opensparviere
Użytkownik
Jednak..Poniżej 53.5 w pierwszej kwarcie @1.94 chyba że linia zmanipulowana ????
Jednak..Poniżej 53.5 w pierwszej kwarcie @1.94 chyba że linia zmanipulowana ????
STS dodał mecz Washingtonu, ale jest nieaktywny. Fortuna pełen repertuarSTS jest rzeczywiście zajebisty. W ofercie na żywo dają mecz Millwaukee, który się zakończył, a nie dają Waszyngtonu. Co za buk. Muszą szybko się wziąść w garść, bo wszyscy po krótkiej przygodzie z nimi odejdą
zamykam z małym zyskiem, miało byc łatwiejProbuje lekko 2 single
Wizards +16,5ht @1.80
Over 111,5ht @1.83
3:1 58' i to by było tyle na dziśThe Strongest +2,5 gola 1,70
60minuta i 3-1. Ja pograłem over 3,5. THXThe Strongest +2,5 gola 1,70
Jeszcze taka propozycja ode mnie na koniec dnia , The Strongest mocne u siebie goli pakują co miło, kurs na hc mało atrakcyjny a rywal zawsze może coś dołożyć, myślę że te 3 gole są w stanie spokojnie dzisiaj ustrzelić :spokodfhgfh:
Zapuściłeś temat spania i wszyscy poszli ????+13.5 Czarodzieje i idziemy spać
Sady, sady... Ten mecz Wizards ma w plecy. A Atlanta chce pokazać w tym meczu, że się liczy+11.5 Wizards @2. Bez przesady..
łatwo ????+11.5 Wizards @2. Bez przesady..
A co sprawdzic? Na Mahindre w ruskich prawie 3, a na Ginebre 2.40Czy ktos moze ,może sprawdzić kursy na jutro na Filipiny(puchar PBA)
W bet365 mam:
Mahindra -2,55
Ginebra- 2,20
Nie czaje tych kursów.
Czyli jeszcze lepiej ????A co sprawdzic? Na Mahindre w ruskich prawie 3, a na Ginebre 2.40
To probuje w takim razie dziekiCzyli jeszcze lepiej ????
Dzięki,chodziło mi o kursy,bo według mnie Mahindra i Ginebra,to biorą.