>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
Fritz chyba poleci i koniec marzeń o finałach.
psychol32 psychol32:
Chyba nikt nie da kursu na żydówki
D dazol3:
Zagłębie dziś wygra?
psychol32 psychol32:
Nie wiem czy kurs będzie opłacalny ale grałbym Hapoel Rishon w kosza kobiet. Start o 18:00
M mega3siek:
psychol32 psychol32, nic do Ciebie nie mam raz byla jakas akcja ale spox peace spadam i zielonosci mordy
M mega3siek:
Bergkamp10 Bergkamp10, nie pamietam ale warto wedlug mnie punkty sie ladnie zbieraja lepiej niz na fortunie
M mega3siek:
Zreszta i zagescic by sie dalo Zielinski na polbocznym pomocniku i miejsce jest dla skrzydlowych ale szkoda gadac wplywu nie mamy
psychol32 psychol32:
Bergkamp10 Bergkamp10, a który buk rozlicza przed zakończeniem?
Bergkamp10 Bergkamp10:
witam... ktoś gra może w PZBUKU? rozliczają zakłady szybko czy dopiero po zakończeniu spotkania?
M mega3siek:
No i srodek zageszczac trzeba co nic nie daje
M mega3siek:
I za ofensywne xd a tan naprawde wywazone
M mega3siek:
A mamy tylu na boki i nawet nie sproboje 4-3-3 bo malo modne taka prawda
psychol32 psychol32:
Zgadzam się taktykę czy ustawienie powinno dobierać się pod zawodników a nie na odwrót
M mega3siek:
Ustawic podlug potencjal zawodnikow i niech sie zgrywuja wedlug mnie to wqzniejsze niz cala reszta
M mega3siek:
psychol32 psychol32, bo to nie trzeba byc fachowcem tylko pomoc im grac
psychol32 psychol32:
M mega3siek, niezły z Ciebie fachowiec, powinieneś Cześka zmienić na stanowisku
psychol32 psychol32:
Gikiewicza jest w dobrej formie ale bez sensu jego powoływać. Siedziałby na ławie a i przyszłościowy nie jest
M mega3siek:
Aczkolwiek teraz Karbownik rosnie i 4-3-3 ma send bo duzo na skrzydla al nie sadze by Czesiek gral na playstation a bez tego ani rysz, to wqzniejsze niz licencja uefa pro
psychol32 psychol32:
K kubaion, kto by nie zagrał na mundialu to efekt będzie taki sam. Ja tylko liczę że od kolejnych eliminacji nastąpią zmiany.
M mega3siek:
To jest taka czarna dziura myslowa ze zamieniamy sie w selekcjonera haha
M mega3siek:
K kubaion, a nie martwmy sie im sie krzywda nie stanie nawet jak 3przegraja
K kubaion:
Tak dlatego bardziej kuriozalnym brakiem byl dla mnie brak powolania dla Bochniewicza
M mega3siek:
K kubaion, kwestia bramkarza i tak nieistotna ja po prostu bym gral prostszym ustawieniem 4-3-3 lb 4-4-2 a nie jakims udziwnionym a skoro Czesiek uwqza ze ustawienie nie ma znaczenia to sie myli bo powinni so go uczyc jakies rok do mundialu
psychol32 psychol32:
M mega3siek, idź jeszcze mamie się wypłacz
M mega3siek:
Na ogol
M mega3siek:
Nie gada sie z fachowcami bo sens rozmowy wynosi 0
K kubaion:
Zreszta ostatnio ten pozal Boze sie dziennikarzyna Stanowski ktory tak bronil wybory Michniewicza o jakimkolwiek powolaniu Gikiewicza, ostatnio w programie dotyczacym szerokiej kadry powiedzial ze dobrze zrobil powolujac Grabare mimo jego humorkow
M mega3siek:
Waldi1979 Waldi1979, ja i tak z nimi nie gadam bo to znafcy aczkolwiek przegrywy poignorowane mozna korzystac z typow dnia pozdrawiam
K kubaion:
Gikiewicz to jednak nic w porownaniu do formy innych bramkarzy a obroncow
M mcz:
moda na wahadła? a może nowoczesna taktyka która jest efektywna?
M mega3siek:
K kubaion, no skoro ohladasz yo wiesz gikiewicz tez zasluzyl i go nir ma
Waldi1979 Waldi1979:
psychol32 psychol32, M mega3siek bo zaraz odpoczniecie od czatu za ten śmietnik
K kubaion:
Dla mnie w ostatnich meczach reprezentacyjnych sporym bledem byl brak powolania Bochniewicza, chlop po kontuzji robi porzadna robote w Holandii, jest obecnie naszym drugim najlepszym obroncom pod wzgledem formy a wydaje mi sie ze ten brak powolania na ostatnie mecze LN moze zadecydowac o tym ze pojada drewna ktore prezentuja o wiele gorszy poziom obecnie
psychol32 psychol32:
Inter i Chelsea
K kubaion:
Takie pytanie, kogo widzicie w srodku obrony?
psychol32 psychol32:
M mega3siek, na reprezentacyjnej może i mało ale z czołowych klubów europejskich kto taki gra tym ustawieniem?
M mega3siek:
psychol32 psychol32, jest duzo krajow tak gra a ty wielki znafca z forum co nic ci nie wchodzi xD
M mega3siek:
psychol32 psychol32, ty to sie nie znasz na pilce
psychol32 psychol32:
M mega3siek, nie ma zadnej mody na wahadła
M mega3siek:
Mozna grac jednym lewym ale jak skrzydlowi wywieraja presje a nie ze wahadla na boku
K kubaion:
Opinia o nim jest jaka jest ale chlop serio robi dobra robote w defensywie
K kubaion:
Dlatego na taki Meksyk czy Argentyne to szczerze widze Goralskiego w skladzie
Thalion Thalion:
Meksyk, to indywidualnoscia nasza obrone rozjadą a z Arabami remis bo pewnie majà rozpykana nasza reprezentacje
M mega3siek:
Problemem jest moda ze trzeba 3stoperow i wahadla
K kubaion:
Tak nienawidze tych gosci, obludni hipokryci
M mega3siek:
Powinni grac 6 na skrzydlach liczac bocznych obroncow bo w srodku bieda zreszta zielibski moze grac pollewego czy prawego w czym problem
Thalion Thalion:
Argentyna jest w zajebistej formie obecnie
K kubaion:
M mcz propagande Michniewicza to uprawiaja glownie robi ekipa jego kolegi od fryzjera Stanowskiego
M mcz:
a z meksykiem wpierdziel bo to mecz otwarcia
M mcz:
z arabami remis z eksperymentalnym składem argentyny która będzie miała zapewniony awans też remis
M mega3siek:
Michniewicz dobry ale 4-4-3 lub 4-4-2 nie zrovi a skorovuwaza ze ustawienie jest nieisyotne to po co kombinuje i wymysla z prostej gry nazywajac bocznych pomocnikow wahajacymi sie tyoami
Thalion Thalion:
Jak nasi dostana wpierd od Arabow to sie zmieni narraxja
M mcz:
jak go pompują
Thalion Thalion:
No od 100 lat graja 4-4-2 i jest dobrze
M mega3siek:
Trzeba zaskoczyc wlasnych pilkarzy taktycznie
M mcz:
mi się wydaje że michniewicz nawet jak schrzani mundial to i tak zostanie na eliminacje me. widzę jaką propagandę dziennikarze uprawiają
M mega3siek:
To juz lepiej 4-4-2 ale to za proste by bylo
Thalion Thalion:
Kurde nikt nie gra jednym i co zas taktyka typu, laga na Lewego moze cos zrobi
Thalion Thalion:
Jak znowu bedziemy grac jednym z przodu to niech wogole nie jadą
psychol32 psychol32:
Gdyby w każdym klubie był taki trener to i liga byłaby na innym poziomie
Do góry Bottom