Coś nie tak, bo ten buk płaci bardzo szybko. Być może jest nawet rekordzistą, bo kiedyś wypłatę dostałem tuż po jej zażądaniu. Nigdy nie czekałem dłużej niż 2,5 godziny.co do wypłat skrill czekam juz ponad 6 dni a kiedyś byla do godziny ....
A jakim sposobem ostatnio wpłacałeś że nie możesz zrobić wypłaty na moneybookers. Spróbuj wypłatę na konto bankowe.PoPiJava wcześniej to ja z nimi żadnych problemów nie miałem o wypłatach pisałem- tylko teraz mam takie dziwne sprawy
Marcin-Odra wkleję ci z nimi moja korespondencje meilowa... bo ja już nie mogę żeby być tak nieogarniętym - a po części coś chcą mi udowodnić ze to ja mam problem po prostu mnie to śmieszy żałosne jest ze najpierw maja problemy blokują moje meile twierdząc ze mogę zlecać wypłatę jak cały czas wyskakuje mi to samo- pisze im to... bardzo szybko teraz odpisują twierdząc ze wszystko jest ok z ironia ze mam sie udać do mojego konta i zlecić wypłatę zlecić...a tam skontaktuj sie z nasza obsługa-paranoja
oddsring = leonbetsCzy orientuje się ktoś czy ta firma jest do znalezienia w jakiejkolwiek wyszukiwarce surebetów ?
a to dziwne, bo ja mam leonbets w tej :]en.surebet.com
a to dziwne, bo ja mam leonbets w tej :]
ja też nie mam tego na en.surebet.com ;/ a szkoda bo to moja ulubiona strona. rozważałą nawet ustawienie jej jako strony startowej w operze
myślałem że nie mam bo nie jestem zarejestrowany tam ale zarejestrowałem sie i dalej nie ma... podejrzana sprawa... ????
Już nie byłem sam pewien, chłopie OddsRings = LeonBets, tak jak napisał Obserwator_M, sam sprawdzałem, na dowód mogę wkleić screen, ze strony surebet.com. Na oddsportalu jest normalnie do wyboru oddsrings.ja też nie mam tego na en.surebet.com ;/ a szkoda bo to moja ulubiona strona. rozważałą nawet ustawienie jej jako strony startowej w operze
myślałem że nie mam bo nie jestem zarejestrowany tam ale zarejestrowałem sie i dalej nie ma... podejrzana sprawa... ????
na oddsportal sie zgodze ale na en.surebet.com zabij mnie ale tego nie mam sprawdzałem od wczoraj 8 razy ????Już nie byłem sam pewien, chłopie OddsRings = LeonBets, tak jak napisał Obserwator_M, sam sprawdzałem, na dowód mogę wkleić screen, ze strony surebet.com. Na oddsportalu jest normalnie do wyboru oddsrings.