>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyróżnione posty

• Zamknięty
Mistrzostwa Świata 2021 (17.04-3.05.2021)
Doceniam wypowiedzi kolegów powyżej, ale nie podzielam ich opini i radości, nawet jeśli widzę jasne strony tego rozstrzygnięcia. z innego już powodu. Otóż według mnie wcale nie wygrał najlepszy gracz turnieju, ani tego, ani poprzedniego. Wygrał gracz najinteligentniejszy. Mam nadzieję, że oponenci Selby'ego pójdą po rozum do głowy i zaczną więcej myśleć przy stole nie tylko o pojedynczych, nawet z pewnym wyprzedzeniem, zagraniach, ale o strategii, którą należy przyjąć wobec konkretnego...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Finał Selby - Murphy Typ: Selby to win @ 1,5 Fortuna No i doszliśmy do fazy finału, gdzie o ile obecność Selby’iego raczej nie dziwi, to wjechanie do finału Murphy’iego to spora sensacja jak dla mnie, bo gościu przez cały sezon nie istniał. Nie od dziś jednak wiadomo, że w snokerze czasem mega drobne detale wpływają na to, że gra danego zawodnika obraca się o 180 stopni i tak się stało w jego przypadku. Obaj Panowie pokonali zacny zestaw rywali w drodze do finału. Selby odprawił kolejno...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Dawno mnie tu nie było, ale myślę, że półfinał to odpowiedni moment żeby coś napisać. Różnica kursów w meczu Binghama z Selbym to jakaś kpina, ale nie dla graczy, bo my musimy to wykorzystać. Być może buki sugerują się tym, że Stuart jest kwalifikantem, no ale tak naprawdę to jest nim tylko z nazwy, bo umiejętności ma spokojnie na top 10. Pomimo tego, że miał ostatnio słabszy okres i wypadł z 16, to jednak w turnieju głównym udowodnił już, że jest naprawdę mocny. Pokonał Dinga w deciderze...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Stuart Bingham vs. Jamie Jones Stuart Bingham zwycięzca meczu i najwięcej breaków 100+ @ 1.91 Unibet ✅ Stuart Bingham zwycięzca meczu i najwyższy match break @ 1.80 Unibet ❌ szkoda, bo była szansa na grubo ponad 130, ale próbował zrobić niemożliwego maxa... Stuart Bingham handi -3.5 @ 2.05 Unibet ✅ Zestawienie dwóch różnych światów przede wszystkim pod względem poziomu gry, osiągnięć oraz stylu. Z jednej strony będziemy mieli Walijczyka, który złapał ostatnio bardzo dobrą jak na...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
  • Zamknięty
Ronnie O'Sullivan VS Anthony McGill (stan meczu 4-4) Liczba frame-ów: Powyżej (22.5) @ 1.90 12-13 świetny mecz! Liczba frame-ów: Powyżej (23.5) @ 2.90 Handicap: Anthony McGill (+3.5) @ 1.70 Handicap: Anthony McGill (+2.5) @ 2.15 STS Pierwsza sesja pokazał właściwie to czego można się było spodziewać. McGill nie pęka przed wielkim Ronniem, nie ma kompleksu rakiety a przede wszystkim jest w bardzo dobrej formie. Nie zrobiło na mim wrażenia ani szybkie prowadzenie faworyta 4-1, czy dwie...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Lisowski wczoraj pokazał klasę bo mecz był na styku i w pewnym momencie wymknął mu się z rąk, ale zbudził się " za pięć dwunasta" i wygrał. Dinguś natomiast. Co można powiedzieć o Dingusiu. Do 7-5 grał bardzo dobrze, a później praktycznie każdą kluczową bile pudłował i większość wymian taktycznych przegrał. Martwiącym obrazem dla jego zwolenników mogło być to, że po 18 frejmie kiedy Ding wbił na 9-9 było widać zupełnie dwie odmienne wole o zawodników. Bingham wręcz napierał swoją postawą...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Dzień dobry wszystkim :), dawno mnie nie było na forum, gartuluję trafionych typów w eliminacjach kolegom. Wielka snookerowa uczta zaraz się zacznie. Przed początkiem turnieju proponuję wziąć w obroty overy setek w niektórych meczach. Często na MŚ mamy relatywnie łatwe kieszenie, które potrafią sporo wybaczyć, do tego kwalifikanci w bardzo wysokiej formie (sporo wbijali wysokich breaków). O to moje propozycje: Ding - Bingham : over 2,5 centuries @1.57 W pierwszych 5 partiach padły 3 setki...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Tak sobie wielokrotnie myślałem już o tym aspekcie, że ktoś gra ponad swoją średnia formę czy poniżej w danym momencie i akurat w snookerze jest to temat rzeka. Ileż to już było zawodników i meczy, gdzie jeden gość grał jak z nut, a na drugi dzień była totalna katastrofa. Snooker jest sportem, gdzie jak w mało którym sukces danego zawodnika jest w ogromnym % zależny tylko od niego. Bo nie oszukujmy się, kiedy dany zawodnik jest przy stole wszystko zależy tylko od niego. Rywal nie ma...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
  • Zamknięty
W 2019 r. z rozgrywek wewnątrz chińskich, zgodnie z umowa między Chinami i WPBSA, awansowało do Main Tour i dostało profesjonalny paszport dwóch graczy: Chang Bingyu i Bai Langning. Obaj mieli pierwszy sezon trudny i zakończyli go po Gibraltar Open 2020 w związku z panem Covidem. Bingyu zaliczył 6 zwycięstw w swoim pierwszym, niepełnym sezonie, a Langning tylko 2. Dzisiaj obaj maja 18 lat, a obserwujący na bieżąco snookera poznali już Bingyu, który wrócił do gry w tym sezonie jesienią...
Odp
167
Wyświetlenia
28593
Wyróżniony post
Do góry Bottom