>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

E energy:
Malmö FF (SWE)/F91 Diddeleng (LUX)
H haparoiden:
E energy, wiem, ogromna różnica.
E energy:
H haparoiden, wyjściowy 2.13 teraz 1.62 ogromna różnica, jeśli chodzi o spotkanie "bez remisu" w Kiszyniowie. Dlatego warto czasem przyglądać się dostatecznie wcześnie kursom
E energy:
Losowanie 2 ligi zakończone, już tylko 3 liga
H haparoiden:
E energy, to prawda, teraz już się nie opłaca grać, za niski kurs
E energy:
wiele rozbija się o to, by złapać adekwatny kurs, zbliżony do ryzyka. Teraz ten kurs na Pilzno mocno zbity już jest
Ori1995 Ori1995:
Ci jakie przemyślenia :eek:
I isaacofuluru:
H haparoiden, Też tak uważam. Viktoria ma większe szanse na awans. Ale nie podzielam tego optymizmu w obstawianiu tego zakładu.
H haparoiden:
I isaacofuluru, postawić się mogą, bo pogromu nie powinno być, ale mimo wszystko uważam, że Czesi są obecnie lepszym zespołem
I isaacofuluru:
H haparoiden, Jakby to była ta sama drużyna, to by znowu do LM weszli. Tyle, że nie muszą być aż tak mocni, by postawić się Viktorii.
E energy:
ten kurs już bym rozważał dwa razy zanim puścił
E energy:
choć teraz już kursy zbite na Pilzno, 1,4 na sam awans
H haparoiden:
I isaacofuluru, no ale Sheriff to już nie jest ta drużyna, która ograła Real, nikt tam nie został z tego zespołu. Przecież oni w 4 meczach eliminacji strzelili 2 gole, a mieli rywali słabszych niż Czesi. Nie widzę tu zbyt wielkich szans na awans Sheriffa
E energy:
T Typer_MMAPro, ja gram bardziej przeciwko Mołdawianom niż pod Pilzno
T Typer_MMAPro:
Ale wygrac wygrali, a Sherif sie troche meczy w tych pucharach, nie mowie ze Pilzno mega pewniak bo tak nie jest ale szanse maja imo
E energy:
T Typer_MMAPro, aż tak dobrze w Helsinkach nie wyglądali, zerkałem
I isaacofuluru:
E energy, Być może tak.
E energy:
I isaacofuluru, kurs 1.57 był adekwatny do ryzyka, tyle uważam
T Typer_MMAPro:
to z hjk wyglądali dobrze
I isaacofuluru:
E energy, Ja nie twierdzę, że oni awansują. Ale na pewno nie są bez szans. Mają podjazd do Pilzna, ot tyle.
T Typer_MMAPro:
Sheriff co by nie mowic jak graja i czy skladnie czy nie to jednak troche sie mecza w tych pucharach, Pilzno mimo ze ze soaby
I isaacofuluru:
Psychosocial Psychosocial, To, że jest kilka półek wyżej, niż reszta mołdawskich klubów. To tak samo jakby powiedzieć, że Qarabag jest cienki, bo gra w słabej lidze.
E energy:
I isaacofuluru, z wieloma rzeczami się z Tobą zgadzam, nawet teraz z tym co napisałeś o Rangers, ale uważam że przeceniasz Mołdawian na tę chwilę, a przynajmniej mam taką nadzieję że się mylisz :)
T Typer_MMAPro:
A dlaczego te 2 typy bowiem USG bez Undava, bez doswiadczenia w pucharach jak nie wygraja dzis wysoko to w Glasgow na ep, a CSKA Sofia w formie a Irladczycy to slabiacy w europie, tylko ten 3 typ moze Haifa z Cyprem?
Psychosocial Psychosocial:
Co to znaczy że Szeryf gra w innej lidze?????
I isaacofuluru:
T Typer_MMAPro, Rangersi są śliscy. Ja bym tego nie ruszał. St. Gilloise to filialny klub Brightonu. Mają posiłki z Premier League. Są nie do przewidzenia. Jak odpalą, to i do LM wejdą.
T Typer_MMAPro:
Ja na razie na kuponie do gry mam awans Rangersow i CSKA Sofia i cos znajde na 3 typ i pojdzie taki trebelek
I isaacofuluru:
Pilzno rok temu poleciało z CSKA Sofia, 2 lata temu z Beer-Shevą. Nie wiem czemu ekipa, która ograła Real na Bernabeu w Lidze Mistrzów - miałaby być skazana na pożarcie z takim klubem.
