dziwne, bo ja mam zablokowane wplaty przez skrilla i jak sie dowiadywałem na czacie to dla klientow z PL skrill jest niedostepnycytat z dnia 5 lutego 2020 21:44 przez ranczo0123Dobra moge juz cos napisac o tym buku. Na ten moment nie mam z nimi zadnego problemu. Co prawda gram tam okazjonalnie ale jest ok. Wplaty i wyplaty za pomoca skrill i ecopayz. Przy pierwszej wyplacie zazadali do weryfikacji standardowo dowod osobisty i screen z ecopayz na ktorym widoczny jest numer konta i moje dane. Zamazalem ilosc floty posiadanej na koncie (nie robili z tego tytulu problemow) i w przeciagu kilku godzin potwierdzili moje dane i zlecili wyplate takze jest dobrze. Fajnie, ze mozna tez sprawdzic limit na dane wydarzenie po kliknieciu opcji "MAX". W kazdym razie ja polecam tego buka.
Ja widze, ze skrill wisi tam jako opcja wplaty i wyplaty natomiast sam nie korzystalem z niej. Mozliwe, ze po kliknieciu wyskoczylby komunikat, ze jest niedostepny.
dokładnie tak jest że opcja wisi, ale Polacy nie mogą z niej skorzystać. Przynajmniej tak było miesiąc temu pzodrocytat z dnia 6 lutego 2020 16:00 przez ranczo0123
Ja widze, ze skrill wisi tam jako opcja wplaty i wyplaty natomiast sam nie korzystalem z niej. Mozliwe, ze po kliknieciu wyskoczylby komunikat, ze jest niedostepny.
Dodali i u mnie ecopayz. Wypłacałeś to metodą? Ile czasu wypłata idzie?
Szybko. Pare godzin.Dodali i u mnie ecopayz. Wypłacałeś to metodą? Ile czasu wypłata idzie?