>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
po 3,45 bym w to wchodzil. pamietam Islandie jako dobra reprezentacje w p.recznej, ale przez te lata pewnie sie sporo pozmienialo. Macedonia natomiast nie pamietam zeby odnosila jakies sukcesy czy wogole jechala na powazne imprezy, ale pewnie jako kraj bałkański w ręczną nie są słabi. po takim kursie mozna sprobowac.

e. a no i jeszcze Macedonia nigdy nie wygrala z Islandia, czy to u siebie czy na wyjezdzie, 4 razy przegrali, 1 remis. tylko ten kurs cos wysoki chyba o czyms nie wiemy, moze Islandia nie jest w pelnym skladzie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Hajs z Payu na drugi dzień przychodzi. Ale skoro mówisz, że nie wybrano sposobu płatności, to pewnie nie zapłacił.

Straszny syf ten PayU... normalny przelew by mi doszedł pewnie koło 17 to zanim z Payu zlecę wypłate do swojego banku to przyjdzie po weekendzie..

taki mam komunikat
&quot;Kupujący nie wybrał jeszcze sposobu dostawy i zapłaty&quot;
i kminie czy jakby zlecił ten przelew to dalej powinien taki wyskakiwac czy ze zaplacil z PayU

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Straszny syf ten PayU... normalny przelew by mi doszedł pewnie koło 17 to zanim z Payu zlecę wypłate do swojego banku to przyjdzie po weekendzie..

taki mam komunikat
&quot;Kupujący nie wybrał jeszcze sposobu dostawy i zapłaty&quot;
i kminie czy jakby zlecił ten przelew to dalej powinien taki wyskakiwac czy ze zaplacil z PayU
Nie zapłacił jeszcze.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
ja pierdole co Ci Polacy robia ida kontre 3 na 1 i jeszcze strata, mogli by spokojnie prowadzic, jak nie slupek to poprzeczka albo glupia strata amatorka poki co

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
witam po dłuższej przerwie na dzisiaj zagrałem dwa spotkania siatkówki Trentino+Olympiacos w STSach z hitem dnia na Trentino @2.1+1.83 olympiacos wyszło ako ponad 3 mecze typowo 50/50 ale moim zdaniem powinno wejsc. pozdro

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Białoruś Polska 15:10 do przerwy w ręczną, nie wiem czy śmiać sie czy płakać, ze po raz kolejny obstawiłem jakiś gowniany sport i po raz kolejny Polacy mnie przewiozą na 2 stówy, śmiech przez łzy
ogladam ten mecz i to jest jakis dramat, biegaja jak panienki, przestraszeni, gubia pilki w kontrach, zero pomyslu w ataku co chwile straty albo obijanie poprzeczki i slupkow. obrona slaba jakies pastuchy ich robia jak chca a nasz bramkarz to chyba muchy odgania zamiast bronic. nie wiedzialem ze polska pilka reczna to takie dno, trzeba to zaorać w pizdu a tego kirgicha wywalic bo poza darciem mordy to chyba zbyt wiele nie ma do zaoferowania, oni pewnie tej jego łamanej polszczyzny podczas przerw nie rozumieja, tylko slysza darcie mordy i sa przestraszeni. brawo Polacy przejebac z pasuchami w jakiejs wiejskiej chali, z taka gra to lepiej ze nie jedziemy na zadne mistrzostwa bo tylko wstyd, nowe pokolenie w przeciwienstwie do starego, ktore osiagnelo olbrzymie sukcesy jest całkowicie do bani

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
No to jak już szable połamane, to ja proponuję
+3,5 Polska
1.7
Bet365
Poland over 24,5
1.83
Bet365

Gorzej zagrać nie mogą, a obrona musi się wreszcie obudzić. Chyba przestraszyli się nazwiska Rutenki...tylko, że to nie ten z braci ????
e:
To zaczęli!

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Gorzej zagrać nie mogą, a obrona musi się wreszcie obudzić. Chyba przestraszyli się nazwiska Rutenki...tylko, że to nie ten z braci
Co to za gadanie? Sierhei straszyć to mógł jakieś pięć lat temu. Przecież nawet te dwa-trzy lata temu był cieniem w Barcie, więc nie ma nawet co go wspominać. Na razie przegrywamy sami ze sobą. Dzidziuś dwie, albo trzy setki, Daszek z jedną i przynajmniej dwie kontry w kretyński sposób zepsute. Pora ruszyć dupę i zagrać swoje. Może Kola dostanie szansę i zacznie karać Białorusinów zza dziewiątki. Oby.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom