>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

M mcz:
i 2 z tych pieciu stoperów jest dwóch którzy w ogole nie grają. gdzie sens?
M mcz:
tylko że czesław na mundial bierze maks 5 stoperów na turniej
psychol32 psychol32:
tarki_16 tarki_16, i tak nic tam nie ugrają, niech jadą młodzi bo zmiana pokoleniowa w kadrze jest potrzebna
tarki_16 tarki_16:
Jest dramat u Nas z obrońcami , głównie stoperami , bo Glik i Bednarek nie grają w klubach , więc mnie nie zdziwi powołanie Jędzy jako głębokiego rezerwowego
psychol32 psychol32:
M mcz, może i pojedzie ale ja bym nie sugerował się tym co podało tvp a przetłumaczyło weszło
tarki_16 tarki_16:
Karbownik to Wahadłowy i środek pomocy i on też raczej pojedzie.
M mcz:
karbownik
tarki_16 tarki_16:
A swoją drogą , kto za Jędze w takim razie ? Pewnie nie zagra nawet 1 minuty , ale potrafi zagrać na każdej stronie obrony.
M mcz:
M mcz:
chyba, że dziennikarze cały czas walą ślepakami
M mcz:
niby tak ale czy to nie jest już pewne?
psychol32 psychol32:
M mcz, skąd info, kadra niby za 2 dni ma być znana
psychol32 psychol32:
Afera z dupy a nie korupcyjna
M mcz:
oo jędza jedzie na mundial. było łapać kurs 2.5 panowie
M mcz:
Kolejny "czysty" mecz. Wczoraj wybuch afery korupcyjnej, dzisiaj to :ROFLMAO:
psychol32 psychol32:
H hagi84, różnicę między Ekstraklasą a 2 czy 3 ligą widać na parkingu z samochodami piłkarzy a nie na boisku
psychol32 psychol32:
Pogoń 3 z Rekordem, Cracovia 4 z Resovią
psychol32 psychol32:
H hagi84, dlaczego nie? Skoro Jaga straciła 3 z Lechią Zielona Góra to czemu Górnik miałby nie stracić 3 z Kaliszem
H hagi84:
3 nie powinni stracic z Kaliszem
psychol32 psychol32:
H hagi84, mocny skoro dał radę na 3:3 strzelić
H hagi84:
szkoda Kalisza
kubam kubam:
haha jaka paraolimpiada
H hagi84:
mocny Gornik haha
psychol32 psychol32:
jak to mówi spocony Czesio: 2:0 to bardzo niebezpieczny wynik
G general1973:
(y)
kubam kubam:
superbet
G general1973:
kubam kubam, w jakim to buku?
H hagi84:
a to zwracam honor
kubam kubam:
rozliczone Panie kolego bo superprzewaga działa
H hagi84:
chlop zaksiegowal juz i 2-1
H hagi84:
piekna amatorka Gornik
husarz22 husarz22:
Kalisz 2:0 górnik
kubam kubam:
Kalisz + Zielona Góra mam dubelka :D Kalisz już rozliczony, teraz czekanko na środę
madman01 madman01:
Jak na zespol "ekstrklasowy"
madman01 madman01:
Sek w tym ze Gornik nic nadzwyczajnego nie gra z Kaliszem
psychol32 psychol32:
1:0 to żadna przewaga
madman01 madman01:
Jedna jaskolka wiosny nie czyni
madman01 madman01:
Wszyscy sie rzucili na gornik , bo rozwalil pogon na wyjezdzie w lidze
H hagi84:
gornik pieknie leci z pucharu dzis, a taki mocny sklad wystawili
czaro82 czaro82:
Polecam Paderborn - 1 w handi i już masz 👌
C Cybiskorpion:
Panowie potrzeba ako na podwojenie mam tyle w głowie że nie wiem na co się zdecydować
B bartek2701:
Witam hazardzistów
C cybul100:
vidal vidal Jak dla mnie atut jest tego, że Barca sporo "przepycha". Wygrywają i to regularnie. Dzisiaj Osasuna "obrona częstochowy" i liczenie na kontry. Lewy cały czas w gazie + Dembele coraz lepiej gra zespołowo. Dla mnie zwycięstwo
psychol32 psychol32:
Wkurw człowieka bierze jak przy tak wysokim handi 1 punkt brakuje, żalu bym nie miał gdyby 40 przegrały
psychol32 psychol32:
Ja grały mecze z najlepszą drużyną z Turan to przegrały praktycznie taką samą różnicą
psychol32 psychol32:
Te Ozhtepes słabe póki co ale do tej pory grały z czołowymi zespołami i chyba w żadnym nie przegrywały więcej niż 15 punktami. Rywalki rekord nabity na najsłabszych zespołach w lidze i linia 19,5 u buka
psychol32 psychol32:
Zagrałem bo uważałem że wejdzie lekko, jednak w 4 kwarcie dwoiły się i troiły by linia nie weszła
psychol32 psychol32:
Zanim buk dał kursy i linie na handi to pisałem ten typ na forum. Po pojawieniu się kursów wróciłem na forum by dopisać linię. Jak wróciłem do buka by zagrać to było 18,5
Thalion Thalion:
Aaaa teraz zobaczyłem edycje
Thalion Thalion:
Ale bylo dokladnie 19 pkt
vidal vidal:
Osasuna zawsze nieprzyjemna na El Sadar. Nie ma co się pchać, szczególnie że Barca na wyjazdach przepycha sporo jak z VCF czy Mallorką. Pokonali Sevillę łatwo i Cadiz, ale pierwsza w kryzysie bez obrony, a druga po prostu mega słaba.
Thalion Thalion:
Wiec moim zdaniem remisik calkiem mozliwy dzis
Thalion Thalion:
Hmm w ostatnich sezonach zauwazylem taka zaleznosc, że jak Real wygrywa wysoko to Barca tez wygrywa wysoko, nato.iast jak jedna druzyna traci pkt to druga tez traciła hmm ale moze to moj wymysl tylko ;)
C cybul100:
Można dzisiaj dawać na Barcelonę, kurs całkiem dobrze wygląda. Duma Katalonii nie ma problemów z wygrywaniem spotkań z przeciętnymi zespołami, a Osasuna pomimo wygranych nie zachwyca swoją grą. Poza tym wczoraj niespodziewanie Real stracił punkty, a Duma Katalonii nie będzie chciała iść "ich drogą".
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, dokładnie zgadzam się z Tobą ja nie doczytałem że chodzi o wymiany ponadto dla mnie i może i nie tylko była to niespodzianka.
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, sory źle to ująłem. Ja odniosłem się do Twojego wpisu że na tym forum w dziale tenioswym napisano że Garcia była najsłabsza w stawce. A ja Ci napisałem że to nieprawda i zacząłeś pisac że nie było typów na wygraną Garci w turnieju. Co turniej wyskoczy jakaś zawodniczka na którą przed zawodami nikt lub mało osób stawiało. Myślę że wyjaśniliśmy tę kwestię i nie ma potrzeby zaśmiecać czatu
czaro82 czaro82:
... gdzie i do kogo mam pretensje że nie podał typu na Garcię do tego kolesia co był to dla niego czysty zysk?
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992 jesteś wczorajszy?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, to dlaczego masz pretensje że nikt nie podał typu na Garcię skoro nie grałeś?
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, jakbyś posiadł sztukę czytania ze zrozumieniem to wychwycił byś że staram się nie stawiać damskiego tenisa, poza tym nie nie grałem z tego turnieju. Może właśnie dlatego nie znalazłeś moich typów na Garcię bystrzacha.
Do góry Bottom