slomiany400
Użytkownik
youtube działa, ale gmail i google dramat ????Pytanie nie z tej beczki działa wam google i youtube?
youtube działa, ale gmail i google dramat ????Pytanie nie z tej beczki działa wam google i youtube?
Co z tego że jest lepszym tenisistą, gość jest lepszy od większości, no znaczy ma umiejętności na Top10 z palcem... ale w głowie echo. Od takich spotkań daleko, choć fakt faktem że kurs na Benue kuszący.Obaj Żenua jest zdecydowanie lepszym tenisistą, więc on ma w mojej opinii większe szanse na zwycięstwo, co kompletnie rozmija się z kursami.
Niestety brakło dwóch różnych.Bytovia Bytów strzeli w drugiej połowie -> 2.37
Bytovia pierwsza 7 rzutów rożnych -> 2.30
No włąsnie google wogóle nie śmiga, Youtube tez mi nie dzialal a teraz chodziyoutube działa, ale gmail i google dramat ????
Thiem rodaka nie upokorzy, over 8.5 w 2s @ 1,72
Over 8.5 u Thiema @1.40
W drugim secie Thiem sie troche pomęczy pewnie
czlowiek to sie nie uczy na bledach skoro dursa potrafila ograc fenerbahce w pre a ruscy hoya graja to po kiego ? ;]widze ze roger jak poa bet to nie ma wuja haha ????
52-47 .... 57-64 ile to 5-17 ???? ?
e; za drobne kazan @ 4,10 bo to spora przesada graja u siebie sedziowie pomoga w 4q a i ciapakom nie bedzie tak troja siedziala.
kazan @ 4,10 przy 59-65
Kiedy niby ten pniok ograł Monteiro?Majchrzak ???? wygrać z Monteiro a wjebać z Linzerem ???? lubię chłopa ale tym meczem to dojebał ;D
coś mi się *****ało :grin:Kiedy niby ten pniok ograł Monteiro?
o tym samym pomyślałem ????Deja vu z Moskwy 2014.