Zarejestrowałem się tylko po to, żeby wyjaśnić pewną rzecz.
Po pierwsze - system jest całkiem ok, gratuluję, ja robię to podobnie,tyle że przy wyższych stawkach ubezpieczam "0". Nie wiem czemu akurat tą liczbę ale jak wszyscy wiemy 0 to magiczna cyfra w ruletce
W ciągu 4 godzin grania i obstawiania żetonami wartości 0,1 euro wygrałem 464 euro na czysto!!!!
Jeżeli mam serię kasujących liczb gram do kwoty wyjściowej i resetuję stół. To działa.
MadAngel - w Twoich wyliczeniach jest nieścisłość. Mianowicie: owszem, dzielenie stołu na 9 obszarów może ma sens ale prawda wygląda następująco:
16 liczb daje nam 2 żetony do przodu
16 liczb daje nam 1 żeton do tyłu
4 liczby dają nam 4 żetony do tyłu
0 daje również do tyłu, ale nie liczę tego, bo przy progresji ubezpieczam je.
Załóżmy, że liczby padają z matematyczną prawidłowością to daje nam:
16*0,2 - 16*0,1 - 4*0,4 - 0,4 = 3,2 - 1,6 - 1,6 - 0,4 = 32 - 33 = -0,4
To daje nam stratę pojedynczego zakładu a więc 48,6% szans na wygraną podobnie jak w przypadku np czarne - czerwone, tyle że nie musimy obawiać się progresji 17 krotnej.
w przypadku progresji z 0,1 do 0,3 da nam to -1,2
w przypadku kolejnej progresji do 1 (stawkę 0,9 odpuszczam, za dużo klikania żetonami po stole) stawiam dodatkowo 0,2 na "0"
16 * 1,8 - 16 * 1,2 - 4* 4,2 + 7,6 = 28,8 - 19,2 - 16,8 + 7,6 = 0,4 (zysk!!!)
wiem, wiem, te wyliczenia są czysto matematyczne ale w praktyce to naprawdę działa. Należy pamiętać, że progresję stosujemy dopiero po 2 całkowitych przegranych pod rząd (inaczej musimy mieć duży kapitał początkowy) a po powrocie do stawki sprzed przegranej schodzimy do żetonu podstawowego czyli 0,1 euro.