Większość tych "patentów" na pewne zyski to patenty na oszukanie zainteresowanego. Chociaż surebetów nie kwestionuje. Tyle, że bukmacherzy o tym wiedzą i korygują kursy.
mieszkam w Holandii i takie coś jak dokładną ilość bramek w większości holenderskich buków ma stawkę na 2-3 bramki 1.3 w polskich bukach ok 1.8-1.9 to już daje do myślenia i tutaj nie wchodzi w grę surebet
za duzo ludzi kombinowalo, czasy promocji na dobra sprawe dawno umarly, uk to juz wogole wiekszosc netkow i skrilli wywalil, lekko nie ma w obecnych czasach
nie ma zadnego patentu , owszem grecy i inni pozakladali boty, ktore same graja value nawet na zlimitowanych kontach, ale by to przynosilo spore zyski trzeba miec kase kont
Ja właśnie o tym patencie nic nie wiem ale skoro wiem że za granicą ludzie właśnie przez to ze nie ma tam 12 procentowego dodatkowego podatku potrafią mieć niezle zyski z grania to właśnie dlatego pytam czy ktoś o czymś takim wie a nie tylko słyszał - chodzi mi o konkrety na czym dokładnie to polega?