I isaacofuluru:
Psychosocial Psychosocial, Sheriff gra w innej lidze.
Jakie to ma znaczenie czy najsłabszy jak i tak liga mołdawska jest dwa razy gorsza? Dzisiaj tam stawiam under i około remisu, w dwumeczu awans Pilzno
I isaacofuluru:
Zaliczyli 3 sezony z rzędu bez fazy grupowej.
I isaacofuluru:
Z Pilzna to już w większości została tylko nazwa
I isaacofuluru:
Dzisiaj pewnie będzie underek. Nie zdziwiłoby mnie 0-0. Sheriff cholernie underowy. Ale jest w tym naprawdę niezły. W rewanżu może być gorąco.
I isaacofuluru:
Pilzno to najsłabszy mistrz Czech od kilku lat.
I isaacofuluru:
Już widzę jak Pilzno z Janem Sykorą i Janem Klimentem szturmuje Ligę Mistrzów.
I isaacofuluru:
Psychosocial Psychosocial, Sheriff rok temu wyrzucił Crveną Zvezdę i Dinamo Zagrzeb - ekipy mocniejsze od Pilzna. Ok - w tym jest słabszy. Nie ma trenera, wielu graczy odeszło, ale lekceważenie ich jest niemądre.
E energy:
Psychosocial Psychosocial, pograne grubiej w kierunku Czechów w tej parze
I isaacofuluru:
E energy, Z nietakimi amatorami się nietakie ekipy kładły. 0-1 w pierwszym meczu to zawsze wyzwanie. Trzeba to mentalnie unieść.
I isaacofuluru:
E energy:
Linfield to amatorzy, nie biorę tego meczu pod uwagę, od tego zaczynam
Że niby Tiraspol ma szansę w dwumeczu z Pilzno? Nie roźśmieszajcie mnie
I isaacofuluru:
Ciekawe, jak daleko zajedzie Bodo/Glimt. Po tym co zrobili z Linfieldem, to ja ich nie skreślam. Dostali parę Dinamo Zagreb - Ludogorets. Na papierze Dinamo, ale oni często są tak zblazowani w pucharach, że... Zresztą ten klub nie ma kibiców. To prawie, że mafijna organizacja. Nikogo nie obchodzą ich wyniki w pucharach. Tam się tylko nastawiają na zyski z transferów.
I isaacofuluru:
Dla mnie wygrany z pary Ferencvaros - Qarabag jest w Lidze Mistrzów. W ciemno bym to stawiał.
I isaacofuluru:
E energy, Viktoria kadrowo prezentuje się znacznie gorzej od Slavii i Sparty. Moim zdaniem będą za krótcy na Ligę Mistrzów. Już do takiego Ferencvarosu nie mają podjazdu. Sheriff w sumie z Mariborem pokazał dobrą organizację. Kilku graczy z zeszłego sezonu tam jeszcze zostało. Nie byłbym szczególnie zdziwiony, gdyby to Sheriff awansował dalej.
E energy:
owszem, w parze Sheriff/Pilzno bardziej pograłem przeciwko Mołdawianom , niż pod Czechów
I isaacofuluru:
Kaldui Kaldui, Aj tam liga. Poprzednio zdobyli mistrzostwo w cuglach, to wajcha przestawiona na Europę.
Kaldui Kaldui:
Ostatnio dostali 4:2 w lidze. Widać brak Grabary ;D
I isaacofuluru:
Wygrany z pary Qarabag/Ferencvaros zapewne zagra w Lidze Mistrzó
I isaacofuluru:
tutaj będzie ciekawie, Kopenhaga zrobiła bardzo konkretne transfery
I isaacofuluru:
Kopenhaga - Trabzonspor
E energy:
losowanie
E energy:
oglądałem
I isaacofuluru:
Są pary 4. rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Całkiem fajnie to wylosowali.
I isaacofuluru:
Choć szczerze mówiąc grając tak chimerycznie - to ja bym nie postawił, że oni tych Islandczyków przejdą
I isaacofuluru:
Lech żeby uniknął Olympiakosu/Slovana
I isaacofuluru:
Ale Raków tak całokowicie bez szans nie będzie
I isaacofuluru:
Zobaczymy, co da los
I isaacofuluru:
Najwyższy czas pozbyć się kompleksów i pokazać, że nas stać na walkę z ekipami z Niemiec
I isaacofuluru:
Wiadomo, że byliby faworytem, ale nie ma powodu, by pękać przed meczem
I isaacofuluru:
To jest pucharowicz z przypadku, równie dobrze mogą się bić o utrzymanie w tym sezonie
Do góry Bottom