>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

didier_drogba didier_drogba:
I isaacofuluru, ale w ten sezon weszli dobrze
larkspur larkspur:
Ja się nie boje obcych lig. Gram wszystko pod drop tak jak w temacie u mnie wszystko. Czasem indonezja jest lepiej do przewidzenia niż nasze polskie dno zwane ekstraklasa...
I isaacofuluru:
Guimaraes to jednak piąta siła w Portugalii, to nie jest przypadkowy pucharowicz, grają tam regularnie. A Hajduk to taki chorwacki Lech Poznań. Rok temu w pysk od Toboła Kostanay. W 2019 odpadli z Gzirą.
I isaacofuluru:
didier_drogba didier_drogba, Nie mam zielonego pojęcia.
I isaacofuluru, witam, Hajduk win?
Ori1995 Ori1995:
A sorry on odpadł
Ori1995 Ori1995:
noone noone, Proste i Shapo dorzucamy i ako 50
I isaacofuluru:
No bywa i tak. Każdy sobie gra po swojemu. Zależy jaki jest w tym cel. Jeżeli tylko emocje, to spoko.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Zgadza się . Dlatego liczę na trochę szczęścia . Ale jak to kiedyś wspomniałem więcej udaje mi się wygrać właśnie na egzotykach niż topowych ligach lub tych normalnych , znanych
I isaacofuluru:
Dla mnie typowanie takich egzotycznych rozgrywek to jak gra w lotto.
I isaacofuluru:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Zawsze może nie wejść. Ale jednak szanse na powodzenie są tym większe, im więcej wiesz.
I isaacofuluru, jakby to powiedzieć czasami o zespole możesz wiedzieć dużo , a i tak może nie wejść
I isaacofuluru:
No bo nie oszukujmy się, kto ogląda ligę Indonezyjską?
I isaacofuluru:
Dziwię się Wam, że typujecie mecze zespołów, o których niewiele wiecie.
Kursy strasznie skaczą do góry w tym meczu dodam jeszcze Bali win i over 1,5 @1,95 w 9'
Dobra Chiny ładnie weszly Qingdao 2:0 wiec dwa typy na luzie. A z Indonezji tak jak kolega wyżej poleca i ja się dołączam Bali - RANS over 2,5 @1,68 i Bali wygra i over 2,5 @2,20
larkspur larkspur, jak najbardziej idę w ta samą stronę i do tego ja spróbuję podbić kurs i zagrać na gospo win +over goli na mecz to ponad 2 będzie
Qingdao w 84' na 2:0 ! Powinno siąść . Spróbuję delikatnie over 2,5 @2,50.
larkspur larkspur:
Polecam od siebie
larkspur larkspur:
W Chinach 1 liga Qingdao - Shanghai 1:0 77'. Qingdao wygra i over 1,5 @2 i sam over na mecz 1,5 @1,65. Muszą coś tu wcisnąć jeszcze gospodarze tak myślę .
Czemu taki kurs na Hajduk? Dla mnie duzi faworyci
M mcz:
raków bierze łatwiutko bo 1x Trnava zamyka tripla
D dzidzok:
Jak mozna wygrac seta 61, by w nastepnym utrzymac 1 do 40 a 4 razy dac sie zlamac.Przeciez to jest kryminal.Nie,to nie baby
noone noone:
do tego fritz i rublow z tenisa bo oni sa mocni i jest piekne ako
noone noone:
tylko rakow na wyjedzie ale tam jakies dnb albo x2 do ako bym pogral a reszta u siebie
noone noone:
co myslicie pany na dzisiaj fenerbahce/molde/CSKA/Balkani/Rakow powinni dac rade ?
H hagi84:
ok
I isaacofuluru:
Tzn ja już zagrałem Raków. Ale o tym to już pisałem w weekend.
I isaacofuluru:
H hagi84, Jeszcze nie, zaraz będę nad tym myślał.
