>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Po Mistrzostwo:)

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Atletico MG - Ponte Preta @ 1.40

Stawka 30zl

Innego zwyciestwa niz wygrana tutaj nie widze poniewaz oba zespoly dzieli wrecz przepasc i mam nadzieje, ze przelozy sie to na ich gre i trzy punkty dla Atletico MG

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Nautico - Figueirense @ 1.80
⚽ Santos - Bahia @1.40

ako 2.52
stawka 10zl

Gospodarze są tutaj faworytami i jeżeli nie dojdzie to żadnej niespodzianki pewnie powinni wygrac te mecze. A jak dobrze wiadomo w lidze brazylijskiej ogromne znaczenie ma wlasny obiekt. Liczę, że zarówno Santos jak i Nautico to wykorzystają ????

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
# 11

CSKA Moscow (Rus) - AIK Stockholm (Swe) @1.30

Stawka 25zl

Atut wlasnego obiektu, zdecydowanie bardziej doswiadczony zespol rosyjski. Zgadza sie co dopiero rusza liga rosyjska jednak nie chce mi sie wierzyc, żeby CSKA mialo tutaj wieksze problemy w odniesniu tutaj zwyciestwa. Mają zdecydowanie lepszych zawodnikow, ktorzy sa w stanie sami rostrzygnac o losach tego spotkania.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
# 12

???? Shvedova - Vinci @ 1.53
???? Jankovic - Arruabarrena-Vecino @ 1.19

AKO 1.82
Stawka 30zl

Vinci duzo lepiej sobie radzi sobie na betonie od swojej rywalki. Duzo lepiej sobie radzi co pokazala w Dallas gdzie to pewnie wygrala caly turniej nie tracac seta. Jankovic zdecydowanie lepsza o prawie sto miejsc wyzej w rankingu tylko pokazuje kto tutaj jest faworytem.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

???? Haider-Maurer - Giannessi @ 1.60
Stawka 20zl

Haider-Maurer w zdecydowanie lepszej formie. Duzo lepszy bilans gier na cegle w tym sezonie oraz lepsze osiagnięcia. Jest w dodatku bardziej doswiadczonym zawodnikiem. Giannessi w ostatnim czasie nic nie pokazuje. Jego atuty tutaj to granie u siebie i ze jest zawodnikiem leworecznym jednak nie chce mi się wierzyć, żeby doprowadziły jego do zwycięstwa gdyż już w pierwszej rundzie mial spore problemy. Haider-Maurer gra tutaj z meczu na mecz coraz lepiej i spodziewam się, że potwierdzi swoja klase w tym spotkaniu.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

???? Capdeville - Sousa @ 1.55
Stawka 30zl

Równiez tutaj jeden faworyt jest tylko jeden jest im Souza. Idzie tutaj jak burza gdzie to bardzo pewnie pokonał Minara oraz Lammera, którzy nie mieli nic do powiedzenia. Pchnie się cały czas w górę w rankingu w przeciwieństwie do swojego dzisiejszego rywala. Ma zdecydowanie lepszy bilans gier na mączce niż Capdeville. Który zresztą w ostatnim czasie ma bardzo duże problemy z wygraniem swojego meczu. Tutaj radzi sobie całkiem dobrze gdzie to wygrał dwa mecze osobiście nie spodziewałem się, że ta sztuka mu tutaj sie uda. Tym bardziej, że ograł Schorela oraz Roberta. Jednak tutaj musi wygraćSousa i mam nadzieję, że tak się stanie.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
SC Austria Lustenau - FC Lustenau​
Innego wyniku niż wygrana gospodarzy tutaj nie wchodzi w rachubę. Zdecydowanie lepiej prezentują się od swoich rywali. W tym sezonie zaledwie raz stracili punkty z wiceliderem gdzie to zremisowali 2-2. Są obecnie głownymi kandytami do awansu i liczę, że podczas tego spotkania tylko to potwierdzą. Są najskutecznieszym zespołem a w dodattku tracą najmniej bramek. Potencjał jest w nich duży i powinni tutaj sięgnać po wygraną. FC Lustenau radzą sobie lepiej niż to miało miejsce w poprzednim sezonie nie daję tutaj im żadnych szans na wygraną ponieważ są dużo słabszym zespołem od swoich rywali. Chociaż nie wiem dlaczego kursy na gospodarzy idą w górę.

