>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Po Mistrzostwo:)

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

Shanghai Masters - snooker

Higgins J. - Jones J. @ 1.70

Stawka 10.5zl

Szerze mowiac nie wiem dlaczego na kurs poszedl na Higginsa. Jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem jeżeli zagra na swoim poziomie to ten mecz powinnen zakonczyc wynkiem max 5-3.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

???? Grzegorz Panfil - Victor Hanescu @ 1.12
⚽ Manchester United - Galatasaray @ 1.32
⚽ Barcelona - Spartak Moskva @1.10

AKO 1.62
Stawka 13zl

Stawiam na faworytów każdy inny wynik niż ich wygrana przynajmniej dla mnie będzie tutaj sporą niespodziankę a trudno mi uwierzyć, że takowa się mogła tutaj wydarzyć.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Braga - CFR Cluj @ 1.50
⚽ Shakhtar - Nordsjaelland @ 1.25

AKO 1.87
Stawka 12zl

Braga zawsze była mocna u siebie i z pewnością teraz będą chcieli znowu pokazać się z dobrej strony. Mają spore szanse na awans do kolejnej rundy Ligi Mistrzów jednak warunek w takich meczach muszą gromadzić komplet punktów. W poprzedniej rundzie elimnacji pokonali Udinese więc jestem dobrej myśli tym bardziej, że zagrali tam dwa dobre spotkanie. Shakhtar jest zdecydowanym faworytem tego meczu i grając u siebie powinnien pokazać się z dobrej strony. Na pewno nie będą chcieli powtózyć losy Dynama z wczorajszego meczu.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

Higgins J. - Day R. @ 1.55
Williams M. - Walden R. @ 1.45

AKO 2.24
Stawka 10zl

Zarówno Williams jak i Higgins w pierwszej rundzie zaprezentrowali się z bardzo dobrej strony gdzie to nie dali większych szans dla swoich rywali. Tutaj też są zdecydowanymi faworytami. Są o klasę lepsi jedynie będzie bardzo dużo zależało od ich zaangażowania jeżeli zagrają chociażby na takim samym poziomie co w pierwszej rundzie powinni bardzo pewnie sięgnąć tutaj po wygraną a jestem przekonany, że zarówno jednego jak i drugiego stać na to. Umieją wykorzystać najmniejsze błędy swoich rywali. Zarówno Walden jak i Day momentami grali dobrze w pierwszej rundzie jednak z taką grą jak tam tutaj nie mają czego szukać. Stawiam tutaj maksymalnie na wygranie przez nich trzech frejmów.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Braga - CFR Cluj @ 1.50 ⛔
⚽ Shakhtar - Nordsjaelland @ 1.25 ✅

AKO 1.87
Stawka 12zl
[/i]
Ostatnio dobrze szło aż do meczu Bragi. Byli tutaj zdecydowanym faworytem i nie umieli wykorzystać własnego boiska gdzie to zawsze prezentowali sie bardzo dobrze...

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

:hokej: Sibir Novosibirsk - Vityaz Chekhov @ 1.70

Stawka 50zl

Innego wyniku niż wygrana gospodarzy tutaj nie przewiduję. Spisuja się zdecydowanie lepiej niż w poprzednim seoznie jak narazie ich bilans 4-2. Z taką grą mogą walczyc o czołowe pozycje. Wracają po trzech wyjazdach na własne lodowisku i będa chcieli z pewnością znowu pokazać się z jak najlepszej strony a jest to bardzo realne. Grają bardzo skutecznie już w meczach z Torpedo N. Novgorod oraz Spartakiem wbili dla rywali po pięc bramek a do tego grają opowiedzialnie w defenswie jedynie mecz z Lok Yaroslavl im nie wyszedł. Ekipa Vitiaz Chehov znowu będzie tutaj walczyłą o ostatnie pozycje w lidze z taką gra jaką obecnie prezentują jest to bardzo mozliwe. W spotkaniac z Slovan Bratislava i Lev Praha nie strzelali nawet bramki a przecież grali na własnym lodowisku... W ostatnim meczu dosyć sensacyjnie urwali punkty dla CSKA przegrywając dopiero po karnych jednak nie spodziewam się, zeby ta sztuka udała im się w tym pojedynku.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Lyon - Sparta Praga @ 1.50
⚽ Ath. Bilbao - Shmona @ 1.22

AKO 1.83
Stawka 60zl

Nie ma co tutaj duzo mówić zarówno Lyon jak i Ath. Bilbao jest zdecydowanie mocniejszą drużyną w tej parze i powinni tutaj spokojnie zapisac trzy punkty na swoim koncie. Lyon co roku grał w Lidze Mistrzów mają ogromne doświadczenie. Mają w składzie również zdecydowanie bardziej doświadczonych zawodników jak Lopez czy Gomis. Szerze mówiac nazwa drużyny Shmona mi kompletnie nic nie mowi. A patrząc, że Ath. Bilbao gra u siebie to powinni bardzo pewnie sięgnąc po wygraną. W poprzednim sezonie grając na własnym obiekcie pokonywali czołowe drużyny Europy. Tak więc każdy inny wynik niż wygrana tych zespołów będzie dla mnie sporą niespodzianką.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
spróbuje małej taśmy zobaczymy co na przyniesie ????

???? Youzhny - Ram @ 1.13
???? Monfils - Mahut @ 1.50
???? Janowicz - Smirnov @ 1.13
:hokej: Skalica - Słowacja U20 @ 1.15

AKO 2.20
Stawka 20zl

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

Higgins J. (Sco) - Carter A. (Eng) @ 1.65

stawka 25zl

Obaj zaprezentowali się w drugiej rundzie. Chociaz na pewno Ali sprawił niespodziankę gdzie to pokonał Maguire i to bardzo szybko. A przecież nie był tam faworytem. Jednak mam nadzieję, że John pokaże znowu swoją klasę i sięgnie tutaj po wygraną a jestem przekonany, że stać go na wygraną. Jeżeli obaj zagraja na takim poziomie co w poprzednim meczu to zapowiada się ciekawe spotkanie.

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik

⚽ Lyon - Sparta Praga @ 1.50 ✅
⚽ Ath. Bilbao - Shmona @ 1.22 ⛔

AKO 1.83
Stawka 60zl

ach szkoda gadac o Baskach przeważać przez całe spotkanie a nie wygrać spotkania z tak slabym zespołem. Przez całe spotkanie oddali ponad dwadzieścia strzałow i zaledwie jedna bramka ...

Do góry Bottom