>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

I iti:
7:00 gospodarze wykonywali rożny na krótko...
I iti:
I iti:
sunxl sunxl pisał, że były trzy kornery dla gospodarzy.
I iti:
Dlatego szukam całego meczu żeby sprawdzić, ale nigdzie nie mogę znaleźć...
K kamil997:
ze jednak byl rzut wolny niby
K kamil997:
ale w 80 min. jest tak 80' Lynen (St Gilloise) takes the free-kick. 80' Corner awarded to St Gilloise.
K kamil997:
wg uefy90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 4 Corner awarded to St Gilloise. 90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 3 Corner awarded to St Gilloise.
K kamil997:
ciekawe czy w 80 minucie byl rozny dla union
I iti:
na stronie UEFY Union ma 2 rożne... do kogo pisać żeby dobrze rozliczyli zakład? chodzi o kilka tysięcy :)
sunxl sunxl:
był jeden róg wykonywany, a potem Rangersi wybili drugi raz, Union miał 3 rogale łącznie sto pro, bo całe spotkanie oglądałem
K kamil997:
okolo 8:30 minuta
K kamil997:
K kamil997:
mecz nie zakonczyl sie roznym, macie skrot meczu na livetv
I iti:
a tam był w 94 minucie ten drugi odgwizdany i mecz zakończony? bo totalbet rozliczył na minus i dziwna sytuacja, a skrótu meczu nie mogę znaleźćć
neutralny neutralny:
Czyli tak, jakby liczyły się wykonane rogi
dzvonek dzvonek:
Ja miałem pograne over 7,5 korka na Betclicu i rozliczyli na plus, także raczej 8
neutralny neutralny:
I ocet kornerow miałem rozliczony na minus
neutralny neutralny:
Miałem*
neutralny neutralny:
I iti nie wiem, jak to wyglądało w tym meczu, ale kiedyś miałeś sytuację, że był rzut rożny, a sędzia skończył mecz
I iti:
Oglądał ktoś mecz Union Royale-Rangers i może mi powiedzieć ile tam było kornerów? Wg statystyk 7 UEFY, wg flashscore 8, wg opisu meczu na stronie UEFY było ich 8. Są dwa kornery w 94 minucie. Zdublowali czy rzeczywiście tam był dwa kornery dla gospodarzy?
psychol32 psychol32:
W Los Cabos 1:07 i grają
Ori1995 Ori1995:
W PSV 1 brak zabrakł :D
Ori1995 Ori1995:
O git z tenisa wszystko w nocy siadło
psychol32 psychol32:
Miałem over 2,5 w meczu i obie strzela
psychol32 psychol32:
Mnie też zawiedli z wczorajszych spotkań tylko bramki Rangersów mi brakło
E energy:
Awans 3.25 u żółtych
E energy:
Belgom może dobrze grać się z kontry, nie wiem nie znam tak tego zespołu. Ciekawe jestem jaki kurs wystawia na +1.5 na Szkotów
E energy:
Kurs jest atrakcyjny na ten moment, tyle to co widziałem wyglądało tak sobie.
E energy:
Teraz się zastanawiam
E energy:
Wyszedłbym w ten kurs na solo, gdybym nie widział tego spotkania od 55 minuty, mniej więcej tak to włączyłem.
E energy:
1.88 Hmm
K kubaion:
To co obejrzalem to sie nawet na materialy do ITF nie nadaje, masakra
I isaacofuluru:
A tak w ogóle, to mogłeś posłuchać mojej rady i ich wyrzucić z kuponu :p
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Jeszcze tych Rangersów nie skreślaj. Zagrali piach, ale u siebie powalczą. 2 bramki są do odrobienia.
K kubaion:
Hubert, zawsze darzylem cie odrobina sympatii, ale po dzisiejszym spotkaniu stwierdzam ze ty serio jestes takim drewnem, ze czesc kortu na jakiej grasz powinni nazwac parkiem narodowym
noone noone:
no dzis wszedzie brameczki monako dalo bttsa to rangers uwalilo
Endwar Endwar:
Tak pociągnąłem temat
Endwar Endwar:
Nie mogę wkleic Linku.
Endwar Endwar:
Na injuriesandsuspensions. Com było że wątpliwy występ, ale tu podają kontuzje max 2 dni przed meczem.
Endwar Endwar:
Fakt, pewnie ligi top5 to napiszą, a takiej to nie. Nazwisko i zakładka news w google i od razu wyskakuje kontuzja od końca zeszłego sezonu i już trenuje, ale najwcześniej za kilka tygodni w meczu
H haparoiden:
Grają coś ci Rangersi w ogóle?
Endwar Endwar:
Morelos leczy kontuzje, ostatnio na trybunach dopingował :) Wróci jak już odpadną.
E energy:
var
E energy:
nie no za takie coś nie da karnego
E energy:
teraz mogli kropnąć 2
E energy:
tam było 1.4 na awans, to kurs przed rewanżem będzie do przemyślenia przeze mnie
E energy:
0-1 jest do odrobienia, zwłaszcza że teraz wyjazdowe bramki nie mają podwójnego znaczenia
E energy:
na wyspiarskiej ziemi mecz może zupełnie inaczej wyglądać. Sam jestem ciekaw, gdy w przypadku porażki Rangers, jakie będą kursy
E energy:
@gubernator_nh, ale masz awans, nie ma się póki co jeszcze denerwować. Teraz włączyłem ten mecz, bo tak po kolei lecę; Kiszyniów, Razgrad, Monako . .
noone noone:
@gubernator_nh, moze fartem bedzie
noone noone:
dobra oby remis
noone noone:
@gubernator_nh, no cos ty musza na remis
I isaacofuluru:
Gubi zmotywuj tych Rangersów jakoś
E energy:
I isaacofuluru, Sheriff niczym mnie nie zaskoczył. Ten przypadkowy karny dla gospodarzy. Było co prawda trochę chaosu na początku po stronie Czechów, ale w drugiej połowie Mołdawianie zupełnie nie potrafili odpowiedzieć
I isaacofuluru:
Ok, dzięki
E energy:
awans Befniki i Pilzna
noone noone:
mi z pilki siedzi wszystko tylko jeszcze rangers x2
I isaacofuluru:
ale jakie typy?
E energy:
ako 1.81 więc banku nie rozbiję
I isaacofuluru:
Możesz przypomnieć?