>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

I isaacofuluru:
E energy, Dokładnie. Ja uważam, że Zorya/Uni Craiova i słabszy z pary Partizan - Larnaca są do przejścia, Koeln i Slavia do powalczenia
E energy:
dość szczęśliwy podział przed losowaniem dla Rakowa. Uniknięcie zdecydowanie najmocniejszych zespołów Villarreal i West Ham. Najmocniejsza kadrowo Kolonia to ogony Bundesligi. Slavia raczej wcale nie mocniejsza niż w zeszłym roku . .
I isaacofuluru:
Ori1995 Ori1995, Byli inni trenerzy.
Ori1995 Ori1995:
I wtedy ta sama sytuacja była co masówki na gole szły :/
Ori1995 Ori1995:
Wszędzie typy na gole, a pamiętam jak zagrałem ostatnio ich mecz to 0-0 było
E energy:
w ten mecz ludzie polecą w over
Ori1995 Ori1995:
A mi znów chodzi po głowie mecz PSV monaco
E energy:
365 ma na awans 1,25
E energy:
konkretnie zbite kursy na awans Pilzna, moje 1,57 złapane wcześniej wygląda dobrze
I isaacofuluru:
Moim zdaniem Ferencvaros jest wyraźnie mocniejszy od Lecha i Zurichu plus nie pójdzie na wymianę ciosów. Nie będzie wygodnym rywalem.
I isaacofuluru:
paga paga, Ja dodałem analizę tego meczu w typach dnia. Możesz rzucić okiem.
E energy:
Kadrowo raczej na pewno na korzyść Węgrów
E energy:
paga paga, zerkałem na Karabach z Zurichem, prowadzili grę, wyglądało to dobrze, więc nie zdziwię się, jeśli ludzie pójdą w kierunku Azerów. Skusił mnie kurs na awans Węgrów, 1.8 to w moim odczuciu value. Zobaczymy jak będzie, z mojej strony stawka niezbyt wysoka, warta ryzyka.
paga paga:
Wy gadacie serio z tym Ferencvarosem?
E energy:
HJK prędzej, tak na szybko myśląc
I isaacofuluru:
Pomiędzy nimi jest Brondby, coś czuję, że wyrzucą Bazyleę
I isaacofuluru:
Z gatunku 50/50 grałbym: HJK Helsinki, Ferencvaros, Zrinjski
E energy:
I isaacofuluru, resztę będę analizował później
E energy:
I isaacofuluru, to niskie stawki, bo w kierunku Slovana bym nie pomyślał, by iść
I isaacofuluru:
To tak podsumowując, z dogów widzę szanse na awans: Riga FC, Neftci Baku, Lillestrom, Panathinaikos, Slovan Bratysława
I isaacofuluru:
Też by się to nadawało do gry.
I isaacofuluru:
No i oczywiście awans Slovana Bratysława z Olympiakosem wygląda ciekawie.
I isaacofuluru:
Trzeba trzymać kciuki, żeby Raków dobrze trafił. Bo to szansa na fajne punkty do rankingu. No i jeżeli zdobyliby mistrza w tym roku, to fajnie żeby sobie jako taki współczynnik zbudowali. Coby chociaż w 1 rundzie uniknąć Qarabagu ;)
Tokarro Tokarro:
Wybaczcie zboczenie z tematu kwalifikacji, ale chciałbym was zaprosić do wzięcia udziału w forumowej lidze Fantasy Premier League. https://forum.bukmacherskie.com/threads/fantasy-premier-league-2022-23.165804/
E energy:
I isaacofuluru, ale LM za chwilę
I isaacofuluru:
E energy, O 14:00
E energy:
Za chwilę losowania UEFA, trzeba powoli odpalać sprzęt
I isaacofuluru:
E energy, Apollon w ostatnich latach dawał ciała w pucharach. 0:5 z Lechem. Rok temu gładka porażka z Żiliną (1:3 u siebie). Piłka nożna zaskakuje, ale jeżeli Maccabi ograło 4:0 Olympiakos na wyjeździe, to nie powinna mieć problemu z Apollonem,
E energy:
1.8 na Węgrów nie mogłem przejść obojętnie. Bardziej obawiam się o Haife, choć zerkałem na ich pierwszy mecz u siebie z Grekami i wyglądali dobrze. Cyprysy zagadka, wiele klubów z tej ligi na podobnym poziomie. 1.52 gdyby zeszedł poniżej, bym nie tykał
I isaacofuluru:
Neftci ma ciekawych obcokrajowców w składzie. Ma swoje piekiełko Azerskie, w którym się niejedni już usmażyli. No i trener - Laurentiu Reghecampf. Nie wiem, czy pamiętacie, ale jak Steaua miała swoje 5 minut w pucharach (2012/13 i 2013/14) to właśnie on ich prowadził. Oni wychodzili wysokim pressingiem na Chelsea, na Stamford Bridge. Neftci rozjechało u siebie mocny kadrowo Aris Limassol. O tym, że Rapid Wiedeń jest mierny, to widzieliśmy w meczach z Lechią. Neftci stać na awans.
I isaacofuluru:
A Riga robi transfery za miliony i jak na razie bezbłędna. Nie wiem czemu buki tak faworyzują przeciętniaka z Portugalii. Riga to niezła ekipa. Na pewno ją stać na awans.
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, No tak. Gil Vicente to pucharowicz z przypadku. W Portugalii poza wielką czwórką nikt nigdy nie zaistniał w pucharach.
