>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Co się odwlecze...
I isaacofuluru:
Nie ma gola
I isaacofuluru:
Spalony
psychol32 psychol32:
Lepszy prowadzi
psychol32 psychol32:
I isaacofuluru, Mylisz pojęcia lepszy a lepiej grają
psychol32 psychol32:
Poproszę po przerwie dojechać Orbanów
psychol32 psychol32:
Bach bach Karabach
I isaacofuluru:
Ferencvaros lepszy w pierwszej połowie. Qarabag strzelił po babolu bramkarza.
psychol32 psychol32:
W tej swojej amatorskiej lidze za dużo bramek nie strzelają
psychol32 psychol32:
Dałbym 0:0
psychol32 psychol32:
Może jakiś remisik Ryga ugra
psychol32 psychol32:
Bach bach po swoje idzie Karabach
Ori1995 Ori1995:
Hurkacz jak serwis nie siedzi poziom challangera w wymianach :D
didier_drogba didier_drogba:
Nie ma tez Richarda ktory kontrolowal tempo gry, kazda akcja szla przez niego i Mediny podstwowego obroncy...
I isaacofuluru:
Qarabag gra bez Kady'ego, czyli połowy siły ofensywnej
I isaacofuluru:
Fradi!
inkub1986 inkub1986:
I isaacofuluru, Dzięki za intel
I isaacofuluru:
Nie spodziewałbym się po nich takiego grania, jak w zeszłym sezonie. A Riga robi sobie milionowe transfery. O wiele większe value znajdziesz w betach na Rigę, ale decyzja należy do Ciebie.
I isaacofuluru:
hubson77 hubson77, Gil Vicente ma nowego trenera od 1 lipca. Sprzedali też swojego najlepszego gracza do Atletico Madryt za 6.5 mln Euro. Prawdopodobnie skończy tak, jak każdy przypadkowy pucharowicz z Portugalii.
I isaacofuluru:
Wszedł na poważne rynki, to i musi kursami konkurować. Wcześniej był w tym obszarze bardzo słaby.
I isaacofuluru:
inkub1986 jakub-sitarski, Od lutego 2019 roku STS prowadzi działalność na rynkach europejskich, usługi są dostępne w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Islandii, Luksemburgu, Słowenii, Andorze, San Marino oraz na Gibraltarze, Malcie i Łotwie.
I isaacofuluru:
inkub1986 jakub-sitarski, Aż tak się tematem nie interesuję, ale z tego co wiem, to STS wszedł na Wyspy Brytyjskie
inkub1986 inkub1986:
I isaacofuluru, Tego nie wiedziałem. A wiesz do jakich krajów powedrowal?
I isaacofuluru:
hubson77 hubson77, Prędzej Riga wturla. Tzn nie sugeruj się za bardzo, ale moim zdaniem Riga to jeden z najlepszych dogów do gry w tej rundzie.
I isaacofuluru:
inkub1986 jakub-sitarski, Prawdopodobnie odkąd zaczął ekspansję na zagraniczne rynki. Ale czy najlepsze, to nie wiem. Superbet ma dobre kursy, BETFAN też - odkąd zakończył promocję bez podatku.
hubson77 hubson77:
Gil Vicente wturla dwie swoje?
hubson77 hubson77:
co na dziś z piłeczki?
Tokarro Tokarro:
Jest już 10 osób, liczymy na więcej
Tokarro Tokarro:
Zapraszam wszystkich do forumowej ligi fantasy premier league! https://forum.bukmacherskie.com/threads/fantasy-premier-league-2022-23.165804/
D damian365:
Na granie dubli superbet jak dla mnie, zdecydowanie
D damian365:
No ale ja u nich boje sie grac za wieksze stawki, w kazdej chwili potrafia odrzucic zaklad, zbic kurs, a nawet jak sie rozmyslisz to 50% depozytu kaza tak czy siak obrocic przed wyplaceniem
inkub1986 inkub1986:
Od jakiegoś czasu chyba sts ma najwyższe kursy
D damian365:
Twente*
D damian365:
Ja pyknalem dubla lilestrom - antwerpia, cukaricki - twenty bttsy
komar2000 komar2000:
Gra ktoś może u śmieciowego buka bestbet24 i może nawiązać kontakt z konsultantami? Kopie się z nimi już od dłuższego czasu, od długo realizowanych wypłat, po błędne rozliczanie typów i nie wiem czy tylko mi ograniczyli kontakt, czy ogólnie maja problem (już nie tylko z sobą) z komunikacją
I iti:
No i brawa dla totalbetu, sami z siebie rozliczyli zakład poprawnie, mimo błędu w statystykach, dzięki wszystkim za rady, dobre słowo i pomoc!
I iti:
I isaacofuluru, Gdzie mogę ich zaskarżyć? Odpuścić nie mam zamiaru, ale oficjalne statystyki to dla nich całkiem dobry powód żeby mnie olać.
I isaacofuluru:
I iti, Nie odpuszczaj. Postrasz, że ich zaskarżysz gdzieś.
I iti:
@gubernator_nh, ten głupi buk na livechacie mówi, że rozliczyli zgodnie z oficjalnymi statystykami i to nic, że przedstawiłem im kiedy były rogi, dałem link do relacji ze strony UEFY i g*wno
I iti:
nie sądzę żeby te ku*wy się tym przejmowały, że jest błąd w statystykach...
sunxl sunxl:
były 3 rogale, może UEFA to zmieni, ale w doliczonym padły 2 jeden po drugim
I iti:
7:00 gospodarze wykonywali rożny na krótko...
I iti:
I iti:
sunxl sunxl pisał, że były trzy kornery dla gospodarzy.
I iti:
Dlatego szukam całego meczu żeby sprawdzić, ale nigdzie nie mogę znaleźć...
K kamil997:
ze jednak byl rzut wolny niby
K kamil997:
ale w 80 min. jest tak 80' Lynen (St Gilloise) takes the free-kick. 80' Corner awarded to St Gilloise.
K kamil997:
wg uefy90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 4 Corner awarded to St Gilloise. 90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 3 Corner awarded to St Gilloise.
K kamil997:
ciekawe czy w 80 minucie byl rozny dla union
I iti:
na stronie UEFY Union ma 2 rożne... do kogo pisać żeby dobrze rozliczyli zakład? chodzi o kilka tysięcy :)
sunxl sunxl:
był jeden róg wykonywany, a potem Rangersi wybili drugi raz, Union miał 3 rogale łącznie sto pro, bo całe spotkanie oglądałem
K kamil997:
okolo 8:30 minuta
K kamil997:
K kamil997:
mecz nie zakonczyl sie roznym, macie skrot meczu na livetv
I iti:
a tam był w 94 minucie ten drugi odgwizdany i mecz zakończony? bo totalbet rozliczył na minus i dziwna sytuacja, a skrótu meczu nie mogę znaleźćć
neutralny neutralny:
Czyli tak, jakby liczyły się wykonane rogi
dzvonek dzvonek:
Ja miałem pograne over 7,5 korka na Betclicu i rozliczyli na plus, także raczej 8
neutralny neutralny:
I ocet kornerow miałem rozliczony na minus
neutralny neutralny:
Miałem*
neutralny neutralny:
I iti nie wiem, jak to wyglądało w tym meczu, ale kiedyś miałeś sytuację, że był rzut rożny, a sędzia skończył mecz
Do góry Bottom