Hhaparoiden, Brooksby będzię grał grał asekuracyjnie i będzie przebijał na drugą stronę tyle ile będzie w stanie... a czy zmusi takim graniem Alcaraza do większego ryzyka i ten będzie na tyle psuł aby dało to Brooksby'iemu seta? maxymalnie set to chyba wszystko co może ugrać
didier_drogba, ma szanse, ale publika bedzie przeciwko niej, z Rodina bylo ciezko, ale ruska w dobrej formie przyjechala poodbijac i... sam nie wiem, oby nie, bede kibicowal Serenie
Bergkamp10, po tym co widziałem w dwóch pierwszych rundach to powinna ugrac seta a może i mecz wygrać. Dobrze wyglądała z Sakkari, z Parry widziałem 1 set to poziom nie był za wysoki. Riske troche niemrawo, wygrała dwa mecze bo rywalki niezamocne. Ale to WTA więc wiadomo że wszystko możliwe
Panowie, miałem zakład w meczu Khaczanova-Draper typ +3,5 seta w meczu... po dwóch setach 1-1 ale buk anulował zakład, gdzie nigdy wcześniej mi tak nie robili... ktoś coś?
psychol32, ja w ostatnich kilku latach gram tylko fortuna i 1xbet więc pisze jak jest w tych bukach ale co zrobić. Miksty weszły podane w temacie i już dziś jest fajny zysk.
tak samo jak dasz no o20,5 gemów i jest krecz przy wyniku 7:6 2:2 to logiczne że w przypadku wygrania wszystkich gemów do końca przez jednego z graczy over wchodzi a w fortunie jest zwrot