E energy:
I isaacofuluru, myślimy podobnie
I isaacofuluru:
E energy, Właśnie przed chwilą dodałem analizę na ten mecz w typach dnia. Rzuć okiem.
E energy:
I isaacofuluru, a co sądzisz o Ferencvaros, zerkał na Karabach z Zurichem, prowadzili grę, wyglądało to dobrze. Choć ten kurs na Węgrów skusił
I isaacofuluru:
Panathinaikos - Slavia. Tutaj też może być ciekawie. Slavia z roku na rok się wyprzedaje. Rok temu przecież przegrali z Legią, a teraz znowu posprzedawali graczy. Panathinaikos niezły kadrowo, ma ambicje, żeby znowu się pokazać w Europie. Rewanż u siebie w greckim piekiełku.
I isaacofuluru:
To już nie są leszcze Stefan. To nie będą półamatorzy z Kosowa, tylko mocna, poukładana ekipa z Norwegii.
I isaacofuluru:
Lillestrom może wyrzucić Antwerpię. Wicelider ligi norweskiej, idą jak burza przez puchary. Antwerpia chyba sobie rozbiła szatnie kominami płacowymi i ściągnięciem kilku gwiazd. Z Dritą grali piach. Lillestrom jak najbardziej mógłby ich wyrzucić.
E energy:
I isaacofuluru, wiem tego się spodziewam
I isaacofuluru:
Mieli problemy z technicznie grającą ekipą z południa pokroju Larnaki. A gdzie Larnaka, a gdzie Benfica.
I isaacofuluru:
E energy, Ale Midtjylland piłkarsko taki sobie. 2 remisy z Larnaką to nie jest chluba. Benfica ich piłkarsko zje.
E energy:
Myślę że Rangers weźmie ten dwumecz. Trzeba było okroić całą ofertę bo nie lubię grać więcej niż 2 mecze w Ako
I isaacofuluru:
Najlepsze dogi do awansu w pucharach, to moim zdaniem Riga FC i Neftci Baku
E energy:
@gubernator_nh, mitlandy to ciekawa ekipa wybiegania , zerkałem na żywo z larnaką, kurs na Portugalczyków jest zaniżony, choć co mnie skłoniło, to wyniki sparingów Benfiki
E energy:
Kursy z STS bo na uni mam limity
E energy:
A drugi kupon na awanse; Haifa+Ferencvaros ako 2.74 za 400zł wyszło w miarę fajnie. Nie mogłem przejść obojętnie obok kursu na Węgrów 1.8
E energy:
Pilzno+Benfica 1.81 to poszło 4cyfrowo, choć zgodzę się, że ten kurs na awans Portugalczyków jest ciut zaniżony. Kurs na awans Pilzna zleciał, ja grałem po 1.57
E energy:
Ja mam pograne póki co awanse tylko na LM
E energy:
Owszem, Raków jest w jakimś tam gazie, a 4 lata w pucharach to dużo
I isaacofuluru:
E energy, Chyba nie. Musiałbyś załadować na jakąś pokazywarkę zdjęć i dopiero wrzucić link.
E energy:
Da się tu screeny wysyłać?
I isaacofuluru:
Więc to nie będzie tak, że Spartak zje Raków jakimś pucharowym doświadczeniem, a Raków wyjdzie z jakimś respektem. Prędzej będzie dokładnie odwrotnie.
I isaacofuluru:
Moim zdaniem ten atut będzie po stronie Rakowa, bo w zeszłym roku powalczyli z Rubinem Kazań, Gentem. W tym roku z Astaną. Mają doświadczenie z 3 ekipami o wyższym poziomie, niż Spartak. 2 z nich wyeliminowali.
I isaacofuluru:
E energy, Nie zachęcam, ani nie zniechęcam, by grać na Raków. Chodzi mi tylko o to, że to "ogranie w pucharach" Spartaka Trnava, to mit.
I isaacofuluru:
W aktualnej kadrze Spartaka jest tylko 2 zawodników, którzy byli w jego kadrze w sezonie 2018/19. Bramkarz Dobrivoj Rusov i obrońca Gergely Tumma. Ten drugi miał wtedy 18 lat i nie grał.
E energy:
I isaacofuluru, grałbym Raków, tyle tutaj jest mowa o typach na awans. 1.25 mnie nie zadowala, nie ma tu value. Niemniej, gdybym był zmuszony, poszło by z mojej strony na polski zespół
I isaacofuluru:
E energy, Z całym szacunkiem. Trnava grała w grupie LE w 2018 roku. W pucharach to jest epoka. Raków w zeszłym sezonie wyeliminował Rubin Kazań, wygrał u siebie z Gentem. Jakieś znaczenie ma też to, że 2x z rzędu zdobył Puchar Polski. Nie uważam, by nie był to zespół gotowy na puchary. 8 meczów w Europie - 7 czystych kont. Raków wie jak grać w pucharach.
E energy:
Niemniej kupon ciekawy, analizowałem te podane przez ciebie pary już wcześniej
E energy:
Ciężko też wiele powiedzieć o tych zespołach z Czech i Węgier
E energy:
Raków nie ma ogrania na tle Trnavy, która to nie tak dawno grała w grupie LE po drodze eliminując Legię. Gdybym był zmuszony, grałbym Raków, ale 1.25 nie dotykam, bo nie mam przymusu
Do góry Bottom