Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pomyśleć , że Paire rok temu wygrał 3 challengery w hali i był w 5 finałach.
Cały ten rok to jakaś parodia w jego wykonaniu. Szkoda po ubiegłorocznych meczach z Robredo byłem dobrej myśli , że w tym roku będzie grać na swoim poziomie (top 25) i , że wreszcie ktoś tego świra poukładał.
Jeśli Elias przegra pierwszego seta z Ghemem, to trzeba grać jego win. Grał z nim dwa razy, dwukrotnie przegrywał pierwszego seta i wygrywał dwa kolejne, poza tym broni tytułu sprzed roku.
Ghem już dziad, w tym sezonie ma już nawet ujemny bilans na swojej cegle.
Robredo miał 5*-4 30-0, nie wygrał gema, w tb prowadził 3-1 i od tego momentu 5 punktów w plecy, miałem w dublu z handi -6,5 CSKA do przerwy i nie było momentu na kontrę...
edit: nigdy tego nie zapomnę...
Ktos mi powie dlaczego taki wysoki kurs na Stuttgart w meczu z Gladbach? Borussia nic nie gra, do tego zmeczona po LM i lidze, puchar to chyba nie bedzi edla nich priorytet...Stuttgart @ 7, na moje oko za wysoko.