Nie spodziewałbym się po nich takiego grania, jak w zeszłym sezonie. A Riga robi sobie milionowe transfery. O wiele większe value znajdziesz w betach na Rigę, ale decyzja należy do Ciebie.
hubson77, Gil Vicente ma nowego trenera od 1 lipca. Sprzedali też swojego najlepszego gracza do Atletico Madryt za 6.5 mln Euro. Prawdopodobnie skończy tak, jak każdy przypadkowy pucharowicz z Portugalii.
jakub-sitarski, Od lutego 2019 roku STS prowadzi działalność na rynkach europejskich, usługi są dostępne w Wielkiej Brytanii, Niemczech, Islandii, Luksemburgu, Słowenii, Andorze, San Marino oraz na Gibraltarze, Malcie i Łotwie.
jakub-sitarski, Prawdopodobnie odkąd zaczął ekspansję na zagraniczne rynki. Ale czy najlepsze, to nie wiem. Superbet ma dobre kursy, BETFAN też - odkąd zakończył promocję bez podatku.
No ale ja u nich boje sie grac za wieksze stawki, w kazdej chwili potrafia odrzucic zaklad, zbic kurs, a nawet jak sie rozmyslisz to 50% depozytu kaza tak czy siak obrocic przed wyplaceniem
Gra ktoś może u śmieciowego buka bestbet24 i może nawiązać kontakt z konsultantami? Kopie się z nimi już od dłuższego czasu, od długo realizowanych wypłat, po błędne rozliczanie typów i nie wiem czy tylko mi ograniczyli kontakt, czy ogólnie maja problem (już nie tylko z sobą) z komunikacją
@gubernator_nh, ten głupi buk na livechacie mówi, że rozliczyli zgodnie z oficjalnymi statystykami i to nic, że przedstawiłem im kiedy były rogi, dałem link do relacji ze strony UEFY i g*wno
wg uefy90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 4 Corner awarded to St Gilloise. 90' + 4 Lynen (St Gilloise) delivers the corner. 90' + 3 Corner awarded to St Gilloise.