcze sporo rozwinąć. Teraz tylko by się tam zatracił jak Kapustka.OFICJALNIE: Michał Karbownik przedłużył kontrakt z Legią do 2024 roku!
Real, Atletico i cała reszta ekip może obejść się tylko smakiem...haha %)
Jestem ciekaw czy taka decyzja będzie miała jakikolwiek wpływ na grę Rakowa. Tak naprawdę potrzeba kilku koparek żeby pokazać PZPN, że Raków coś działa w sprawie stadionu i licencja zapewne zostanie przyznana.Coraz gorzej wygląda sytuacja Rakowa Częstochowa. Miasto przegrało w Krajowej Izbie Odwoławczej spór przetargowy w sprawie modernizacji stadionu Rakowa Częstochowa. Nie wiadomo co dalej, ale z punktu widzenia kibica Rakowa wygląda to tragicznie, bo najprawdopodobniej będzie wiązało się to z brakiem licencji na przyszły sezon.
Ciężko powiedzieć czy to wpłynie na ich grę, oni wykonują swoją pracę i tyle. A to co się dzieje wokół klubu to już nie ich sprawa.Jestem ciekaw czy taka decyzja będzie miała jakikolwiek wpływ na grę Rakowa. Tak naprawdę potrzeba kilku koparek żeby pokazać PZPN, że Raków coś działa w sprawie stadionu i licencja zapewne zostanie przyznana.
W najbliższych dniach Urząd Miasta w Częstochowie powinien otrzymać pisemne uzasadnienie dotyczące tego wyroku. Na podstawie otrzymanego uzasadnienia miasto podejmie kolejne kroki.
Czyli w niektórych miejscach nawet nie będzie różnicy.19 czerwca kibice wrócą na stadiony. Widownia będzie zapełniona do 25 proc.
A jaką ilość kartek obstawiłeś?Czy można coś podziałać jeżeli oficjalna strona Ekstraklasy podaje błędne dane na temat żółtych kartek w meczu Pogoń - Cracovia? Ewinner rozliczył mi zakład na minus właśnie na podstawie strony Ekstraklasy.
Powyżej 4,5 żółtej kartki (kartek było pięć licząc drugą żółtą kartkę dla Helika w doliczonym czasie).A jaką ilość kartek obstawiłeś?