Wisla Krakow - Polonia Warszawa​

Jeden z hitów tej kolejki. Faworytem są tutaj gospodarze i grając nawet bez Meliksona powinni zanotować zwycięstwo. Doświadczenie przemawia tutaj za nimi mam nadzieję, że w defensywie zaprezentują się z dobrej strony ponieważ jak narazie ten element słabo wygląda. W ofensywie dobrze sobie radzi Genkov, który wliczając mecze w Pucharze Polski ma cztery trafienia w tym sezonie. Polonia jeszcze poważniejsze braki brak Przyrowskiego tylko to pokazuje. A także zabraknie jeszcze Miłosza Przybeckiego, Avirama Baruchyana i Siergieja Golatkina. Zawiroń wobec tego zespołu było sporo przed sezonem więc na pewno dobrze tam się nie dzieje. Biała Gwiazda gra u siebie i powinna ten mecz wygrać.

Austria Lustenau - FC Lustenau @1.50
Stawka 25zl

Wisla Krakow - Polonia Warszawa @ 1.80
Stawka 12zl

viejsky 7

viejsky

Użytkownik
Czesc. Przepraszam za wtracenie ale co do Wilsly bym sie nie zgodzil. Pomijajac PP to u progu sezonu (moim zdaniem) Polonisci lepiej sie prezentuja niz krakowiacy. Wisla nie przegrala jeszcze ale musi zastanawiac skromne zwyciestwo u siebie nad Belchatowem i &quot;ledwie&quot; remis w Bielsku-Bialej. Z moich obserwacji snuje wniosek, ze Polonisci bardziej koncentruja sie na meczach wyjazdowych. Sa &quot;pewni siebie&quot; na wlasnej murawie choc to im wychodzi na zle. Wygrana w Gdansku 3-1 musi sklonic NAS do przemyslenia obstawienia czystej 1 w tym meczu. Pokusilbym sie o remis tu, choc boje sie troche zaryzykowac ;)
Aczkolwiek powodzenia zycze!!!

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
Czesc. Przepraszam za wtracenie ale co do Wilsly bym sie nie zgodzil. Pomijajac PP to u progu sezonu (moim zdaniem) Polonisci lepiej sie prezentuja niz krakowiacy. Wisla nie przegrala jeszcze ale musi zastanawiac skromne zwyciestwo u siebie nad Belchatowem i &quot;ledwie&quot; remis w Bielsku-Bialej. Z moich obserwacji snuje wniosek, ze Polonisci bardziej koncentruja sie na meczach wyjazdowych. Sa &quot;pewni siebie&quot; na wlasnej murawie choc to im wychodzi na zle. Wygrana w Gdansku 3-1 musi sklonic NAS do przemyslenia obstawienia czystej 1 w tym meczu. Pokusilbym sie o remis tu, choc boje sie troche zaryzykowac ;)
Aczkolwiek powodzenia zycze!!!

Po pierwsze dzieki kolego za wpis. Wracajac do meczu to jednak okazal sie Twoj typ dobry i gratulacje ???? jednak WIsla myslac o zdobyciu Mistrzostwa powinna takie mecze wygrywac. W bardzo glupi sposob stracili bramki a z taka gra nie zajmuja miejsc w TOP 3 co dla nich bedzie ogrmna porazka ...

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
# 2

???? James Duckworth - Andreas Haider-Maurer 1.38
???? Yannick Mertens - Jerzy Janowicz @ 1.22

AKO 1.68
Stawka 12zl

Stawiam tutaj na faworytów, są zdecydowanie lepszymi zawodnikani od swoich rywali. Osigali w ostatnim czasie lepsze wyniki i nie powinni tutaj zawiesc ????

Do góry Bottom