Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
over może paść w Berlinie, w jego czerwonej części, wydaje mi się że jak nawet Union jakimś cudem nie strzeli brameczki to przy obecnej formie Bayernu ten drugi jest w stanie sam strzelić te 3
Liverpool bez Mane to zupełnie inna ekipa jeśli chodzi o zdobywanie bramek, dodatkowo mocno underowy Everto + wyjazd, było do przewidzenia męczenie były przez oba zespoły
kubam, ja chyba pogram Iwaszke, mam podobne przekonanie co do Fokiny wczoraj, mimo ze duzo pisało że Galan moze ogarnąć, to spojrzmy prawdzie w oczy, Iwaszka ma forme i gra na ulubionej nawierzchni, po co szukac kwadratury koła i czegoś na siłę?
Hhaparoiden, Brooksby będzię grał grał asekuracyjnie i będzie przebijał na drugą stronę tyle ile będzie w stanie... a czy zmusi takim graniem Alcaraza do większego ryzyka i ten będzie na tyle psuł aby dało to Brooksby'iemu seta? maxymalnie set to chyba wszystko co może ugrać