H hagi84:
isaac co tam ciekawego dzis upatrzyles w konferencji?
psychol32 psychol32:
T tafcio93, on w tamtym sezonie grywał i na skrzydle i na środku obrony jak było trzeba
I isaacofuluru:
Rok temu w eliminacjach Ivi nie zagrał pół dobrego meczu, a Raków przeszedł Rubin i wygrał u siebie z Gentem. Z Suduvą Ivi był pierwszym hamulcowym.
I isaacofuluru:
Żaden piłkarz nie stanowi 50% drużyny. No chyba, że bramkarz, jak ma wybitny mecz.
I isaacofuluru:
Moim zdaniem to on zyskuje więcej na grze w Rakowie, niż Raków na nim. Pewnie, że jest wartością dodaną i fajnie, że podejmuje ryzyko w tej nudnej jak wiadomo co lidze, ale Raków bez niego też by sobie radził.
I isaacofuluru:
W lepszym klubie musiałby o wiele więcej pracować w defensywie i nie tolerowanoby jego gry pod siebie.
I isaacofuluru:
Raków to system gry. Ivi więcej na nim zyskuje. On notuje sporo strat, często gra pod siebie. Uchodzi mu to na sucho, bo tutaj mało kto potrafi grać w piłkę, a od zasuwania są inni.
I isaacofuluru:
madman01 madman01, Nieprawda
madman01 madman01:
Wystarczy że Ivi złapie kontuzje i Raków traci 50 % swojej jskosci
hubson77 hubson77:
Gdzie wpłacę dyszkę przez muchbetter?
psychol32 psychol32:
Odchodzi do Benfiki czy uraz?
D damian365:
Raków bez swojego podst. Bramkarza.
T tafcio93:
Więc trochę słabo napisałeś, chociaż pewnie i tak będzie grał Cucurella, bo Chilwell to przez ostanie lata szklanka ;)
T tafcio93:
psychol32 psychol32, w klubie jest jeszcze Alonso, który może pójdzie do Barcy, jest Emerson który wrócił z wypożyczenia z Lyonu i jest Chilwell za którego Chelsea zapłaciła 40mln dwa sezony temu
I isaacofuluru:
Endwar Endwar, To prawda, Raków go wycofał z kadry na mecz z Trnavą. Pytanie, czy to kontuzja, czy jednak go sprzedają. Jest to duże osłabienie, ale Trnavę i tak powinni przejść.
T tafcio93:
psychol32 psychol32, tylko lewa obrona/lewe wahadło, to nie jest kilka pozycji
psychol32 psychol32:
Nie będzie miał godnego rywala na lewym wahadle
psychol32 psychol32:
Poza tym teraz trzeba tyle płacić za graczy sprawdzonych i z potencjałem
psychol32 psychol32:
Może grać na kilku pozycjach
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, zajebisty gość, strasznie się rozwinął po odejściu z Hiszpanii
Endwar Endwar:
Vladan dzis nie pogra podobno
Cabron Cabron:
@gubernator_nh, skoro City też było skłonne tyle dać, to co musi być w tym gościu. Guardiola coś tam się zna na piłkarzach, Tuchel również
Ori1995 Ori1995:
Przez te 1 mecze co kupon już pomysłu nie ma...
D dzidzok:
Ciesze sie, ze choc tak pomoglem 🙂
Ori1995 Ori1995:
Bo*
Ori1995 Ori1995:
No tego kublera co wczoraj pisałeś dzi to wywaliłem
Ori1995 Ori1995:
Elegancko wstaje i tylko Shapo nie siadł :D
D dzidzok:
Co ja mam mowic jak ja 5 razy mniejsza? Halep skreczowala podobno z powodu upalow
S shaq9:
daj spokój. ja to samo miałem 5,5 gema na kalinskaye po 2.3 a Halep nagle krecz bo jej nie szło. oglądałem mecz nic jej nie było. ponad 2 razy mniejsza wygrana ://
D dzidzok:
Kalininskaya zamykala mi gruby kupon a Halep krecz no jaja
Do góry Bottom