>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
Ja podobnymi stawkami operuje, mnie zawsze bawi jak w dziale kupony ktos tam w temacie podaje stawki 10K, moze jakbym zobaczyl jakies screeny ...

nie rozumiem troche Twojego rozumowania, skoro tenis jest latwiejszy do podlozenia i shandlowania niz taka pilka nozna to dlaczego nie ladowac hajsu w cos co jest trudniejsze imo do zrobienia walka niz indywidualne dyscypliny, ja takie sporty bardziej traktowalem jako raczej zabawe no bo wez tu obstaw takie WTA przeciez to loteria
No tak, ale popatrz na to, że w takiej piłce nożnej często decyduje przypadek, jakieś głupie, przypadkowe podanie i już mamy zmianę wyniku. W piłkę gra 22 chłopa, więc de facto w tenisie łatwiej wytypować wygranego, bo skupiasz się na jednej osobie, a w futbolu na wszystkich 22(plus oczywiście sędziowie).

Ja praktycznie gram tylko live i nie wydaje mi się żebym był bankrutem. Problem leży gdzieś indziej, ludzie graja bez pomysłu i są zachłanni. Jeśli po przegranym typie na live ktoś stawka allina to nie ma się co dziwić.

Podstawą jest wiedzieć za ile można zagrać, jaki dzienny zarobek nas zadowoli i łapać &quot;dobre&quot; kursy.
O to, to! Podpalanie się straszna rzecz.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
No tak, ale popatrz na to, że w takiej piłce nożnej często decyduje przypadek, jakieś głupie, przypadkowe podanie i już mamy zmianę wyniku. W piłkę gra 22 chłopa, więc de facto w tenisie łatwiej wytypować wygranego, bo skupiasz się na jednej osobie, a w futbolu na wszystkich 22(plus oczywiście sędziowie).

O to, to! Podpalanie się straszna rzecz.
to sie nazywa piekno futbolu, dla mnie tenis zawsze zostanie wtapialnia hajsu no ale co kto lubi wiadomo, wszystko jest dla ludzi ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Egipcjanie to mają zryte berety grają wyrównane sety z Włochami a w końcówce dostają run i po secie. Pierwszy z 21:19 na 21:24 drugi z 19:20 na 20:25 ale widzę ze Iran tez wypuścił seta z +4
Editi i juz Egipt zaczyna z 0:5 ehhh

L 234

lalus85

Użytkownik
Mi sie przypomnialo jak sie fijalek z prudlem wypowiadali ,ze im sie 80% turniejow koszty nie zwracaja i usmieszki pod nosem . I pozniej w kazdym meczu co grali z innymi polskimi parami byly 3 sety w kazdym jednym . Czlowiek nauczony pozniej zbijal kase a oni glupie bledy i sie smiali ...

domell 454

domell

Użytkownik
Nie do końca.

W tenisie nigdy nie wiesz, jak dany styl zawodnika będzie funkcjonował na dany styl drugiego zawodnika. Mówię tutaj o zawodnikach zbliżonych poziomem. Nie wiesz jaka będzie jego dyspozycja dnia, może miał ciężką noc, może ma delikatny uraz, może zabalował do późna, w przypadku kobiet - okres. Na najwyższym poziomie każdy detal ma znaczenie. Jak spojrzysz na zdobycze punktowe z meczu tenisowego to są mniej więcej zbliżone, więc tam również decyduje przypadek. Czy ktoś wykorzysta bp, czy ktoś utrzyma podanie, nie mówiąc o TB gdzie każda piłka ma znaczenie.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
to sie nazywa piekno futbolu, dla mnie tenis zawsze zostanie wtapialnia hajsu no ale co kto lubi wiadomo, wszystko jest dla ludzi ????
Obstawianie tenisa ma swoją specyfikę, to jest trudniejsze niż się wydaje...jeżeli ktoś bez pomysłu ładuje w faworyta buków to regularnie topi. Wiem, bo sam tak robiłem na początku. Łapało się kursy 1.3 - 1.7 i prędzej czy później przychodził bankrut :grin:

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Iran przede wszystkim nie kończy kontr, które dostaje. To jest największy problem. Serwis super, blok-obrona też fajnie. Ale nawet w tej akcji na 1:2 było dobrze widać, jakieś totalny chaos, nikt nie wie co ma robić, 3 kontry koncertowo spartolone..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom