Hurkacz może wygrać ATP500 raz na 5 lat jakiś ATP1000 ale przychodzi szlem i kontuzje mózgu ewidentne, a moze po prostu media go za mocno napompowały i to grajek pokroju TOP30 nic wiecej?
Hurkaczowi lata uciekają już mu sie na 26 krzyzyk obraca a tu żadnego sukcesu w szlemie jakim byly chociaż finał jeszcze 3-4 lata i zadnej statuetki wielkoszlomowej miec nie bedzie, czas zapierdziela, znowu odpada z solidnymbo solidnym, ale to tylko Iwaszka...
Bodo/Glimt ma teraz bardzo napięty grafik. 3 dni po meczu Ligi Europy z PSV jadą na bardzo niewygodny teren na kraniec północy do Tromso. Tromso u siebie jest jedna z grozniejszych ekip w lidze. Kurs na nich 3.70 w SUPERBET warty uwagi moim zdaniem
Dzięki Psychol za Ivashkę trafiony z handicapem, dałem też seta Stephens no i nad ranem przebudziłem się patrzę Rafa w papę i marnie wygląda to podnieta i padłem na Armanim
Copa Sudamericana, dobry mecz i dobry sedzia co stojąc metr od akcji nie widzi jak z pieści walą w brzuch albo skaczą po głowie xd Tam juz ze 3 czerwone kartki powinny wlecieć