Dziś znalazłem ze na innym forum koles dostał swoja wpłate, loguje sie do kasna patrze, a tam moja wypłata została cofnięta.....
Z twojej strony było wszystko OK? I jeszcze jedno... miałeś Approved i później ci cofnęli?
Wszytsko było Ok, robiłe co kazali, miałem approver 14 grudnia i dzis mi cofneli. A czemu?Dziś znalazłem ze na innym forum koles dostał swoja wpłate, loguje sie do kasna patrze, a tam moja wypłata została cofnięta.....
Z twojej strony było wszystko OK? I jeszcze jedno... miałeś Approved i później ci cofnęli?
Dzwonili do Ciebie?Zapomnialem wam napisac wczesniej, ze ja po 13 dniach od zlecenia wyplaty dostalem wreszcie od nich kase.
U mnie nie bylo zadnych problemow z dokumentmi, od razu wszystkie zaakceptowali. Troche to trwalo ale kase dostalem.
pozdrawiam
Nie, nikt do mnie nie dzwonil.Dzwonili do Ciebie?
nie martw się o to, depo na pewno nikomu nie zabiorą, a co do warunków, jesli jest tak jak piszecie to kręcą.Troszkę grosza zgarnęli od ludzi z depo i teraz dodali w regulaminie zapis o tych krajach, bo wcześniej nie było tego w regulaminie:?
I co zrobiłes? Zrezygnowałes? Nie wypłacicli Ci nic?Miałem podobne problemy w jednym z kasyn tej sieci, parę tygodni temu.
Podczas rozmów z live chatem zostałem zapewniony iż muszę zrobić depozyt i dokonać jego jednokrotnego obrotu, po czym możliwa będzie wypłata środków. W trakcie robienia depozytu dostałem wiadomość iż Polacy wykluczeni są z promocji - więc wątpię ażeby ktoś wypłacił stamtąd środki.
Ja mam to samo. Proponuje pozbierać wszystkie nicki i wysłać wiadomość do TOPGAME. Mam instalkę z której się rejestrowałem, nie ma mowy o wykluczeniu Polaków.Własnie wrócili mi depozyt i zablokowali konto. I tak napisze do topgame. Nie beada oszukiwac ludzi.
Ja pisze do nich maila, i opowiadam cała histroie ze szczególami. Ty tez napisz marco, moze to cos da.Ja mam to samo. Proponuje pozbierać wszystkie nicki i wysłać wiadomość do TOPGAME. Mam instalkę z której się rejestrowałem, nie ma mowy o wykluczeniu Polaków.
Dear pokkero,
Thank you for your email
I have forwarded your complaint to the corresponding party.
Best wishes
Dave Stoller
Sales Manager
Topgame Technologies S.A.
Via Espana 112
Panama City, Panama
Office +1 770 2611 410
Cell +506 8911 6230