Chyba lepiej się ująć tego nie dało.kazdy buk przyjmie cie z otwartymi ramionami
Za co mieli by Cię zlimitować ? Że grasz wysokie stawki ? Grubo grasz grubo przegrywasz a oni się cieszą. Pytanie czy jesteś amatorem czy profesjonalistą bo to zdanieSiema mam pytanie czy jakbym gral np. na bet365 bardzo niskie kursy live 1.1-1.2 plaska stawka 10k zl/euro mialoby to jakis sens czy wiekszosc bukow by mnie zlimitowalo
ew. jest jakis buk ktory by nie mial nic przeciwko i przy okazji nie okradl mnie (wplacajac 10k roznie moze byc?)
mam pytanie czy jakbym gral np. na bet365 bardzo niskie kursy live 1.1-1.2 plaska stawka 10k zl/euro/QUOTE]"
może oznaczać zarówno kompletnego amatora jak i profesjonalistę.
Na zlimitowanie ma wpływ kilka czynników m.in co obstawiasz jak Ty będziesz obstawiał europejskie najbardziej popularne ligi to nitk Cię w życiu nie zlimituje możesz sobie grać wygrywać i przegrywać do woli ale jak nagle zaczniesz obstawiać np pakistańskiego pinponga albo Wietnamską 12 lige to napewno przy takich stawkach zaczną Cię limitować.
1. Dam Ci fajną analogię do Twojego założenia. Nie lepiej jest grać 1 typ na rok za 120 000 zł? Łatwiej jest znaleźć 1 typ w ciągu roku niż 12 przez 12 miesięcy .przyklad kolegi up zeby zaczynac od 10zl do 1000zl jest nierealny chocby z perspektywy czasu moje zalozenie to jest grac 1 typ/miesiac i to naprawde mocno przeanalizowany taka perelke raz na miesiac mysle ze bez problemu mozna trafic
przy okazji podam wam przyklad
10k na najblizszy mecz juve z podporka kurs 1.10
niech ten mecz zweryfikuje moj plan
Szakal, daruj sobie te pogadanki. Po pierwsze, to nie odpowiedziales koledze na pytanie. Spytal sie czy go nie zlimituja przy graniu takimi stawkami, a nie prosil o rady na temat obstawiania. Ma juz gotowa strategie, ktora oczywiscie jest kiepska, tym bardziej jesli chce grac pilke nozna, ale to jego sprawa. Ty go zaczales uczyc nie wiadomo po co. http://forum.bukmacherskie.com/f98/jaki-macie-bilans-u-bukmacherow-85656.html#post3261238 - zanim zaczniesz kogos uczyc, to nie lepiej odrobic trzyletni minus? Szkoda, ze przed "podzialem" forum nie byles taki aktywny, ale nic dziwnego.. kompleksow mozna nabrac gdyby kazdy Twoje placze tenisowe albo inne perelki odkopywal. Nie pouczaj innych, skoro sam nie umiesz grac.1. Dam Ci fajną analogię do Twojego założenia. Nie lepiej jest grać 1 typ na rok za 120 000 zł? Łatwiej jest znaleźć 1 typ w ciągu roku niż 12 przez 12 miesięcy .
2. Uważasz, że próba jednego meczu jest wystarczająca by potwierdzić Twoje założenia?
Graj jak uważasz, nie mój w tym interes, być może uda Ci się osiągnąć założony finansowy sukces. Przemyśl to po prostu na chłodno i tyle, podejmij ryzyko, wyzwanie.
Pozdrawiam i powodzenia!
A ja na single i wysokie stawki bym polecil gielde Betfair, lepszy kursy niz u bukow ????graj w 365, takie kwoty na takie kursy i takie topowe ligi to nawet nie zrobia na nich zadnego wrazenia i cie nigdy nie zlimituja. dla nich to low stakes ????
i na takich jak ty to oni czekaja z otwartymi rekami.